- Konu Sahibi cikolatakizzz
konu sahibini tanıyor muyuz,açtığı konuya göre yorum yapıyoruz.anlatılanda da ensestlik bir durum yok,haa daha başka bir durum varsa da yazmıyor konu sahibi![]()
Orası öyle ama kesin olamayız diyemeyiz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibini tanıyor muyuz,açtığı konuya göre yorum yapıyoruz.anlatılanda da ensestlik bir durum yok,haa daha başka bir durum varsa da yazmıyor konu sahibi![]()
Yok cowgirl,eğer adamın daha önce bir sapıklığını yakalamadıysam(bak bu kilit nokta),şüphelenmediysem şu yazdıklarının hiçbiri beni sapıkça bir ilgiye yönlendirmez.
''Bu adam karısına değer vermiyor'',''kendi ailesini önde tuttuyor'',''abisi,yeğeni daha kıymetli karısından'' ,''ailecek fazla samimiler'',yeğeniyele laçkalaşmış bir ilişkisi var'' diyebilirim,ama tek bu konuyla asla ilgi duyuyor demem.
Siz de kesin yapmamıştır gibi bakıyorsunuz olaya. Her akraba normal etik sınırlarında mı hareket ediyor? Olması gerektiği gibi mi her şey çevremizde?
Zaten şu an olasılıklar üzerine konuşmuyor muyuz?
Tövbe tövbe. Abisinin esi olsa anlarim ama yegeni. Hakli adam banada böyle bisey dense zivanadan cikarim. Acil özür dileyin evliliginizin bitmesini istemiyorsaniz
benim eşim de yeğeninle aranda ne var dese tepki veririm,gel hayatım konuşalım diyemem![]()
Aynen işte esim bunu anlamaligüçlü kadınlara bayılıyorum. konu sahibi bence çok haklı. normal şartlarda bile herhangi bir dişi varlığı karısından değerli tutmak sinir bozucu bi de hamileyken böyle olması berbat birşey. eşinizi çok haksız buluyorum. erkeklerin haltlar karıştırıp karıştırıp sonra eşlerine sen hastasın demelerine on kat daha fazla sinir oluyorum. valla tartışmada ilk bağıran kişi haksızdır diye bi olay var. örtbas etmeye çalılıyo gibi.
ayrıca 20 yaşında eşşek kadar kız ya. bu ne yüzsüzlük. ben yemin ederim babamdan para istemedim öğrenciyken. parasız kalınca çalıştım. açık öğretim falan da değil devam zorunluluğu olan birinci öğretim okurken çalıştım. değil amcamdan, babamdan abimden para isterken yüzüm kızarır. babam bu yüzden bana çok kızardı. 20 yaşında ya çocuk değil ki.. terbiyesizlik yüzsüzlük ayyy çok sinir bozucu. kolumu keser yerim yine kasaptan bi parça istemem.
konu sahibi maddi gücünde varmış. eşin ya adam olsun, ya da hamile hamile seni üzmeye hakkı yok, bebeği üzmeye hakkı yok. mutusuz hamileliklerden en çok o masumlar etkileniyor çünkü. konuyu okurken kalbim çok kırıldı. sizi çok iyi annlayabiliyorum. eşinize çok iş düşüyor. seçimini yapsın. teşbihte hata olmaz, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek.
![]()
Iste onu diyorumParkon ben de olmamasını dilerim fakat ben de sizin gibi empati kurayım diyorum yine elimde kalıyor açıkçası. Diyelim ki amcamdan para istedim (utana sıkıla yapmışlığım vardır) o da unuttu falan, "hani nerede para" diye mesaj atmak başlı başına rahatsız edici. Sonrasında asıl tuhaf olan eşinin karısını yeğeniyle kıyaslaması. "Sen unuttun ama X hatırladı" cümlesi hangi kadını rahatsız etmez? "X bile hatırladı ama sen unuttun çok üzdün beni" falan dese anlarım da... Görüşmeleri silmesini de geçtim ben, ama eşi o numarayı ilk sorduğunda numarayı tanımıyor gibi yapması da tuhaf değil mi? Normal durumda insan yeğenim demekten neden çekinir?
Bence herkes sorar diyorum ya buraya bi kadin yazsa bunları yaptim diye taşa tutulurBen anlatamıyorum sanırım...Ben ne dedim zaten en başında? Neden empati kurmaya çalışıyorsunuz dedim. Ben de bir yeğenim, kendimi yerine koyunca yok mümkün değil olamaz diyorum. Ama herkes sizin eşiniz veya eşinizin yeğenleri gibi olmak zorunda mı? Böyle olmayanlar da var hastalıklı olanlar da var. Peki sizin eşiniz yeğeniniz için sizle kavga etse, yeğeninizin numarası için banka numarası dese, o şunu yapıyor ama sen yapmıyorsun diye sizi kıyaslasa, üstüne sürekli gizli gizli onunla görüşse, görüşmeleri de silse sizin hoşunuza gider mi bu durum? Ne oluyor diye sormaz mısınız?
Farkindadir bence .Yazdıklarınız mantıklı ewette..
Şu an eşinizle aranız nasıl peki?
Yanii ewe gitmemeyi bile düşündüğünüze göre,
eşinizz sizin ondan hala şüphelendiğinizi ve ona kızgın olduğunuzun
farkında değil mi?
Ilgiyi acik acik duyuyor demiyorum zaten ben. Bilincaltinda duydugunu dusunuyorum.
Madem kardesce konusuyolar mesajlasiyolar neden HERSEYI SILIYOR!!!!!!!!!! BEN AGLAYA AGLAYA AVUKATA GIDERKEN NEDEN BEN EVDRN CIKAR CIKMAZ ONU ARIYOR
Araaması gerekende bence sizsiniz ayrıca adamı sapık konumuna düşürmüssünüz hala aramam o aramadı kanıtlamaya çalışmıyor diyorsunuz neyi kanıtlasın ya zaten orayı burayı kıraraktepkisini göstermiş haksız olduğunuzu göstermiş bide o benim kardeşim saçmalama amcasıyım ben onun falan kendinimi savunacak sizin suçlamanızdandolayı