Eşim yoğun bakımda

Çok geçmiş olsun, hersey bir anlık şu hayatta cidden. Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.

Allah bir an önce sağlıkla eşinizi size ve oğlunuza kavuştursun çok geçmiş olsun

Allahım eşinize ve tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.
Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı şifalar versin. Eşinizi size ve yavrunuza bağışlasın.

Allah güç kuvvet versin. İnşallah tez zamanda şifa bulur eşiniz. Rabbim ailesine bağışlasın inşallah tez zamanda..

Kalp krızı mı dıye dusundum Allah korusun. Guzel haberlerını beklıyoruz

Allahım şifa versin inşallah tez zamanda, haberdar edin bizi de doktorla görüşünce, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur eşiniz.

Merhaba arkadaşlar
Dersi veren ins dermaninida verir dualarimiz seninle tez zamanda sagligina kavusur oglun babasina sen kocana insAllah

bahsettiğiniz belirtiler beyinle ilgili evet. kafayı bi yerlere çarpma, düşme vs durumlarında da kusma olursa hemen acile götürün derler.

geçmiş olsun.

Back
X