Eşim yolda kalmış :(((

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.562
4.577
448
Eşim yenilerde ilçeye müdür olarak atanmıştı. atandığı günden beri kar yağıyor. şans mı şansızlık mı bilemedim. 1 saatlik yol ancak 2 saat oldu gelemedi. zincirsiz araçlar kaymış, yolu kapatmış. eşim otobüste bekliyor. onun otobüsüyle 50 araçta bekliyormuş... Allah yardımcıları olsun. strese girdim

Stres olma canım, eşin sağ salim dönecektir evinize.

Amin inş. Eşim ilçeye gitmeyi çok istedi. eski işyerindekiler sorunluydu. gitme diyemedim. şimdide sabah akşam yol çekiyor. büyük şehirde yaşıyanlara göre belki hiç. ancak eski işi evimize 5 dakikaydı ve aynı binada farklı kurumlarda çalışıyorduk.

burada yol yarım saat- 45 dk ise, oooo çok yakın diyoruz

ayrıca, arkadaşlar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim

Canım inan ki huzursuz bir iş ortamında çalışmaktansa yol yorgunluğu çekmek daha iyidir. Eşin işinde mutlu ise şu an sorun etme yolu. Millet nerelere gidip geliyor çalışmak için. Sen eşine kıyamıyorsun anladığım kadarı ile ama trafikten, yol yorgunluğundan erkek adama birşeycik olmaz içini ferah tut. Bu gece de Allah'ın izniyle sağ salim gelecektir evine, otobüste olması tek başına arabada olmasından iyidir.

burada yol yarım saat- 45 dk ise, oooo çok yakın diyoruz

doğru valla. ankaraya yada istanbula gidiyoruz da gelince eğilip toprağı öpesim geliyor. yolda geçiyor zaman. küçük şehirde büyüdüm ve yaşamaya devam ediyorum. eşime kıyamıyorum. geçenler k.validemle ilgili konuyu foruma açacaktım. aman dedim ölümlü dünyada gerek yok... ancak şimdi konu eşim. Ahh ahh gelsin inş. eve. gıkımı çıkartırsam

Amin inş. en azından arayıp konuşabiliyorum. yolu açıyorlarmış. ancak kapanıveriyormuş. şu zincirsiz çıkan araç şöförlerini bir elime geçirirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…