• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Şşşşh ben koydum kapıyı oraya çünkü bebek o odada uyuyor sessiz olmamız lazım ki uyusun gibi mantıksız bi kaç açıklamayla durumu kotarırsınız bence:KK53: hadi görelim sizi Şenay hanım..

Video olayı vazgeçirmeyebilir. Alkol çok almam alınca bi kadeh bile beni de etkiker. Eşim videoya almış aynanın karşısında makyajımı siliyorum. Oooof çok güzel zaten ağzım yüzüm bunları niye sürdüm ki çıkmıyorrr. Ayyy babam beni böyle görse baccaklarımı kırar diye kahkaha atıyorum. Eşim de diyor ki sildin mi makyajını hadi üstünü değiştirelim sen uyu. Hağğyır ben değiştirebilirim :KK53: Su ver suuu diye bağırıyorum filan..Bir de ses kaydım var onda da saçma sapan şeylere bilimsel açıklamalar getirmeye çalışmışım:skandal:

İzledik ve güldük.Eşimsiz içmem zaten ama mecbur bile olsam beni alkollü bir yere yalnız başıma asla yollamaz bu saatten sonra.Kendim ettim kendim buldum:sampiyon:
Hahaha sizdee de eşimi gördüm potansiyel var :-) ben alkol alamıyorum balayında başlayan serüven başlamadan bitti çünkü annemi istiyoruö diye ağlayınca eşim bir daha yok dedi ama ben ona yok desem de sonuç aynı :-) yaşayıp göreceğiz artık umarım güzel şekilde atlatırım:)

Senelerdir içmiyoruz ama alkole tümden karşı değilim, arada bir eğlence olur, bir düğün, bir arkadaş toplantısı içilir ama kendini kaybetmenin alemi yok, alkolü abartınca doğru yanlış kavramı kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşiniz yatak odasıyla balkonu karıştıracak hale geliyormuş, Allah muhafaza hepsi bu hale geliyorsa bir tanesi hadi suya atlayalım, hadi çatıya çıkıp kendimizi deneyelim dese hepsi yapacak, korkmakta ve kızmakta haklısınız, söz verip tutmaması da ayrıca kulak çekilmesi gereken bir durum, içecekse adabıyla içsin bari.
Evet işte dediğiniz gibi yani kesinlikle benim olayım alkole değil bana sözler verip bir noktada o söz bırakması ve komik gülünen şeylerin içinde korkunç şeylrinde olması ama şuan kamera ile çözeceğimi düşünüyorum çok efendi bir erkek olduğu için bu onu üzer gibi geliyor. Korkunç bir tablo kısk bir cinnet halim bu işi umarım çözer çünkü daha 5 düğün var yoksa hep aynı film

Arkadaş baskısına dayanamayan, dışlanacağım diye korkup, kendini rezil edecek herhangi bir şey yapan erkeğin gözünüzden düşmesi çok normal. Güçlü, serin kanlı (cool) bir insan “ay beni dışlamasınlar” diye kendini rezil etmez.
Aslında dışlanma değil dile dolanma durumu onu rahatsız ediyor.

Hahaha sizdee de eşimi gördüm potansiyel var :-) ben alkol alamıyorum balayında başlayan serüven başlamadan bitti çünkü annemi istiyoruö diye ağlayınca eşim bir daha yok dedi ama ben ona yok desem de sonuç aynı :-) yaşayıp göreceğiz artık umarım güzel şekilde atlatırım:)

Hahahahhahaha :KK71: Sizinkisi de çok sempatik olmuş,adamcağız da ne yapacağını şaşırmıştır

:KK19: Umarım keyifli,dozunda,aşırıya kaçmayan bi düğün geçirirsiniz. Ama şaka bir tarafa çok kendini kaybettiğini düşünürseniz balkon,kapı,pencere kilitleyin.. Bir de sinirlenmiyor galiba ama yine de bebişinize dikkat edin. Kucağına alır dengesini koruyamaz ya da ağlıyor diye sinirlenir filan aman tedbirli olun :)

Hahahahhahaha :KK71: Sizinkisi de çok sempatik olmuş,adamcağız da ne yapacağını şaşırmıştır

:KK19: Umarım keyifli,dozunda,aşırıya kaçmayan bi düğün geçirirsiniz. Ama şaka bir tarafa çok kendini kaybettiğini düşünürseniz balkon,kapı,pencere kilitleyin.. Bir de sinirlenmiyor galiba ama yine de bebişinize dikkat edin. Kucağına alır dengesini koruyamaz ya da ağlıyor diye sinirlenir filan aman tedbirli olun :)
Boğarım valla kızımızı ellerse. Bana hiç dokunduğunu görmedim ama onunda ellemez ama umarım ellemez valla aile faciası çıkarırım :-) aslında aklıma çok pis şeyler yapıp onu korkutmak geliyor kızım üzerinden ama bilemiyorum :-)

Boğarım valla kızımızı ellerse. Bana hiç dokunduğunu görmedim ama onunda ellemez ama umarım ellemez valla aile faciası çıkarırım :-) aslında aklıma çok pis şeyler yapıp onu korkutmak geliyor kızım üzerinden ama bilemiyorum :-)

Kızımız biraz hasta gibi,düğüne gitmesen mi? Demek gibi şeyler mi:halay:

Yok kızımızı alkollüyken çok üzdün kucağına alma dedim uyurken aldın ağladı hemde çooookk ne yapacağımı şaşırdım hatta o kafayla tutamadın düşüyordu gibi:-) yaşasın kötülük gibi oldu ama

Gitmeden önce de söyleyebilirsiniz bunları bak önceden bebeğimiz yoktu içince balkondan zor aldım seni çocuğumuz var dikkatli olmayıp çok içersen bebeğimize zarar gelir vs diye belki ona kıyamaz :)

sadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
Sadece alkol olduğuna eminim çünkü kına gecemde 1 şişe sek vodkayi tek başıma devirmistim anlatilanlar çok korkunçtu:eğlence:
Keşke yuvarlanmakla kalsaymisim.

Düğünden düğüne böyle oluyorsa idare edin bence, evet öyle görmek belki saygınızı azaltıyor ona o anda ama eğleniyor, stres atıyor. Arkadaşlarının hepsi evlenince , o arkadaş grubunda düğün kalmayınca olmayacak nasılsa :)

Bu kadar kendilerinden geçecek kadar içmek neden?

Arkadaşlarının en mutlu günü diye mi?
Bu kadar içince düğünü hatırlıyorlar mı?

O kadar alkollü insan, yanlış birşeyler yapsa. Kendilerine ya da başkalarına zararları dokunsa o zaman ne yapacaksınız.

Kesinlikle eşimin,, çocuğumun babasının kendini bu hale düşürmesine izin vermem.

Böyle anlatınca komik ama yaşayınca hiç komik bir durum değil iyi ki zarar vermiyor cevresine bir yakınımız çok uysal bir insan ama içtiği bir defa ağla ağla koca adam ellerini duvarlara vurmuş eşimi bile itmişti o geceyi hiç unutamam 2kişi zor zapdetmiştik bencede video çekin çocuk üzerinden düşündükleriniZ de güzel gömleği de yırtılsın hatta parçalansın belki aklı başına gelir

ya benim eşim içse sarhoş olsa iyi eğleniriz. çok komik duruyor.

ama ne bileyim başkasının düğününde, çok ayıp geldi bana, biri benim düğünümde gelip içip içip sızsa veya yerlerde yuvarlansa acayip sinirlenirim. yani bunun ortamı o mudur. gerçi gelenek gibi bişi oldu diyorsunuz. bilemedim. bana çok itici geldi, hiç ortamı değil ya.

Düğünde değil ama erkek eğlencesi

Bekarlığından veda partisi modern adı ile

Senin oğlanlar da yapacaklarrrr

Düğünde değil ama erkek eğlencesi

Bekarlığından veda partisi modern adı ile

Senin oğlanlar da yapacaklarrrr

he onu bilemem. ben eski kafa ahaha :)

bizim köyde gençler içer içer, etrafa sararlar, böyle düğün arabasını hoplatıp zıplatmalar, düğün sahibini rencide edici davranışlar falan sergilerler, hatta havaya ateş etmeler falan allah korusun, benim kafamda öylesi canlandı.

he onu bilemem. ben eski kafa ahaha :)

bizim köyde gençler içer içer, etrafa sararlar, böyle düğün arabasını hoplatıp zıplatmalar, düğün sahibini rencide edici davranışlar falan sergilerler, hatta havaya ateş etmeler falan allah korusun, benim kafamda öylesi canlandı.

Sonrakilerde düğünde de oldu demiş

Muhtemelen ortam dediğin gibi

Dedem namazında niyazında bir adamdı

Yeğeni evlenirken sen dayısın iç demişler ki yeğenin babası da bildiğin alkolik

Babaannem çok komik anlatırdı halini mesela ilk ve son içişiymiş

Back
X