Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

yeni evliyseniz daha iki kişilik hayata alışamamış olabilirsiniz eşinizi hayatınızın merkezi yapmayın o zaman böyle konulara daha az takılırsınız

S sevakcy ay valla canım bunun çaresi yok bugün tartışırsan sen suçlu çıkcan yaşlılara saygısz olcan yok hoşgörüsz kibirli olcan bla bla klasik anneci erkek lafları. Valla sallaaa naparlarsa yapsınlar kız bak arabayı ben aldım diyom sana. ben bile artk tartışmıyom benim adam taksiciye döndü:KK45:

ben; tamam akşama gorsuruz askım GEÇMİŞ OLSUN ..gelınce beraber yerız .acımdan öldum ha .cabuk gel kocacım muck der kapatrım telı =D akşama da ılgısız davranmaz=)

S sevakcy ay valla canım bunun çaresi yok bugün tartışırsan sen suçlu çıkcan yaşlılara saygısz olcan yok hoşgörüsz kibirli olcan bla bla klasik anneci erkek lafları. Valla sallaaa naparlarsa yapsınlar kız bak arabayı ben aldım diyom sana. ben bile artk tartışmıyom benim adam taksiciye döndü:KK45:
Valla ne yapacaz hiç bilmiyorum canım

ben; tamam akşama gorsuruz askım GEÇMİŞ OLSUN ..gelınce beraber yerız .acımdan öldum ha .cabuk gel kocacım muck der kapatrım telı =D akşama da ılgısız davranmaz=)
O an başından aşağıya kaynar su dökülünce aklına gelmiyor :)

Annesi aniden rahatsızlanmamışsa önceden durumu arayıp sormanızı istemiş, ancak yemek için arayınca öğrenmenize kırılmış olabilir. Sancınız olduğu halde bakmayarak da intikam alıyordur.

Olayı daha geniş çaplı değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum...
hasta zıyaretıne göturmüş annesını annesı hasta dgıl =)

eve gelınce nazlanırsın az aglarsın numaradan nasıl ılgılenır .sonrada guzel dılle soylersın derdını kavga etmeden =)

Gel, yemek ye, sonra git nedir ya?
Annesiyle ilgili duruma ilgisiz ve onemsiz muamelesi yapinca, senin aylik sancini rutin ve onemsiz gormus veya sana oyle goruyo gibi gosterip trip yapmis olabilir..
Hani benle ilgilenmedi uzuldum desen anliycam da, gelsin once yesin sonra gitsin deyince senin zihniyetin de saglikli gelmedi bana pek, kusura bakma..

hasta zıyaretıne göturmüş annesını annesı hasta dgıl =)
Kocamaaaaan yürekli üyelerimiz sağ olsunlar ikidir alıntı yapıp açıklıyorlar...
Konu sahibinin ilk mesajı bu şekilde yanlış anlaşılmaya müsaitti, benim gibi arkadaşların yorumundan sonra da mesajını düzenlemiş zaten. Eksik olmayın

Kocamaaaaan yürekli üyelerimiz sağ olsunlar ikidir alıntı yapıp açıklıyorlar...
Konu sahibinin ilk mesajı bu şekilde yanlış anlaşılmaya müsaitti, benim gibi arkadaşların yorumundan sonra da mesajını düzenlemiş zaten. Eksik olmayın
gormedım açıklama yaptığını sonradan farkettım mazur gorunn =)

Evliliğin ilk yılı birbirinizi anlamak ve alışmakla geçiyor anca çözüyorsunuz karşınızdakini normal büyütülecek bir sorun değil...hormonlarında etkisi var regl :KK53:

Evim biraz sapha yerde canım esim tek disari cikmama izin vermiyo :KK43:

vay arkadaş ya hangi devirde yaşıyoruz.
eşinizle dışarı çıktığınızda evde kendi kendinize zaman geçirecek şeyler alın. kitap, bulmaca, puzzle gibi..
yeni yemek tarifleri deneyin.. bol bol spor yapın.. komşularınızla ilişki kurmaya çalışın..
aklıma gelenler bunlar.
ama hayatınızın merkezine eşinizi koymayın.. sonunda üzülen siz olursunuz. hiç kimse sizden değerli olmamalı.

Back
X