eşim yine hapse girdi

Ben kendimi kandırıyorum,o da beni kandırıyor her seferinde.

Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.

Değişik işleri zabıtta yazar işte

Peki derdiniz ne çalışmıyorsa oturup evde çocuğa baksın siz çalışın

Fake olmanızı dilerim kantinde bizi makara yapın ne olur

Ülkem bu kadar berbat olmamalı üniversite mezunu kadınlar ne idiği belirsiz kocalarının peşinde anneleri onlara bakıyor

Insan en azından laf gelmesin diye kendi çalışır kocasının eksiğini kapatır

Annen hapisteki kocaya harçlık da gönderecek mi

Kaç yıllık evlisiniz

Hala neden kendinizi kandırıyorsunuz yazık günah değil size ve çocuğunuza

Anneniz yanınızda destek annenizin yanına taşının ayrılın sonra iş bulun çalışın

Seni sevdiğini söyleyen adam bunları yaşatır mı

ay zaten kendi ailen bakıyormuş. cdden suçsuz olsa tamam da böyle bi adamın çıkmasını mı bekliycen. gençliği tüketmeden boşan bacım ya. offff offf. cidden bi de soruyosunuz ya bilgisayarı yumruklayasım geliyor

Keşke fake olsam.çarşamba günü görüşüne gittim.görmez olaydım.ah ah.keşke fake olsam.

Suç onun olmasa bile adının böle bir işe karışması ve ondan şüphelenilmesi bile masum olmadıgını gösteriyor.

Yeniden evlenmektense önce cocuguna dusun.
Babasını gir cik goregore oda babasının izinden gidecek.
Kendinizden önce evladınızı kurtarın ordan

Haklısınız bana cesaret verdiniz gerçekten butun konumu okuyup cevap yazan herkese teşekkür ederim.gerçekten cesaretlenmeye başladım.

Geçmiş konulariniza bir göz attım da siz taa 2012 de bugünleri görmüşsünüz zaten. Hapise girer bende ortada kalirim demissiniz...

Mesleği yok,dayısını bicaklamaktan sabikali! Bi kadin meselesi yüzünden hapse girmiş çıkmış! Keçi çalmış! Ayrıca sapik!!!! Kendinize hiç mi acimiyorsunuz,o küçük bebeginize?

Bu adamdan kaçarak uzaklasmaniz gerekirken hala acaba boşanmali miyim diyorsunuz ya hayret dogrusu!

Yaşatmaz.4 yıllık evliyiz.

Mesleği yok,dayısını bicaklamaktan sabikali! Bi kadin meselesi yüzünden hapse girmiş çıkmış! Keçi çalmış! Ayrıca sapik!!!!

film senaryosu resmen. kadın da haala soruyor boşansam mı diye. cidden üzülüyorum böyle insanlara. bi insnaın gözü bu kadar mı kör olur ya. elini kolunu zincirleseler kaçarsın o ortamdan.

film senaryosu resmen. kadın da haala soruyor boşansam mı diye. cidden üzülüyorum böyle insanlara. bi insnaın gözü bu kadar mı kör olur ya. elini kolunu zincirleseler kaçarsın o ortamdan.
Bekaret yüzünden evlenmis zaten. Böyle bir adamla evlenmek akıl kârı değil... bile bile lades. Ah be anacim bari çocuk yapmasaydin.

Evet ben namus kurbanı oldum.evlenmeden yeterince tanımadan ilişki yaşadım ve sanırım bu günahın bedelini ödüyorum.keşke ne olursa olsun evlenmeseydim.ben saf bir insanım kandırıldım iyi niyetim suistimal edildi.

Bekaret yüzünden evlenmis zaten. Böyle bir adamla evlenmek akıl kârı değil... bile bile lades. Ah be anacim bari çocuk yapmasaydin.

ben de o konuyu okuyodum şimdi. şoklardayım. insan bile bile lades der mi ya. nasıl risk almaktır bu. bi de çocuk yapmış. haketmiş diycem ama vallahi neler derim de dilim varmıyo.

Yiğidom dediğiniz kişi de bu mu?
Çıkmasa hapisten daha iyi olmaz mı? Belki bu vesile ile boşanmanız da kolay olur.

Boşan, yoluna bak diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…