- Konu Sahibi cikolatakizzz
- #421
yeğen candır tamam. kardeş çocuğu neredeyse kendi Çocuğun. Ancak kadın dişiliğinden dolayı teraziyi dengeler, herkesin yerini ayrı tutar.. kimsenin gözüne batmaz bu ilişki. Ama erkek denen adam bunu beceremeyecek kadar beceriksizdir. Bir şeyi ya yapmaz, ya da abartır ortasını tutturan çok azdır.
Eğer ki bu olay tam tersi olsaydı ve konu sahibin kendi yeğeni şu zor durumda para isteseydi ve bir de ukalaca mesajlar yazsaydı benim tepkim yine aynı olurdu. Bir kere hamile bir kadın ve maddi imkanlar ortadayken bence herkes çocuğuna sahip çıksın.
Para kazananın, parası üzerinde kendi tasarrufu vardır, eşin nazı da bir yere kadar çekilir, hamilelik zor bir dönemdir kabul ediyorum ama her şeyin bir ayarı var, hamileye her aklına eseni söylemek mübahtır diye bir şey yok.
Ancak konuda çok acı bir şey var ki kadın direk kocasını bir sapkınlıkla suçluyor, eşine asla güveni yok
Paradan daha kötü bir durum bu, eşim bana bunu yapsa yani yeğeninle bir şey mi var aranda diye sorsa, bizim Karadenizlilerde bir tabir vardır ; adamı alnının çatından vururum... Duygumu anlatmak için bu tabiri kullandım tabi ki öldürmek eylemi değil ama o eş benim içimde biter, isterse kırk çocuk doğurmuş olsun, bir daha asla eş olarak göremem o insanı, kolay kaldırılacak bir laf değil yani