- 18 Ekim 2016
- 44
- 10
- 3
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
o da annemn ewimde kalması için sana mı sorcam dedi
Merhaba arkadaşlar bn iki yıllık ewliym ve iki aylık bebeğim var iki gün önce görümcemin nişanı vardı neyse hoş gittk orda annesinn artk tek kalamayacagı falan konuşldu eşimde bize karşmazsa bizde kalacagını söyledi eltilerde buna sewndi bna sorduklarında hepsinn yannda henüz zamanı olmadgnı zamanı gelnce konuşılcagnı söyledm akşam ewe döndük eşim birden annem bzmle kalcak deyince şok oldum bna sordn muda bu kararı aldn dedm o da annemn ewimde kalması için sana mı sorcam dedi bn yine alttan aldm ons annesinin başımn üstnde yeri olduğunu ama hepte bakamayacagimi ve tüm çocuklarında bir iki ay kalmadnı dile getrdm o da annem herkeste bir ay kalamaz sürekli bzde kalcak dedi bnde kabul etmem dedim o da bana bzm diğer gelnlern adı çkmş ama sen bzm içimizdekii yılansn dedi bnde hiç birşey demedeb küsüp diğer odaya geçip ağladm sonra yanma gelip özür diledi öyle demek istemedim dedi ama ne faydaaaaa iki gündür kendimi yiyip bitrdm acaba annesni kabul etmem için mi özür diledi yoksa gerçekten öyle demek istemedimi ne yapmalıyım iki gündür yüzüne gülüyorum ama içimde de kıyametler kopuyor adeta içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?