- 18 Ekim 2016
- 44
- 10
- 3
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
onlar kaynana görümcelerin laflarının altnda kalmıyrlar herşeyi pat diye cevap veriyorlar die adları çıkmış bn daha sessz sakinim ondnben bu lafı pek anlayamamadım dıger gelınlerın nasıl yanı adı cıkmıs falan
bana da pek çetrefilli bi laf geldi öle hani sinirle agızdan cıkmısa benzemıyor
Gayette sağlıklı hiçbişeyi yok zaten hasta falan naslda olsa bakardm ama bndn sağlam çok iyi biliyorum ki evime gelirse yuvam yıkılır çünkü öyle az buz bişey degilEsiniz sizi evde siginti gibi goruyor. Oranin sizi de eviniz oldugunun farkinda degil. Annemi getirmek icin sana mi sorucam ne demek. Sorucaksin tabi. Kv nin durumunu bilmiyorum yasi kac hasta mi bilmem ben annerin geri cevrilmemesinden yanayim eger kendine bakamayacak durumdaysa. Ama baska cocuklari da oldugu icin donusumlu bakilabilir sizin dediginiz gayet mantikli yani. Esinizin yilan sozu ise yenilir yutulur degil.
Canim.oyleyse istememek en dogal hakkin.onlar kaynana görümcelerin laflarının altnda kalmıyrlar herşeyi pat diye cevap veriyorlar die adları çıkmış bn daha sessz sakinim ondn
Gayette sağlıklı hiçbişeyi yok zaten hasta falan naslda olsa bakardm ama bndn sağlam çok iyi biliyorum ki evime gelirse yuvam yıkılır çünkü öyle az buz bişey degil
Evin en küçük erkeği oldugundan kendini mecbur hissediyor sanrm
Ben yilanim anana bakamam defol git ananla beraber yasa bu eve de gelme derim ben olsam
Valla yüzüne niye gülüyorsun bilmem ama yılansın lafından daha önemli bir konu var.Merhaba arkadaşlar bn iki yıllık ewliym ve iki aylık bebeğim var iki gün önce görümcemin nişanı vardı neyse hoş gittk orda annesinn artk tek kalamayacagı falan konuşldu eşimde bize karşmazsa bizde kalacagını söyledi eltilerde buna sewndi bna sorduklarında hepsinn yannda henüz zamanı olmadgnı zamanı gelnce konuşılcagnı söyledm akşam ewe döndük eşim birden annem bzmle kalcak deyince şok oldum bna sordn muda bu kararı aldn dedm o da annemn ewimde kalması için sana mı sorcam dedi bn yine alttan aldm ons annesinin başımn üstnde yeri olduğunu ama hepte bakamayacagimi ve tüm çocuklarında bir iki ay kalmadnı dile getrdm o da annem herkeste bir ay kalamaz sürekli bzde kalcak dedi bnde kabul etmem dedim o da bana bzm diğer gelnlern adı çkmş ama sen bzm içimizdekii yılansn dedi bnde hiç birşey demedeb küsüp diğer odaya geçip ağladm sonra yanma gelip özür diledi öyle demek istemedim dedi ama ne faydaaaaa iki gündür kendimi yiyip bitrdm acaba annesni kabul etmem için mi özür diledi yoksa gerçekten öyle demek istemedimi ne yapmalıyım iki gündür yüzüne gülüyorum ama içimde de kıyametler kopuyor adeta içim içimi yiyor
adları cıkmamıs eşine göre o oyle akılılar ezdırmıyorlar kendilerini denilir bunaonlar kaynana görümcelerin laflarının altnda kalmıyrlar herşeyi pat diye cevap veriyorlar die adları çıkmış bn daha sessz sakinim ondn
Gayette sağlıklı hiçbişeyi yok zaten hasta falan naslda olsa bakardm ama bndn sağlam çok iyi biliyorum ki evime gelirse yuvam yıkılır çünkü öyle az buz bişey degil
Kiz ne agiri? Adam kadina yilan demis o daha agirağır oldu ama istem dışı güldüm.
Amaç sorun çıkarmak herkesi herseyi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek evi var tabikide üstne maaşıda var ve dinç işinide kendi yapabiliyor ama sadece kendi ewinde yapıyr işini bana gelince sürekli oturuyr su içmeye bile kalkmıyor ama çok korkuyorm başıma kalcak diye akrabayz yüzüne karşı gelmede diyemiyorumnıye yalnız yaşıyamıyormuş kvdenızın evı yokmu
darısı benim kaynananın başına :)En son KK boyle bi konuya yorum yaptigin da kv uc gun yasadi.
Ddarısı benim kaynananın başına :)
Darısı benim kaynananın başına inşallahEn son KK boyle bi konuya yorum yaptigin da kv uc gun yasadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?