- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için.ayrılmak istiyorum ama o sureç için cesaretim yok sanırım.dualar ediyorum üzülüyorum bekliyorum çaresizce düzelir diye ama yok.ben ne diyebilirim ki burdan.Size ayrılın desem sorumluluğunuzu mu alacağım üstüme yada devam edin desem siz ne yapacaksınız? Kendinizde manevi gücü bulabiliyorsanız ayrılın. Yine diyorum ne hayatlar yaşanıyor..Belkide siz kapı komşumsunuz yada yan apartmandan birisiniz...
Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.
Ne denir ki haklısınız siz de.benim cevabıma böylesi cevap layık.teşekkur ederim.Devam edin o zaman.Bol bol beyaz fanila stoklayin lazim olur.
siz o yelkenleri yakın gitsin.Faydasız.Beni çok sevdiğini söylüyor.gözümün içine bakıyor.ben hemen yelkenleri suya indiriyorum.
Anlıyorum ama çaresiz kaldım.ikilemde kaldım.ben de kızıyorum az kavgalar etmedik insanlar ne koşullarda çalışıyor eli yok ayağıyla resim yapıp satıyor.boylesi bir insanla evliliği devam ettirmek salaklık sanırım.İnsan bu konuyu buraya acmaya utanır
Kocam hırsızdı bosandım desen anlarızda , millet k.cını yırtarak para kazanıyor helalınden bılmem anlatabılıyor muyum ?
Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.Yaşlarınız kaç
Sanki çok küçüksünüz gibi geldi
Bu adamın mesleği var mı
Orada burada getir götür mü yapıyor
Anlıyorum ama çaresiz kaldım.ikilemde kaldım.ben de kızıyorum az kavgalar etmedik insanlar ne koşullarda çalışıyor eli yok ayağıyla resim yapıp satıyor.boylesi bir insanla evliliği devam ettirmek salaklık sanırım.
Ben de bilmiyorum inanın.Zaten annen bakıyo size boşan yine o naksın niye çekiyosun böyle insanları?
Haklısınız.Sadece şimdi de mutlu olmadığını söyleyeceğim bir de adamın başkası ile evlenmesinden sana ne ki
Umarım dediğiniz gibidir de gasp ağır bir suçtur öyle her önüne gelen gasptan tutuklanmaz
Birilerine hakaret etti tutuklandı deseniz anlatım o moda bu sıralar ama gasptan tutuklanmak için bu işlerin kıyısında köşesinde olmak lazım en az
Maalesef değilim hem de hiç.ayrılırsam mutlu olamam demişsin ama şuan mutlu musun?
ayrıl deyip günahını biz mi alalım üstümüze?? neresinden tutulur ki bu evlilik?? zaten maddi manevi faydası yok neden evlisin.. neden çocuk yaptın dicem korunuodm diceksin dayanamicam sormuorm..Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
Bir karar almam lazım artık sanırım.Kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin
Zaten annecigin bakiyormus size, ustune iseyaramaz bir kocadan bosansan cok birsey kaybetmis olmayacaksin
Tasinirsin annene ise girer calisir bakarsin kendine de cocuguna da
Yok ikisi de değil.ayrıca korunmuyordum onceleri bilmiyordum bu şekilde biri olduğunu.herşeyi anladığımda çoktan bebeğimi kucağıma almıştım.ayrıl deyip günahını biz mi alalım üstümüze?? neresinden tutulur ki bu evlilik?? zaten maddi manevi faydası yok neden evlisin.. neden çocuk yaptın dicem korunuodm diceksin dayanamicam sormuorm..
eleştirip yerden yere vurmak bi çözüm değil.. sen neden evlisin hala onu kendine sor cevabı al ona göre kendine yol çiz..
seviyorum, çocuk için deme de..
Konu esınızın calısmaması degıl konu esınızın baskasının alın terıyle kazandıgını ızınsız alabılmesı ve buna ragmen evlı kalmanız . Ne gerek var ya cocugunuza karsı bıle olsa utanmanız lazım o cocuk sıze hesap sorarAnlıyorum ama çaresiz kaldım.ikilemde kaldım.ben de kızıyorum az kavgalar etmedik insanlar ne koşullarda çalışıyor eli yok ayağıyla resim yapıp satıyor.boylesi bir insanla evliliği devam ettirmek salaklık sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?