eşim yine hapse girdi

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.

Bir de hala neden evli olduğunuzu yazar mısınız

Kötü yönleri bunlar herkes her gün hapse girmiyor bir de

Şimdiye kadar neden devam ettiniz onu da yazın da objektif olalım

Kv kp çocuk yetiştirirememiş de sorun Görümcenin konuşmâ tarzı değil eşinin işe diye gidip gasp yapması yahut yardım etmesi sorun

Ergen değil ki bu evli çocuklu adam o yolun yolcusu olmuş o

Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.

Eski konunuzu hatırlayamadım ve yine hapse girdi demişsiniz
Demekki evveliyatı var ve uslanmıyor
Benim bildiğim adam sütten dili yanmışsa yoğurdu üfleyerek yer
E bu adam aksine bildiğini okuyor ve aile vurdum duymaz
Neden kahır çekecen ozaman zaten annenlerde bakıyormuş
EL İLE TUTULUR yanı yoksa bırak gitsin....

Yine hapse girdi demek daha once de girmisti demek. !
Ayrica sucsuz insani hapse atmazlar emin ol. Demekki bir sucu var.
Yalanci insanla da omur gecmez. Yazik sana.. Aklini basina al derim..
Evine de doğru düzgün bakmıyor annem olmasa çoktan ayrılmıştık bu yüzden.çalışmaya hevesi yok lafta sözde beni çok sevdiğini,her koşulda yanımda olduğunu,ekmeğini taştan çıkartacağını soyluyor.beni kandırıyor mu samimi mi anlamadım.

Samimi olsa gidip milleti gasp edip ikidebir hapse girmezdi. Madem annen bakiyor ayril git annenin yanina.
Hayatina yazik. Ki dinen de boyle bir adami boşama hakkin vardir..

İşte giden zamanıma mı yazık ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
ben ne diyebilirim ki burdan.Size ayrılın desem sorumluluğunuzu mu alacağım üstüme yada devam edin desem siz ne yapacaksınız? Kendinizde manevi gücü bulabiliyorsanız ayrılın. Yine diyorum ne hayatlar yaşanıyor..Belkide siz kapı komşumsunuz yada yan apartmandan birisiniz...

Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.

Samimi olsa gidip milleti gasp edip ikidebir hapse girmezdi. Madem annen bakiyor ayril git annenin yanina.
Hayatina yazik. Ki dinen de boyle bir adami boşama hakkin vardir..
Çok teşekkür ederim çok haklısın.o konuda da araştırdım din açısından.evine bakmayan erkeği ne yapacaksın diyor herkes.sokaktan geçen kadına anlatsam o da ayrıl der sanırım ama babam rahmetli oldu en buyuk eksiğim bu onu babam gibi sevdim ben çok üzülüyorum.

Sadece şimdi de mutlu olmadığını söyleyeceğim bir de adamın başkası ile evlenmesinden sana ne ki

Umarım dediğiniz gibidir de gasp ağır bir suçtur öyle her önüne gelen gasptan tutuklanmaz

Birilerine hakaret etti tutuklandı deseniz anlatım o moda bu sıralar ama gasptan tutuklanmak için bu işlerin kıyısında köşesinde olmak lazım en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…