eşim yine hapse girdi

Çok teşekkür ederim cevabınız için.ayrılmak istiyorum ama o sureç için cesaretim yok sanırım.dualar ediyorum üzülüyorum bekliyorum çaresizce düzelir diye ama yok.

Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.

Yani size bu yeterli mi
Bu adam madem sizi seviyor daha haysiyetli bir hayat yaşar ve yaşatabilir
Adı bununla anılmaz ailesine ve büyüyecek çocuğuna laf getirmez
Neyin aşkı sevgisi bu bırakın allah aşkına
Hala yelkenler suya inermi ya kapatır kendini

İnsan bu konuyu buraya acmaya utanır
Kocam hırsızdı bosandım desen anlarızda , millet k.cını yırtarak para kazanıyor helalınden bılmem anlatabılıyor muyum ?
Anlıyorum ama çaresiz kaldım.ikilemde kaldım.ben de kızıyorum az kavgalar etmedik insanlar ne koşullarda çalışıyor eli yok ayağıyla resim yapıp satıyor.boylesi bir insanla evliliği devam ettirmek salaklık sanırım.

Yaşlarınız kaç

Sanki çok küçüksünüz gibi geldi

Bu adamın mesleği var mı

Orada burada getir götür mü yapıyor
Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.

Haklısınız.

Kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin
Zaten annecigin bakiyormus size, ustune iseyaramaz bir kocadan bosansan cok birsey kaybetmis olmayacaksin
Tasinirsin annene ise girer calisir bakarsin kendine de cocuguna da

Eski konularınızda da sürekli "aslında eşimin suçu yok başkası yüzünden" diye yazmışsınız. Bu kadar da yanlışlık, tesadüf, şanssızlık vs. olabilir mi ya? Kendinizi nasıl kandırabiliyorsunuz bu kadar? Bari buraya yazmayın, zira kimse inanmaz.

ayrıl deyip günahını biz mi alalım üstümüze?? neresinden tutulur ki bu evlilik?? zaten maddi manevi faydası yok neden evlisin.. neden çocuk yaptın dicem korunuodm diceksin dayanamicam sormuorm..
eleştirip yerden yere vurmak bi çözüm değil.. sen neden evlisin hala onu kendine sor cevabı al ona göre kendine yol çiz..
seviyorum, çocuk için deme de..

Yok ikisi de değil.ayrıca korunmuyordum onceleri bilmiyordum bu şekilde biri olduğunu.herşeyi anladığımda çoktan bebeğimi kucağıma almıştım.

Konu esınızın calısmaması degıl konu esınızın baskasının alın terıyle kazandıgını ızınsız alabılmesı ve buna ragmen evlı kalmanız . Ne gerek var ya cocugunuza karsı bıle olsa utanmanız lazım o cocuk sıze hesap sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…