- Konu Sahibi petitjoueur
-
Ben kendimi kandırıyorum,o da beni kandırıyor her seferinde.Eski konularınızda da sürekli "aslında eşimin suçu yok başkası yüzünden" diye yazmışsınız. Bu kadar da yanlışlık, tesadüf, şanssızlık vs. olabilir mi ya? Kendinizi nasıl kandırabiliyorsunuz bu kadar? Bari buraya yazmayın, zira kimse inanmaz.
Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.
Evet yaniBir karar almam lazım artık sanırım.
Keşke fake olsam.çarşamba günü görüşüne gittim.görmez olaydım.ah ah.keşke fake olsam.Değişik işleri zabıtta yazar işte
Peki derdiniz ne çalışmıyorsa oturup evde çocuğa baksın siz çalışın
Fake olmanızı dilerim kantinde bizi makara yapın ne olur
Ülkem bu kadar berbat olmamalı üniversite mezunu kadınlar ne idiği belirsiz kocalarının peşinde anneleri onlara bakıyor
Insan en azından laf gelmesin diye kendi çalışır kocasının eksiğini kapatır
Annen hapisteki kocaya harçlık da gönderecek mi
Zavallım hasta oldu sıkıntıdan.ona da bunu yapmaya hakkım yok aslında.Evet yani
Al cocugunu git annene
O kadina da yazik senin icin ne kadar uzuluyordur kimbilir
Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.
Kesinlikle haklisin, kendine acimiyorsun belli bari annenle cocuguna aciZavallım hasta oldu sıkıntıdan.ona da bunu yapmaya hakkım yok aslında.
Haklısınız bana cesaret verdiniz gerçekten butun konumu okuyup cevap yazan herkese teşekkür ederim.gerçekten cesaretlenmeye başladım.ay zaten kendi ailen bakıyormuş. cdden suçsuz olsa tamam da böyle bi adamın çıkmasını mı bekliycen. gençliği tüketmeden boşan bacım ya. offff offf. cidden bi de soruyosunuz ya bilgisayarı yumruklayasım geliyor
Zavallım hasta oldu sıkıntıdan.ona da bunu yapmaya hakkım yok aslında.
Yaşatmaz.4 yıllık evliyiz.Kaç yıllık evlisiniz
Hala neden kendinizi kandırıyorsunuz yazık günah değil size ve çocuğunuza
Anneniz yanınızda destek annenizin yanına taşının ayrılın sonra iş bulun çalışın
Seni sevdiğini söyleyen adam bunları yaşatır mı
Mesleği yok,dayısını bicaklamaktan sabikali! Bi kadin meselesi yüzünden hapse girmiş çıkmış! Keçi çalmış! Ayrıca sapik!!!!
Bekaret yüzünden evlenmis zaten. Böyle bir adamla evlenmek akıl kârı değil... bile bile lades. Ah be anacim bari çocuk yapmasaydin.film senaryosu resmen. kadın da haala soruyor boşansam mı diye. cidden üzülüyorum böyle insanlara. bi insnaın gözü bu kadar mı kör olur ya. elini kolunu zincirleseler kaçarsın o ortamdan.
Evet ben namus kurbanı oldum.evlenmeden yeterince tanımadan ilişki yaşadım ve sanırım bu günahın bedelini ödüyorum.keşke ne olursa olsun evlenmeseydim.ben saf bir insanım kandırıldım iyi niyetim suistimal edildi.Geçmiş konulariniza bir göz attım da siz taa 2012 de bugünleri görmüşsünüz zaten. Hapise girer bende ortada kalirim demissiniz...
Mesleği yok,dayısını bicaklamaktan sabikali! Bi kadin meselesi yüzünden hapse girmiş çıkmış! Keçi çalmış! Ayrıca sapik!!!! Kendinize hiç mi acimiyorsunuz,o küçük bebeginize?
Bu adamdan kaçarak uzaklasmaniz gerekirken hala acaba boşanmali miyim diyorsunuz ya hayret dogrusu!
Bekaret yüzünden evlenmis zaten. Böyle bir adamla evlenmek akıl kârı değil... bile bile lades. Ah be anacim bari çocuk yapmasaydin.
Yiğidom dediğiniz kişi de bu mu?Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?