- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.Bir de hala neden evli olduğunuzu yazar mısınız
Kötü yönleri bunlar herkes her gün hapse girmiyor bir de
Şimdiye kadar neden devam ettiniz onu da yazın da objektif olalım
Kv kp çocuk yetiştirirememiş de sorun Görümcenin konuşmâ tarzı değil eşinin işe diye gidip gasp yapması yahut yardım etmesi sorun
Ergen değil ki bu evli çocuklu adam o yolun yolcusu olmuş o
Ah ah nerden başlayayım anlatmaya acaba.ben bile anlamadım kendimi.e yani anlamadım ki hangi konuda yardım istiyorsun ?
Evine de doğru düzgün bakmıyor annem olmasa çoktan ayrılmıştık bu yüzden.çalışmaya hevesi yok lafta sözde beni çok sevdiğini,her koşulda yanımda olduğunu,ekmeğini taştan çıkartacağını soyluyor.beni kandırıyor mu samimi mi anlamadım.Yine hapse girdi demek daha once de girmisti demek. !
Ayrica sucsuz insani hapse atmazlar emin ol. Demekki bir sucu var.
Yalanci insanla da omur gecmez. Yazik sana.. Aklini basina al derim..
İşte giden zamanıma mı yazık ayrılmalı mıyım ne yapmalıyımNe hayatlar yaşanıyor Ya Rabbi...Ne hayatlar eskiyor..
Bir arkadaş daha sordu onu cevapladımEşinin masum olduğuna inanmıyorum da asıl konu şu sen niye halaaaa evlisin bu adamla?
Evine de doğru düzgün bakmıyor annem olmasa çoktan ayrılmıştık bu yüzden.çalışmaya hevesi yok lafta sözde beni çok sevdiğini,her koşulda yanımda olduğunu,ekmeğini taştan çıkartacağını soyluyor.beni kandırıyor mu samimi mi anlamadım.
ben ne diyebilirim ki burdan.Size ayrılın desem sorumluluğunuzu mu alacağım üstüme yada devam edin desem siz ne yapacaksınız? Kendinizde manevi gücü bulabiliyorsanız ayrılın. Yine diyorum ne hayatlar yaşanıyor..Belkide siz kapı komşumsunuz yada yan apartmandan birisiniz...İşte giden zamanıma mı yazık ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.Eski konunuzu hatırlayamadım ve yine hapse girdi demişsiniz
Demekki evveliyatı var ve uslanmıyor
Benim bildiğim adam sütten dili yanmışsa yoğurdu üfleyerek yer
E bu adam aksine bildiğini okuyor ve aile vurdum duymaz
Neden kahır çekecen ozaman zaten annenlerde bakıyormuş
EL İLE TUTULUR yanı yoksa bırak gitsin....
Çok teşekkür ederim çok haklısın.o konuda da araştırdım din açısından.evine bakmayan erkeği ne yapacaksın diyor herkes.sokaktan geçen kadına anlatsam o da ayrıl der sanırım ama babam rahmetli oldu en buyuk eksiğim bu onu babam gibi sevdim ben çok üzülüyorum.Samimi olsa gidip milleti gasp edip ikidebir hapse girmezdi. Madem annen bakiyor ayril git annenin yanina.
Hayatina yazik. Ki dinen de boyle bir adami boşama hakkin vardir..
Bir arkadaş daha sordu onu cevapladım
Sizce bunlar geçerli sebep mi?
Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.
Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?