Eşim yılansn dedi

şimdi konuyu tam anlatmamışsınız. yani kadın nasıl biri?
muhtaç mı, parası mı yok, yaşlı mı, ele ayağa düşmüş mü??
misal ben 3 kız kardeşim. annem tek kalsa, bakıma muhtaç olsa, biriyle kalmak zorunda olsa eşim ne derse desin getirim annemi. ama öyle değilse olmaz yani. giderim, gelirim, tek bırakmam ama aynı ev olsa olmaz. kv için de aynı şey geçerli. 2 ay orda 3 ay burda yazık düzen kuramaz. muhtaç değilse en güzeli evi yani.

yılan sözü de çok çok ağır olmuş. yani kv konusunu geride bırakmış. onu bu konudan ayrı tutardım ben olsam. dediin gibi içimde fırtına kopardı, kolay kolay affedilecek bişey de değil malesef.

hee kadın eve yerleşince köpek gibi önüne bir kap yemek koyunca başka derdi kalmaz artık!
ki köpek bile alsanız bir kap yemekle bitmiyor derdi
ya bunun her gün dip dibe oturması ?
insanın özeli olmaması( bir oda ayarlanır yok içine tv alınır orda oturur diyorsanız oturmuyorlar kesinlike her şeye karısmadan durmuyorlar onlar otursa kocalar anam nıye yalnız anam yanımızda otursun dıyor kocalara gore beraber sarılıp tv ızlemek falan hıkaye onlar yatak odasında mesele yoksa yoktur onlara göre romantıklık basbasa kalmak falan onemsemıyorlar )
bir yere giderken mesela gezmeye tatile falan evin bir ferdi oluyor ya artık her yere kaynana ile gitmek var ( daha iki yıllık evlıymıs ya, kaynana ile ümür çürütecek ne zaman ölür ki , evlenmeseydi de kendi annesiyle yaşasaydı madem illaki bi anneyle yaşayacaksa )
sonra büyük olan evin malesef misafiri bitmiyor bayram da seyranda gencler elele gezerken , diğer eltiler bayramlıklarını giyip güya kaynanalarının elini öpmeye gelirken konu sahibi baklava yapıp dolma sarması var ne de olsa yaşlı evi olacak orası artık
sonra eve en ufak bır cöp bile alınsa fikrini söyleyecek olan bir kaynana var ( ben ayrı eve cıkınca anladım esımle beraber karar verıp bır market alısverısı bıle yapmak sankı luks gelırdı ılk zamanlar )
var oğllu var yanı şimdi aklıma gelmeyen
öle bir kap yemek koymakla önüne derdi bitmiyor bu bir ayağı çukurda (!) kaynanacıkların
kızı varmış işte kızına gitsin madem

ama şimdi bu büyüüüüük sevabı konu sahibi kendi başına mı alsın ?
azıcık da bu sevaptan eltileri de alsa hep baraber el ele cennete gitseler olmamı sanki beeeaaaa

diğer gelinlerin adı çıkmış sen bizim içimizdeki yılansın... valla gayette düşünülüp söylenilmiş bi laf gibi geldi, acaba annesinin sürekli sende kalması fikrini, ailedeki gelinlerin nasıl olduklarını falan kimlerle konuşup kararlaştırdı
yani pek özürle unutulacak bir olay değil, halbuki gayette tatlı dille ve makul konuşmuşsun

sakın kabul etme. ev ev üstüne olmaz. daha anası taşınmadan yılan diyorsa taşındığında hakaretin dozu artar.
çok lazımsa yılan olmayan anasına bakacak başka enayi bulsun.

ben bu lafı pek anlayamamadım dıger gelınlerın nasıl yanı adı cıkmıs falan
bana da pek çetrefilli bi laf geldi öle hani sinirle agızdan cıkmısa benzemıyor

ben bu lafı pek anlayamamadım dıger gelınlerın nasıl yanı adı cıkmıs falan
bana da pek çetrefilli bi laf geldi öle hani sinirle agızdan cıkmısa benzemıyor

sanırım diğer gelinlerin ne varsa ağzında aslında iyiler ama sen iyi görünümlü kötüsün demek istemiş, yani bu laf bir anda çıkmaz, bunun bayağı bi arka planı olmuş demekki annesiyle ya da aileden diğer insanlarla

bende zeynepten bahsedecektim hatta yeni bir zeynep konusu diyecektim

umarım sonun ona bezemez çünkü ona çok üzüldük ,

oda başımın üstünde yeri var ama diye konuşmuştu kocasıda ondan yüz bulup üzerine gitti ,

net konuşun arkadasım bakmayacam , de ama sen istiyorsan annenle kalabilirsin de

bana da öle geldi şimdi
ama ilk okuyunca diğer gelinlerin adı cıkmıs falan ne alaka dedım anlamamıstım
valla ben de cok okkalı laflar bulurum ama cok sinirlenince mesela aklıma gelmez sonradan gelır
bu laf düşünülmüş ve daha önce konusulmus
valla bana böle dense durup durup düşünüp doldurur boşaltır dururum durdukça daha koyar bana yani bu laf
konu sahibi bir de güler yüz gösteriyormuş gösteremem valla

cok guzel demişsiniz gerçekten bu sözünüzü ilerde kullanmak zorunda kalmam inşallah ,
kv benım 1 kızıma ' ben senın çocuguna bakamam senın çocugun beni ilgilendirmez ' demişti , ozaman kimse el neder demedi

herzamanki gibi annem bakmiştı sonrada kreşe verildi . bak gene sinirlendim

Allah muhafaza , bir yılanla anneciğini bir evde başbaşa mı bırakacaksın ?

Ya sokarsam kadını ...sen iyisi mi bana güven olmaz ; o adı çıkmış ama özü melek gelinlere emanet ediver ! deseydin .
o dediğim dedik saçma kocaya, alttan almak yerine verilecek en güzel cevap bu olurdu herhalde...

aynen canım benim çocuklarada görümcem annem sizin çocuklara bakmak zorunda değil herkes kendine doğuruyor demişti kendi annem bakmıştı yazdım kenara bizde bakmak zorunda değiliz demekki siz öğrettiniz bize bunları

tabiki hep sizde kalmamalı, ya dediğiniz gibi her çocuğun da sırayla kalır yada maddi durumunuz müsaitse, bakıcı tutulur, çocukları ortaklaşa öder parasını

Esiniz sizi evde siginti gibi goruyor. Oranin sizi de eviniz oldugunun farkinda degil. Annemi getirmek icin sana mi sorucam ne demek. Sorucaksin tabi. Kv nin durumunu bilmiyorum yasi kac hasta mi bilmem ben annerin geri cevrilmemesinden yanayim eger kendine bakamayacak durumdaysa. Ama baska cocuklari da oldugu icin donusumlu bakilabilir sizin dediginiz gayet mantikli yani. Esinizin yilan sozu ise yenilir yutulur degil.

Hiçte bakıma muhtaç degil evi var köyde dayalı döşeli aylk 1500 maaş alıyr köyde 3 gelini var ve 70 yaşnda olmasna rağmen gayet dinç

Hiçte bakıma muhtaç degil evi var köyde dayalı döşeli aylk 1500 maaş alıyr köyde 3 gelini var ve 70 yaşnda olmasna rağmen gayet dinç
E ne demeye geliyor size anlamadım. Gül gibi evi var maaşı var herkes de köyde. İlla gelip ortalığı mı karıştıracak? Sinir oluyorum sinir!

E ne demeye geliyor size anlamadım. Gül gibi evi var maaşı var herkes de köyde. İlla gelip ortalığı mı karıştıracak? Sinir oluyorum sinir!
Evin en küçük erkeği oldugundan kendini mecbur hissediyor sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…