- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Sevince tamamen saygı gitmiyor ama bir şeyler içinde insanın tabiIsyerimin yaz partisi vardi. Muhendislerden biri cok fazla icti, sacmasapan hareketler yapmaya basladi. Adama karsi hic bir saygim kalmadi, hep o hali gozumun onune geliyor.
Sizin için soylemedim. Ama kendine dışardan baksa o kadar icmezdi. Video varsa gösterin ne halde olduğunu görsün.Sevince tamamen saygı gitmiyor ama bir şeyler içinde insanın tabi
Anladım. Aslında bir video var ama o çok etkileyici olmayacak bu akşam kendisi gelirse eğer tek parça çekeceğim. Umarım bu son olurSizin için soylemedim. Ama kendine dışardan baksa o kadar icmezdi. Video varsa gösterin ne halde olduğunu görsün.
Ahaha keşke gitmeden okusaydım yorumuDüğünden önce evde yemek yiyin
Bas yemeğin içine müshili wcde sabahlasın
Yerlerde yuvarlanmasından iyidir
Ya da pamuğa ne döküp bayıltıyorlardı yeşilçamdaAhaha keşke gitmeden okusaydım yorumuzeytinyağı içirdim zaten sindirimi hızlıymış içtikten sonra umarım wc de sabahlamam dedi :) göreceğiz gece sonunu
Cok şeytansin sen yaDüğünden önce evde yemek yiyin
Bas yemeğin içine müshili wcde sabahlasın
Yerlerde yuvarlanmasından iyidir
Hajajj hay alam yaYa da pamuğa ne döküp bayıltıyorlardı yeşilçamda
Hayatım seni biri çağırıyor diyip kuytuya çekcen koklatcan sonra ordakilere "beyler bi el atın da soteye çekelim benim bey yine içti sızdı hep diyorum kararında iç diye" diye mırıldanırsın.o uyanana kadar düğün biter zaten
Kızlar çok şükür eşim ilk kez sözünü tuttu. Alkol almıştı ama çok değildi sanırım çünkü eve yürüyerek girdi, kapıyı bile kilitledi,hatta baktım çıkardığı gömleğini askıya asmış, yatağı buldu sadece yatarken bana bak gördün mü söz verdim tuttum bilmem anlatabildim mi dedi bu kısmı çok anlamadım ama sorun çözüldüderdimi dinleyen herkese teşekkür ederimm
Bir tek ben rahatsızım bu durumdan amaa sanırım. Yine de konuşurum bakalım gerçi eşim akşam geleneği bozdu gibi. Bakalım inşallah daimi olur.Bu konuda tavrinizi koruyun sevindim şahsen ben de.
Mümkünse çevrede kadınları organize edin ve dugunlerde herkes evdaina, esine alkol resti çeksin yazık hepinize. Adet değişmeli.
Kızlar çok şükür eşim ilk kez sözünü tuttu. Alkol almıştı ama çok değildi sanırım çünkü eve yürüyerek girdi, kapıyı bile kilitledi,hatta baktım çıkardığı gömleğini askıya asmış, yatağı buldu sadece yatarken bana bak gördün mü söz verdim tuttum bilmem anlatabildim mi dedi bu kısmı çok anlamadım ama sorun çözüldüderdimi dinleyen herkese teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim. Valla bende böyle çözülmesine çok çok sevindim:) Bundan sonra sizi endişelendirecek tek bir durum dahi yaşamazsınız umarım. Yuvanıza daimi huzur ve ağız tadı diliyorum :) Çok sevindim böyle çözülmesine..
Bursa da yaşıyoruznerde yaşıyorsunuz burdur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?