Eşim yılansn dedi

ben bu lafı pek anlayamamadım dıger gelınlerın nasıl yanı adı cıkmıs falan
bana da pek çetrefilli bi laf geldi öle hani sinirle agızdan cıkmısa benzemıyor
onlar kaynana görümcelerin laflarının altnda kalmıyrlar herşeyi pat diye cevap veriyorlar die adları çıkmış bn daha sessz sakinim ondn
Gayette sağlıklı hiçbişeyi yok zaten hasta falan naslda olsa bakardm ama bndn sağlam çok iyi biliyorum ki evime gelirse yuvam yıkılır çünkü öyle az buz bişey degil

Canim.oyleyse istememek en dogal hakkin.

Aynı evi aynı hayatı paylaşıyorsunuz sevgili değilsiniz. Bazen yeri geliyor anamızdan babamızdan duyuyoruz buna bemzer şeyleri ama kavga gürültü geçiyor unutuluyor. Evliliğin devamı için bazem duymamak gerek. Eşinizin annesi sonuçta insan annesine kıyamaz kim olursa olsun. Sanırım korkmuş istemiyırsunuz diye ve sinirlenmiş. Özrü bence içten. Aranızda inatlaşma olmuş inatlaşmaya kafanıza takmaya devam ederseniz eşiniz istemediğiniz şeyleri yapar. Yumuşak davranın zaman vermesini isteyin korkularınızdan bahsedin düzeninizin değişeceğinden bahsedin gönlünü alarak konuşun haklıda olsanız bunu yapın ki istemediğiniz şeyler yaşamayın.

En iyi kaynanayla bile aynı evde yaşamaya karşıyım.
Seninki nasıl, sanırım birlikte oturursanız sorunlar olacak.. O halde hiç taviz verme.
Başka çözüm bulsunlar.
Burda örnekleri her gün okuyoruz neredeyse.
Bu yılan lafını söylediğine cidden pişman et. Sonrasında bu konuyu şimdilik kapat. Ve fevri olmadan tavrını belli et. Kabul etme!
Kabul edersen olabilecekleri anlat...

bence tek sorun bu değil.

normal bi ilişkide karı kocanın iletişim halinde olması gerekir. hele böyle önemli bi mevzu varsa.

bilemedim yani.

Valla yüzüne niye gülüyorsun bilmem ama yılansın lafından daha önemli bir konu var.
Eşinin sana ve fikirlerine saygısı yok.Zaten fikir de sormuyor.
Evinizi kendi evi,kararları kendi kararı seni de uymak zorunda olan hizmetçi görüyor.
Böyle ciddi bir konuyu senle konuşmadan,sana fikrini sormadan kendi başına karar alıp bi de sana mı soracağım tafralarıyla yılansın diyemez.

Sakin kabul etme. Ohh diger eltiler akilli kocalari ikna edebilmis. Neden boyle birsey hep bir kisinin ustunde patlar anlamam.

Neden surekli sizde kaliyorlar?

Cokmu yaşlı?
Hic yuz verme. Ne demek sanami sorcam? Neden evlendiniz beraber karar alamicaksaniz?

adları cıkmamıs eşine göre o oyle akılılar ezdırmıyorlar kendilerini denilir buna

nıye yalnız yaşıyamıyormuş kvdenızın evı yokmu
Amaç sorun çıkarmak herkesi herseyi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek evi var tabikide üstne maaşıda var ve dinç işinide kendi yapabiliyor ama sadece kendi ewinde yapıyr işini bana gelince sürekli oturuyr su içmeye bile kalkmıyor ama çok korkuyorm başıma kalcak diye akrabayz yüzüne karşı gelmede diyemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım

bak canım şimdi sen yılanı mılanı bırakta bu kadın ölene kadar ona kölelik yapmaya hazır mısın onu söyle. ha değilsen ya kocanı ikna edip herkes ortak bakıcı parası verecek ve biri bakacak,
ya köye yollayacaksınızki düşük ihtimal,
yada boşancaksın. başka çare yok. seni hiç sayan adama koca denmez.

İNŞALLAH sonun "zeynep" gibi olmaz.Erkekler neden hep eşlerine karşı çok bencil? nerdeyse herkesi anlarlar, önemserler,hatta yanlış olsada savunurlar iş ,eşlerine gelince -amannnn sende....biz mi yapıyoruz yoksa genlerindemi var anlamadim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…