• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Az sorgulamak lazim. Bana o denli zarar verecek bir duruma getirecekse o GELENEK gelmesin. Dislanmayayim diye kendimi denize atacak halim de yok. İc yine ic de kontrolu elden birakma. İctigin siseyi mi sayiyorlar mubarek.

Gelenek demisken...
Lutfen dugunlerinizde konvoy adi verilen gurultu ve trafik kirliligini yapmayin.

Evet evleniyorsun sunnet oluyor evladin mutlusun ancak biz senin kadar coskulu hissetmiyoruz kendimizi. Car car inletme ortaligi. Hatta cocuk tam uyurken yapilanlara iki kufur de salliyorum.

Bizim yasatilacak cok daha guzel geleneklerimiz var heyecanlilar:eğlence::halay:

Başlığa istemsizce güldüm kehanet gibi. Yerlerde yatacaaaak, yuvarlanacaaak.

Bir yakınımın eşinin ailesinde de bu tarz bir gelenek vardı. Gelin arabasını durdurup önünde bir kasa içki bitirip öyle yol veriyorlardı.Kendisinin düğününde korkudan hareket edemedik. Adamin düğün günü damatlıkla dolapta uyurken resmi var:işsiz:

Acaba eşinize uzun uzadıya bu durumun sizi ne kadar etkilediğini anlatsaniz işe yaramaz mı?

Farklı bir şey kullandığını nasıl anlarım ki
bilemiyorum alkolle birlikte bazi haplar kullaniyorlarmis mesela icmeye gidecegi gun ceplerini yoklayin bi sekilde veya takip edin arkadaslarinin davranislarina dikkat edin boyle kullanmayinca laf vuruyorlarsa pekte tekin ayak degiller demekki

Alkol almiyoruz ailece sigara da..Cok sukur bin şükür çok anlamsiz geliyor bana..Dini yönü degil derdim kisileri rezil etmesi komik hale getirmesi degistirmesi sadece..Sagliga da zararli..O halde esinize hepten biraktırın madem dibe vuruyormus..Içkiye verilen paraya da ayrıca acırım ben ..

Gitmeden önce de söyleyebilirsiniz bunları bak önceden bebeğimiz yoktu içince balkondan zor aldım seni çocuğumuz var dikkatli olmayıp çok içersen bebeğimize zarar gelir vs diye belki ona kıyamaz :)
Ya sanki hissettmiş gibi beni aradı diyor ki davullarla olan düğün köyde olacakmış arabada mı yatsam acaba ben diyor. :-) gelsin akşama bir amaa alkol alınacak gibi duruyor şuan ne yardan ne serden geçiyor

iradesini kaybedecek kadar içen adam zaten benim gözümde gücsuzdür.
eve gelene kadar yolda başına birşey gelebilir.
kendini geçtim size veya başkasına zarar verebilir.
ne için ? eğlence mi?
eğlence anlayışı yada arkadaş ortamı değişmeden bu durum değişmez gibi.
bunu da sadece kendi isteyerek sınır koyabilir.kolaylıklar diliyorum.

Alkol almiyoruz ailece sigara da..Cok sukur bin şükür çok anlamsiz geliyor bana..Dini yönü degil derdim kisileri rezil etmesi komik hale getirmesi degistirmesi sadece..Sagliga da zararli..O halde esinize hepten biraktırın madem dibe vuruyormus..Içkiye verilen paraya da ayrıca acırım ben ..
Eşim normal zamanda ağzına sürmez ama bu düğünlerde bir gelenek haline geldi içiyor çok şaşırtıcı ama kodlanmış gibi yani normalde lafı geçmez ama bir anda eşim düşün varsa değişiyor

:-)

:-)Keşke hiç kızdığınızı belli etmeseydiniz o zaman meseleleri erkeklik onuruna bağlayıp inada en çok sizin eşinizi içirirler. Ben de bazen eşimin arkadaşlarının yanında bıdıbıdı konuşurum eşimin bir arkadaşı var kardeşimiz gibidir "Sus kız biz yapıcaz sen yapma deme bize" der artık ben neye karıştıysam ona:-)

Ya her zaman olmuyor ya kınanacak ayıplanacak bir ortam oluşmuyorsa eşiniz içince sadece eğleniyorsa , ağzından kötü söz çıkmıyorsa azıcık eğlensin madem :) ama yine de küp gibi sarhoşluk değil de çakırkeyflik şeklinde..
yaa nasıl eğlenmek istiyosa öyle eğlensin bırakın adam düğünden düğüne böyle bi çılgınlık yapsın yani nolcakki.. Bence çok sempatik gözüküyo :KK45::KK45:

Düğünden düğüne böyle oluyorsa idare edin bence, evet öyle görmek belki saygınızı azaltıyor ona o anda ama eğleniyor, stres atıyor. Arkadaşlarının hepsi evlenince , o arkadaş grubunda düğün kalmayınca olmayacak nasılsa :)
Ya Allahtan umut var düğünler bitince bu iş bitecek:-) yoksa neler olur bilemiyorum. Yani ben bir şekilde idare ediyorum ama korku ve soğuma oluyor işte bir süre gidiyor hatta bu

Ya aslında bazen bende çok gülüyorum eğer çok ağır gelmemişse. Ayrıca durum zaten şey oluyor o kadar beyfendi adamdan bir şey çıkıyor ki şok oluyorum. Halıların üstünde yuvarlanır mesela ki eşim çok temizdir jilet gibi ütülü giysiler hiç ayakkabısında toz görmediğim bu adam bir sonbahar düğününde çamura yatmış bir geldi eve şok oldum kapıyı açtım içeri düştü birde diyor ki aşkımmmmmm bebeeeeemmm kusura bakma ayakkabım kirlendi. :-) bunlara gülüyorum ama bir keresinde yatak odası diye balkona gitti kendini yatağa diye aşağı atacaktı:KK43:((

İstemsizce güldüm :)

Bu kadar kendilerinden geçecek kadar içmek neden?

Arkadaşlarının en mutlu günü diye mi?
Bu kadar içince düğünü hatırlıyorlar mı?

O kadar alkollü insan, yanlış birşeyler yapsa. Kendilerine ya da başkalarına zararları dokunsa o zaman ne yapacaksınız.

Kesinlikle eşimin,, çocuğumun babasının kendini bu hale düşürmesine izin vermem.
İzin isteyen yok ki kötü bir şey olduğunın farkında ama o gruba uyacak illa bana ne sözler veriyor mesela halıda bir gitmeden sürünüyor birde gelince sürünüyor mesela ama iş işten geçiyor. Alkollü asla araba kullanmaz. Ama o kafayla kavga çıkar mı bilmiyorum tabi gerçi benimli kesin dövülür. Evde yatağa yatamıyor. Hoş olmuyor soğuyorum hatta ondan ama elimden ne gelmeli bilmiyoum

yaa nasıl eğlenmek istiyosa öyle eğlensin bırakın adam düğünden düğüne böyle bi çılgınlık yapsın yani nolcakki.. Bence çok sempatik gözüküyo :KK45::KK45:

Ben eşimi sarhoş görmedim hiç ama oluyosa da olsun . Bu konuda laf yapmadım zaten ama bir şeye hayır diyip tavır yapınca da yakın arkadaşı "Sen sus kız" diyor :KK48: Aynen ya her gün yapmıyorlar ya zaten. Dert değil benim için de yani:KK5: Eğlensin deşarj olsun :KK71: Kırk yılda birlik keyfine limon sıkamam.:KK31:

Böyle anlatınca komik ama yaşayınca hiç komik bir durum değil iyi ki zarar vermiyor cevresine bir yakınımız çok uysal bir insan ama içtiği bir defa ağla ağla koca adam ellerini duvarlara vurmuş eşimi bile itmişti o geceyi hiç unutamam 2kişi zor zapdetmiştik bencede video çekin çocuk üzerinden düşündükleriniZ de güzel gömleği de yırtılsın hatta parçalansın belki aklı başına gelir
Bunların hepsini ben düşünürken o diyor ki aradı belki yarın akşam arabaca yatarım eve gelmem ne dersin bence çok uygun diyor. Hissetmiş gibi :-:)

eğer düğün dernek dışında bu bahsettiğin hale gelmiyorsa çok da sorun yapmamak lazım. elbette seni üzmesi kötü bir şey ama herkesin biraz rahatlayıp kafasını boşaltmaya ihtiyacı var. başka bir yerden çıkacağına bırak senin önünde yatıp yuvarlansın kuzum.

Back
X