- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Eski konumu hatırlayan arkadaşlar vardır nişanlıyken ilk ve tek tartışmamız bu sebeptendi hayat standardımız yükselir, istediklerimize daha kolay sahip oluruz, istediğimiz gibi gezeriz diyo eşim haklı ama zaten yapabiliyoruz biçok şeyi nişanlıyken zırt pırt özel sektör farketmez herkes zorlanıyo diye üstüme aşırı gelmişti,
Şuansa her sabah eşimle uyanıp o işe gidince derse oturuyorum hem kpss hem banka için derdim kadrolu bir iş, özel sektörden nefret ediyorum patronla içiçe
olmak filan, dün gece yine konuştuk
memurluk olmazsa özel sektör dedi
sinirden uyyamadım benim adıma karar vermesinden bişey de diyemedim ama bana
bakıyomuş, gibi hissediyo gibi düşünüyorum halbuki bu evde senin benim mevzusu yok benim olan senindir der hep ama
ne şartlarda olursa olsun çalış diyo resmen, oysa
yaza bi bebek olsun istiyorum yaşım 28 ve tek bebekle de kalmak istemiyorum, nişanlıyken okadar kırılmıştım ki özür dilerken bana istersen evinin hanımı ol ister çocuklarına bak yeter ki huzurumuz olsun başlarım lanet parasına demişti, inanın memurlık olmazsa istemiyorum özel sektörden nefret ediyorum, evlendik evleneli ilk kez açtı bu konuyu ama ben eskileri hatırladım, benim tercihime bırakılmalı değil mi?
Not: Ev araba vs borcumuz yok.
Eski konumu hatırlayan arkadaşlar vardır nişanlıyken ilk ve tek tartışmamız bu sebeptendi hayat standardımız yükselir, istediklerimize daha kolay sahip oluruz, istediğimiz gibi gezeriz diyo eşim haklı ama zaten yapabiliyoruz biçok şeyi nişanlıyken zırt pırt özel sektör farketmez herkes zorlanıyo diye üstüme aşırı gelmişti,
Şuansa her sabah eşimle uyanıp o işe gidince derse oturuyorum hem kpss hem banka için derdim kadrolu bir iş, özel sektörden nefret ediyorum patronla içiçe
bakıyomuş, gibi hissediyo gibi düşünüyorum halbuki bu evde senin benim mevzusu yok benim olan senindir der hep ama
yaza bi bebek olsun istiyorum yaşım 28 ve tek bebekle de kalmak istemiyorum, nişanlıyken okadar kırılmıştım ki özür dilerken bana istersen evinin hanımı ol ister çocuklarına bak yeter ki huzurumuz olsun başlarım lanet parasına demişti, inanın memurlık olmazsa istemiyorum özel sektörden nefret ediyorum, evlendik evleneli ilk kez açtı bu konuyu ama ben eskileri hatırladım, benim tercihime bırakılmalı değil mi?
Eşiniz size bakıyor hissi oluşturmuyor.
Çünkü zaten size bakıyor.
Kusura bakmayın ama kuafördeki kaş bıyık paranızı bile ondan istiyorsunuz.
Sizde ev işleri yaparak ona bakıyorsunuz, orası ayrı, o konuda hakkınızı yiyemem.
Ama "patronla iç içe olmak" çok da mantıklı ve makul bir sebep değil. Sizde kabul edin. Sırf keyfi sebepten çalışmıcam banane diyorsunuz
Bence çalışmalısın. Her iş yerı aynı değil. Borcunuz olmaya bılır ama hayat bu ne getirceği belli olmazEski konumu hatırlayan arkadaşlar vardır nişanlıyken ilk ve tek tartışmamız bu sebeptendi hayat standardımız yükselir, istediklerimize daha kolay sahip oluruz, istediğimiz gibi gezeriz diyo eşim haklı ama zaten yapabiliyoruz biçok şeyi nişanlıyken zırt pırt özel sektör farketmez herkes zorlanıyo diye üstüme aşırı gelmişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?