• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

yeğen candır tamam. kardeş çocuğu neredeyse kendi Çocuğun. Ancak kadın dişiliğinden dolayı teraziyi dengeler, herkesin yerini ayrı tutar.. kimsenin gözüne batmaz bu ilişki. Ama erkek denen adam bunu beceremeyecek kadar beceriksizdir. Bir şeyi ya yapmaz, ya da abartır ortasını tutturan çok azdır.
Eğer ki bu olay tam tersi olsaydı ve konu sahibin kendi yeğeni şu zor durumda para isteseydi ve bir de ukalaca mesajlar yazsaydı benim tepkim yine aynı olurdu. Bir kere hamile bir kadın ve maddi imkanlar ortadayken bence herkes çocuğuna sahip çıksın.

Para kazananın, parası üzerinde kendi tasarrufu vardır, eşin nazı da bir yere kadar çekilir, hamilelik zor bir dönemdir kabul ediyorum ama her şeyin bir ayarı var, hamileye her aklına eseni söylemek mübahtır diye bir şey yok.
Ancak konuda çok acı bir şey var ki kadın direk kocasını bir sapkınlıkla suçluyor, eşine asla güveni yok
Paradan daha kötü bir durum bu, eşim bana bunu yapsa yani yeğeninle bir şey mi var aranda diye sorsa, bizim Karadenizlilerde bir tabir vardır ; adamı alnının çatından vururum... Duygumu anlatmak için bu tabiri kullandım tabi ki öldürmek eylemi değil ama o eş benim içimde biter, isterse kırk çocuk doğurmuş olsun, bir daha asla eş olarak göremem o insanı, kolay kaldırılacak bir laf değil yani

evet maalesef dünya kötüleşiyor çok kötü şeylere şahit oluyoruz Allah evlatlarımızı korusun ve tabiki Allahtan başkasına güvenilmez ancak elde delil olmadan da günah alınmaz ...ya öyle birşey yoksa burda kız için neredeyse ahlaksız dendi kazık kadar olmuş amcasıyla nasıl o şekilde konuşur dendi eş için sapıklığa vardı

önce mantıklı davranmak lazım konu sahibi hamileliğin verdiği duygusallıkla kıskançlık yapmış olabilir yazmıştım....... bende eşime üstelik yeğeninin yanında derdim ooo unutulduk yine diye yeni evliydim hamileydim daha az sevildiğimi düşünüp üzülürdüm ama işi farklı bir boyuta taşımadım hiç ne demek amca yeğen arasında ilk akla bumu gelir...birde benim yeğen erkek durum daha vahim olurdu alim allah....

bir çocuğu olunca daha iyi anlıyor insan. nasılki teyzesi onu çok sevdiğinde ben çok mutlu oluyorsam onları ayırmıyorsam eşimide yeğeninden ayıramam ...
kızımın amcası onu öptüğünde gözlerinin içi parlar çünki çocuklar için amca dayı teyze bunlar önemli bugün ben olmazsam onlar yanında olacak büyüdü diye sevgisi azalıcakmı _
para istemiş ne var bunda belki durumları bilmiyodur hayatımda hiçbir zaman babamdan bile zorda kalmadıkça para istemedim ama kardeşim kızıma harçlık verir abla sen karışma der kızımada birgün harçlığın kalmazsa mutlaka banada söyliceksin der ben alışmasını istemiyorum açıkçası ama kardeşim abla neler duyuyoruz para için ne yollara girenler var bırak size söyleyemezse bana söylesin elimiz üstünde olsun yeterki der

bu ufacık olaylardan farklı manalar çıkarmaktansa ;gerçekten inanılan bir şey varsa ve sebebi çok kuvvetliyse o zaman arkadaşımızı destekleyelim ama ben göremedim açıkçası...

Yorumları pek okumadım da gönderilen paranın miktarı ne kadar ? bilen var mı merak ettim. Ramazanda fitre vermesine neden bu kadar karşı konu sahibi? Öğrenciyse tabi ki verebilir, benim babamda yeğenlerine verir (amcam vefat etti ama durumları iyi).

amcasıyla samimi diye bir kızın ve amcanın namusuna laf edenler o etiketi yapıştıranlar utansın önce.[/QUOTE]

namusuna laf gelmesini istemeyen bir yeğen davranışı sergilese size hak verirdim. o kız dediğiniz bir yetişkin. istemediği sonuçları doğurmamak için hangi yollarda yürümesini bilebilecek seçebilecek yaşta. ne yapacağını belirleyemeyecek küçük bir kız çocuğu değil. tekrar söylüyorum yeğen bir yetişkin.

Para kazananın, parası üzerinde kendi tasarrufu vardır, eşin nazı da bir yere kadar çekilir, hamilelik zor bir dönemdir kabul ediyorum ama her şeyin bir ayarı var, hamileye her aklına eseni söylemek mübahtır diye bir şey yok.
Ancak konuda çok acı bir şey var ki kadın direk kocasını bir sapkınlıkla suçluyor, eşine asla güveni yok
Paradan daha kötü bir durum bu, eşim bana bunu yapsa yani yeğeninle bir şey mi var aranda diye sorsa, bizim Karadenizlilerde bir tabir vardır ; adamı alnının çatından vururum... Duygumu anlatmak için bu tabiri kullandım tabi ki öldürmek eylemi değil ama o eş benim içimde biter, isterse kırk çocuk doğurmuş olsun, bir daha asla eş olarak göremem o insanı, kolay kaldırılacak bir laf değil yani

Bu konuda konu sahibi zaten elle tutulur bir şey söylemiyor..kendilerinin bunun dışında sorunları var ki kendini yeğeninden değersiz görüyor.
Ancak şu da bir gerçek ki yeğen denen kişi de 5-10 yaşlarında değil koca insan biraz dengeyi tutturup amcasına kocası/babası gibi davranmayacak aklı selim halde olması lazım. Her şeyin fazlası zarar değil mi?
Bir koca da kalkıp doğum gününde hiç aklına isim mi gelmiyor da yeğenin adı geliyor “ özge senden önce kutladı” gibi bir laf ediyor.
Tüm bunlar aralarında bir şey olduğunu elbette göstermez ama bir yerlerde bir dengesizlik var bence.

amcasıyla samimi diye bir kızın ve amcanın namusuna laf edenler o etiketi yapıştıranlar utansın önce.

namusuna laf gelmesini istemeyen bir yeğen davranışı sergilese size hak verirdim. o kız dediğiniz bir yetişkin. istemediği sonuçları doğurmamak için hangi yollarda yürümesini bilebilecek seçebilecek yaşta. ne yapacağını belirleyemeyecek küçük bir kız çocuğu değil. tekrar söylüyorum yeğen bir yetişkin.[/QUOTE]

lütfen arkadaşım sonuçta genç kız evlenmemiş hayat tecrübesi yok..eşimin yeğenlerine bakıyrum akılları beş karış havada,ileride anlarlar diyorum..eşimi arayıp canları bir şey isteyince söylüyorlarmış kestanedi rçilek tir dondurmadır,görünce harçlıkta veriyor..bende verdim zamanında ufak tefek kendi tarafıma onedenle hiç sesim çıkmıyor,ne diyeyim adama yahu onlarda yeğeni

Senin yorumlarının yanında benim teşhis diye adlandırdıklarının esamesi bile okunmaz.Göz var AHLAK var nizam var.Sen bunca yazılandan sırf kendine oyun olsun diye taarruza geçtiysen hele bi geri dur.Git konu sahibiyle muhatap ol.
Şu son yazdığın İĞRENÇ tespitte bir insanın daha hayatta öğrenecek çok şeyi var.Lafını tartta konuş.ENSEST İLİŞKİ NE,AKRABA EVLİLİĞİ NE ÖNCE BİR ÖĞREN.Bu forumda akrabalarıyla evlendirilmiş ya da evlenmiş insanlar var.Bence bir konuşmadan önce düşün.vE VAR GİT YOLUNA.BU ZİHNİYETTEKİ İNSANA LAF ANLATCAK DEĞİLİM.

Lutfen saygimizi koruyalim benim taarruz niyetim yok ilk mesajim takilma amacliydi ve kendi fikrimi belirttim. Son zamanlarda uzerine calistigim ve deli gibi arastirma yaptigim konu bu zaten. Turkiyede evlendikten sonra bir sey yapilmiyor normalde bir kuzenin bir kuzene ya da amcanin yigene bakmasina "aman yarabbi, daha neler, fesatsin, iyy" diyenler sizlersiniz biz degil. Ben iyy akraba evliligi mi demedim. Ama arada bir cuzdan iki imza oldu mu bu is normal mi? Hayir, sadece mesrulastirilmis hali. Bu da bizim yasalarimizin kaypakligini gosteriyor iste.

Bu konuda konu sahibi zaten elle tutulur bir şey söylemiyor..kendilerinin bunun dışında sorunları var ki kendini yeğeninden değersiz görüyor.
Ancak şu da bir gerçek ki yeğen denen kişi de 5-10 yaşlarında değil koca insan biraz dengeyi tutturup amcasına kocası/babası gibi davranmayacak aklı selim halde olması lazım. Her şeyin fazlası zarar değil mi?
Bir koca da kalkıp doğum gününde hiç aklına isim mi gelmiyor da yeğenin adı geliyor “ özge senden önce kutladı” gibi bir laf ediyor.
Tüm bunlar aralarında bir şey olduğunu elbette göstermez ama bir yerlerde bir dengesizlik var bence.

Haklı olabilirsin belki de biraz ilgi bekliyor konu sahibi, belki önemseme ya da samimiyet dozu aşmıştır,kendini kötü hissetmiş olabilir ama bu yaptığı suçlama yenilir yutulur cinsten değil, bu kadar doz aşımı çok fazla, eşin itham edildiği konu, öfkeyle bir yerde söylense ; bir ailenin mahvına bile sebep olabilir, hiç suçu yokken iki insanı ömrü boyu rezil edebilir, bu kadar aşmamak lazım bence

herşey oranı buranı görmek aynı hyatağı paylaşmakmı akrabalık hiçmi önemli değil yuh yahubu zihniyetle bana cevap vermeyin:52:

Senin zihniyetin uslubundan belli bir kere. Ama ben her zihniyete cevap verebilirim. Sana da vereyim: evet ayni yatagi baslasmak, cinsellik bunlar cok ama cok onemlidir. Karin veya kocan sana herkesten yakin olmustur artik. Bunu bilerek yasayacaksin. Sen yasama benim derdim degil. Bu soylediklerim anne, baba, kardes, dayi, amca, yegen atilacak sadece koca sahiplenilecek anlamina da gelmiyor. Biraz cumlede veya paragrafta anlam calisirsan anlayabilecegini dusunuyorum.

amcasıyla samimi diye bir kızın ve amcanın namusuna laf edenler o etiketi yapıştıranlar utansın önce.

namusuna laf gelmesini istemeyen bir yeğen davranışı sergilese size hak verirdim. o kız dediğiniz bir yetişkin. istemediği sonuçları doğurmamak için hangi yollarda yürümesini bilebilecek seçebilecek yaşta. ne yapacağını belirleyemeyecek küçük bir kız çocuğu değil. tekrar söylüyorum yeğen bir yetişkin.[/QUOTE]
ne diyorsunuz siz ya. yetişkin diye amcasıyla samimi olamayacakmı. amca bu. sokaktaki adam değil,eniştede değil. baba yarısı.
yaşlarımız büyüdü diye amcalarımızla samimiyetimi keseceğiz.

Son düzenleme:
Senin zihniyetin uslubundan belli bir kere. Ama ben her zihniyete cevap verebilirim. Sana da vereyim: evet ayni yatagi baslasmak, cinsellik bunlar cok ama cok onemlidir. Karin veya kocan sana herkesten yakin olmustur artik. Bunu bilerek yasayacaksin. Sen yasama benim derdim degil. Bu soylediklerim anne, baba, kardes, dayi, amca, yegen atilacak sadece koca sahiplenilecek anlamina da gelmiyor. Biraz cumlede veya paragrafta anlam calisirsan anlayabilecegini dusunuyorum.

*ayni yatagi paylasmak

namusuna laf gelmesini istemeyen bir yeğen davranışı sergilese size hak verirdim. o kız dediğiniz bir yetişkin. istemediği sonuçları doğurmamak için hangi yollarda yürümesini bilebilecek seçebilecek yaşta. ne yapacağını belirleyemeyecek küçük bir kız çocuğu değil. tekrar söylüyorum yeğen bir yetişkin.

Kusura bakmada amcasindan para istemesi nasil namussuzluk oluyorki? Baba yarisi degilmi? Amcasindan istemeyecekte elin adamindanmi isteyecek?
Allah sizin gibi suizan eden insanlardan uzak tutsun colugumuzu cocugumuzu, dusunce yapisina bak. Para istemeyi bile namussuzluk olarak gorecek kadar basit. Istedigi kiside ozamcasi!

Son düzenleme:
Haklı olabilirsin belki de biraz ilgi bekliyor konu sahibi, belki önemseme ya da samimiyet dozu aşmıştır,kendini kötü hissetmiş olabilir ama bu yaptığı suçlama yenilir yutulur cinsten değil, bu kadar doz aşımı çok fazla, eşin itham edildiği konu, öfkeyle bir yerde söylense ; bir ailenin mahvına bile sebep olabilir, hiç suçu yokken iki insanı ömrü boyu rezil edebilir, bu kadar aşmamak lazım bence
aynen. aile faciasına kadar gider bu duyulursa. suçlamaların en büyüğü bu. hele elde delil yokken

Orası apayrı bir şey zaten. Konu sahibine hiç değinmiyorum bile. Ama hepsi kendi çapında suçlu..
Hatta kızın annesi babası bile…
Konu sahibin eşi dengeleri ayarlayamadığından dolayı.
Yeğen biraz daha seviyesini korusaydı ya da en azından yengesini de muhatap alsaydı da yan kapının mandalı muamelesi yapmasaydı..
Konu sahibi zaten abartmış da abartmış.. aile faciası çıkar gerçekten bundan.

Kusura bakmada amcasindan para istemesi nasil namussuzluk oluyorki? Baba yarisi degilmi? Amcasindan istemeyecekte elin adamindanmi isteyecek?
Allah sizin gibi suizan eden insanlardan uzak tutsun colugumuzu cocugumuzu, dusunce yapisina bak. Para istemeyi bile namussuzluk olarak gorecek kadar basit. Istedigi kiside ozamcasi!

amin canım amin....

Hanımefendi kotu dusunmek isteyen ben degilim zaten ama dusundurtuyorlar. Onlarin ailesi hep akraba evliliği
Yani bu biraz normalize ediliyor diyebilirim. Abisi teyze kiziyla evli.bunu da gulerek anlatiyorlar. Yadsinamaz bi gercek.

Delirecegim ya.
Adam msjlasiyor konusuyor arama kaydini siliyor.ben suphelenince de cami kapiyi indiriyor.

Haklisiniz ama akraba evliligi teyzekiziyla evlenmek baska yigenine ilgi duymak baska ayni seyler dwgil kesinlikle

Back
X