Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Isyerimin yaz partisi vardi. Muhendislerden biri cok fazla icti, sacmasapan hareketler yapmaya basladi. Adama karsi hic bir saygim kalmadi, hep o hali gozumun onune geliyor.

Ahaha keşke gitmeden okusaydım yorumu zeytinyağı içirdim zaten sindirimi hızlıymış içtikten sonra umarım wc de sabahlamam dedi :) göreceğiz gece sonunu
Ya da pamuğa ne döküp bayıltıyorlardı yeşilçamda
Hayatım seni biri çağırıyor diyip kuytuya çekcen koklatcan sonra ordakilere "beyler bi el atın da soteye çekelim benim bey yine içti sızdı hep diyorum kararında iç diye" diye mırıldanırsın. o uyanana kadar düğün biter zaten

Hajajj hay alam ya

Kızlar çok şükür eşim ilk kez sözünü tuttu. Alkol almıştı ama çok değildi sanırım çünkü eve yürüyerek girdi, kapıyı bile kilitledi,hatta baktım çıkardığı gömleğini askıya asmış, yatağı buldu sadece yatarken bana bak gördün mü söz verdim tuttum bilmem anlatabildim mi dedi bu kısmı çok anlamadım ama sorun çözüldü derdimi dinleyen herkese teşekkür ederimm

Bu konuda tavrinizi koruyun sevindim şahsen ben de.

Mümkünse çevrede kadınları organize edin ve dugunlerde herkes evdaina, esine alkol resti çeksin yazık hepinize. Adet değişmeli.

Bu konuda tavrinizi koruyun sevindim şahsen ben de.

Mümkünse çevrede kadınları organize edin ve dugunlerde herkes evdaina, esine alkol resti çeksin yazık hepinize. Adet değişmeli.
Bir tek ben rahatsızım bu durumdan amaa sanırım. Yine de konuşurum bakalım gerçi eşim akşam geleneği bozdu gibi. Bakalım inşallah daimi olur.

Hiç karışmayın. Bırakın içsin ve eve gelsin. Video kaydı alın. Ayıkken izletin. Sizin söyleyeceğiniz 10000 laftan daha etkili olur. Fotoğraf da çekin. Ola ki unutur başka bir düğüne kadar, içmeye gideceği gün fotoğraf göndererek baskı yaparsınız

:) Bundan sonra sizi endişelendirecek tek bir durum dahi yaşamazsınız umarım. Yuvanıza daimi huzur ve ağız tadı diliyorum :) Çok sevindim böyle çözülmesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…