Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Ben üzüldüm bu duruma gerçekten.
Hani ne kadar uzulseniz de o alkol alınacak o hallere dusulecek kaçış yok.
Şimdi bebeğiniz küçük.
Ilerde bu hallerine çocuk şahit olursa ne olacak diye düşündüm. .

O halde eve gelmemesi daha iyi bence de en azindan görüp sogumazsiniz .

Yine de bu geçici bir çözüm. :/

Enişte geldi mi?Nasıllar?
Umarım kendindedirler.
Alkole aşırı karşıyım ama,anlatışınızdan gözümde çok masum canlandı.

Öyle olacak artık. Kıvranmaya başladı zaten dün bugünde yine sözler verildi bakalım akşama yaşayıp göreceğiz

Bence kafasinin sakin oldugu bir zaman guzelce konus.Bu goruntuden rahatsiz oldugunu artik evli bir erkek oldugunu biraz daha dikkat etmesi gerektigini falan soyle

Ayyy kizmayin ama cok guldum yaaa.aslinda komik bi durummus dugundekiler tuhaf karsilamiyo mu
Karşılayanlar oluyor ama onları destekleyen de çok öyle bir gruplar ki millet evlenecekleri günleri bekliyor) dışarıdan değişik komik gözüküyorlar bir kız bir keresinde eşin çok hoş dedi bir tane arkadaşı içinde evli mi diye sordu şok oldum insanların bazıları hoş karşılıyor

Dügün salonunun merdivenlerinin basina biraksaniz bir kac yuvarlanmadan sonra akli basina gelir aslinda! :)
Güler misin aglar misin? :) Ama siz olumlu karsilamaya devam edip cok sempatikmis gibi davranirsaniz o bunu her firsatta tekrar yapar.
Arkadaslari farkli düsünsünler " Dalga gecsinler kimin umrunda? Senin benim gözümde ne oldugun önemli"diyin.
Alkolü bu kadar almalarinin manasi ne? Daha büyük kazalara,problemlere de yol acabilir bu gecici bilinc kaybi! Biliyorsunuz degil mi?
Adama bak ne hos ehehe! diyenlerin söyledigi degil icinden ne gecirdigi önemli olurdu benim icin.
"iradesize bak icki sisesinin dibine düsmüs kendini ne kadar komik hallere düsürüyor" diye düsünürdüm ama bence komik falan da degil..
Insanin agziyla degil de ...... icmesinin bana göre bir anlami yok.Ha iciyorsan da bir ev sinirlarinin disina cikmazsin.Bilemedim..gereksiz bir eylem bence..

Son düzenleme:
Ya gecmis bir eglenceden goruntuleri yokmu izletseniz
Ben o halini çekemedim uğraşmaktan ama el öpme görüntüsü var düğünde arkadaşları elimi öpüyor eşimde neden öpüyorlar gel öpen bayramın mübarek olsun deyip alnına koyuyor elimi etkili olur mu ki gerçi bunu izlemişti

Aslında bana başta komik geliyordu cidden çünkü kendine çevresine zarar yok ama gelince yatağa geçiş yapmıyordu antrede uyuyordu ya da kapıyı sen mi koydum buraya diyordu vs ama balkonu yatak sanıp gidince dedim ki neresi komik eşimle çok kez konuştum ams hayatımızda bir tek yılda bir kez yaşadıpımız bu durumu aşamıyoruz. Mesela akşam bana arabada yatayım ben gelmeyelim dedi rezil olmak istemiyormuş ama bu işi yarını balosu var bir şeyler yaşanacak gözümde kötğ olduğunu biliyor ama umursamıyor mu yoksa nedir yani bunun adı ne bilmiyorum.

Bas etmesi zor olabilir.Ama farkli yollar denemelisiniz cakir keyf olmak eglenceli geliyor olabilir ama abartildigi durumlarda siz de soyluyorsunuz kendisine,size veya cevreye zarar verebilir.Diger arkadaslarinin esleri,aileleri ile konussaniz belki cogunlugun baskisi ise azaltirlar en azindan.Bu onlara keyif vermeye basladikca özel günler disina da tasirmaya baslayabilirler sonra sokaktan toplamak zorunda kalabilirsiniz kendisini.Zor ama önünü beri almaya baslamalisiniz bence bir an önce..

Şöyle bir durum var onlar bu durumdan rahatsız değiller yani normalmiş gibi davranıyorlar. Eşim normal zamana taşırmaz sanmıyorum yani şuan bunun yapıyor 4 yıldır her düğünde bunu yaşadık eşim evlenmeden önce de alkol alırdı ama dozunda kalırdı bizi düğünümüzl bu gelenek haline geldi fakat ben 4 yıllık evliliğimizde notmal zamanda hiç eşimi alkollü görmedim ama dedipin doğru olabilir ne olacağını bilemeyiz. Tedbiri yinede elden bırakmayayım ama güm gelirde öyle olursa ortada eş falan kalmaz ben sokaktan toplamam yani.

eşiniz de kendi istekleri belki güçlü zayıf yanları olan biri
onu olduğu gibi kabul etmeyi deneyin
su an sıkıntı yasamanızın sebebi beğendiğiniz yönleri yanında beğenmediğiniz özelliğin on e çıkması
eşinize haksızlık ediyorsunuz
onu sadece hoşunuza gittiği kadar mi seviyor ve eve kabul ediyorsunuz ?
tavsiye mahiyetinde olabilir ama gözümüzden düşmesi onu ancak karizmatik olduğu an kadar şartlı sevdiginizi gösteriyor
Bence burda asıl kendinize odaklamalısınız
siz nasıl bir ilişki anlayışına sahipsiniz
karşınızdaki insana ne düzeyde değer veriyorsunuz ve hangi koşullarda

(alkole eğlenceye tümden karşıyım ama burda mesele o değil sizin icin mesele de o değil diye bu şekilde yorum yaptım)

İlerde çocuğunuz olunca ve hala devam ederse o zaman zor olur işte çocuklara durum izah edilmiyor

Konu ne olursa olsun çiftler birbirlerinin hoşlanmadığı durumlara karşı hassas olmali. Eve gelme demek yerine bunu yapmamasini ve durumun ona yakışmadığını belirtin. Kimse karşısında zil zurna sarhoş bı erkeğe aşkla bakamaz duygularını bile koreltebilir zamanla. Bunları açıkça konuşup kökten çözüm bulmak en dogrusu

Okuyunca anlıyorum da aslında haklısın. Yani eşimin tamamiyle beni prenses gibi hissettiren yanımda jilet gibi dümdüz karizmatik haline çok alışkınım okuduğumda beri sorguluyorum kendimi ben bu adamı tam olarak nasıl seviyorum diye. Aslında onu en çok karizma dokunulmaz olmasıyla seviyorum da bunu aslında o alıştırdı hiç paspal halimizi görmedik birbirimizin ve ben böyle olmazsa sevmem diye düşünmedim hiç alkol aldığında olduğunun dışında hiç savunmasız güçsüz görmedim o yüzden böyle olmamasını hayal edemiyorum veya şuan ben onu sadece böyle mi seviyorum diyorum ama yok ben onu aslında her haliyle kabul eder severim fakat bu alkol durumunda korkum var yani şöyle kendisine zarar verecek belkide bu yüzden soğuyorum alkol mevzu olunca. Bu kadar mı kendine gelemiyorsun diye. Onu seviyorum her halde her durumda.

Aslında bunu çoğu kez konuştuk. Başta sadece düğünde yapıyorum çok görme dedi sonra rezillik olduğunun farkına vardığında arkadaşlarından dolayı düğünlerde devam etti. Eşim sürekli eve öyle gelecek bir adam değil. Bu akşam anlaşma sağlandı gece sonu nasıl biter bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…