Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl yapicam pekiyeni evliyseniz daha iki kişilik hayata alışamamış olabilirsiniz eşinizi hayatınızın merkezi yapmayın o zaman böyle konulara daha az takılırsınız
Ikimizde baya doluyuz bu konuda :)
Valla ne yapacaz hiç bilmiyorum canım
O an başından aşağıya kaynar su dökülünce aklına gelmiyor :)ben; tamam akşama gorsuruz askım GEÇMİŞ OLSUN ..gelınce beraber yerız .acımdan öldum ha .cabuk gel kocacım muck der kapatrım telı =D akşama da ılgısız davranmaz=)
hasta zıyaretıne göturmüş annesını annesı hasta dgıl =)Annesi aniden rahatsızlanmamışsa önceden durumu arayıp sormanızı istemiş, ancak yemek için arayınca öğrenmenize kırılmış olabilir. Sancınız olduğu halde bakmayarak da intikam alıyordur.
Olayı daha geniş çaplı değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum...
işe yarıyor =)
Kocamaaaaan yürekli üyelerimiz sağ olsunlar ikidir alıntı yapıp açıklıyorlar...hasta zıyaretıne göturmüş annesını annesı hasta dgıl =)
gormedım açıklama yaptığını sonradan farkettım mazur gorunn =)Kocamaaaaan yürekli üyelerimiz sağ olsunlar ikidir alıntı yapıp açıklıyorlar...
Konu sahibinin ilk mesajı bu şekilde yanlış anlaşılmaya müsaitti, benim gibi arkadaşların yorumundan sonra da mesajını düzenlemiş zaten. Eksik olmayın
Tribede dayanamıyorum allah kahretsin! Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum oda böyle yapica zoruma gidiyor
![]()
Evim biraz sapha yerde canım esim tek disari cikmama izin vermiyokitap okumayı, hobi edinmeyi deneyin. hayatınızın merkezine eşinizi koyarsanız çok mutsuz olursunuz.
Evim biraz sapha yerde canım esim tek disari cikmama izin vermiyo![]()