• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim yumruk attı...

bu konuları gördüğümde girip okuyorum biraz bile üzülesim varsa konunun sonunda bu tamamen ucup gidiyor. geliniyor dert anlatılıyor kararlı güçlü ama içi yanmış bayan tavırları. sonra bir bakıyosunuz ki tekrar afetmiş ve evine dönüyor.. ee size bir sürü öneride bulunuldu bir çok akıl verildi nerede onlar ? boşa kimse kimsenin vaktini çalmasın madem dayak yiyip iki özüre tıpıs tıpıs yelkenleri suya indireceksin o zaman insanları bosa yorma. simdi siz daha cok yumruk yersiniz.. allah size kolaylık versin işini zor.

bekara koca boşamk kolay derlerdi inanmazdım..evet çok zor oldu eve geri dönkem ama döndüm...vakit çalmak olarak düşünüyorsanız okumayın yada yorum yapmayın arkadaşlar...benim içim yanıyordu.paylaşacak kimsem yoktu sizlerle paylaştım..hatamı yaptım belki evet belki hayır...saolun bana akıl verdiniz yorum yaptınız..ama kimse kimsenin yaşadıklarını.hissettiklerini tam olarak anlayamaz..kendini bi yere ait hissedememk nasıl bişey anlayamaz...Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın...evet daha iki aylık evliyim..ve ben eşimle gerekenleri konuştum..bi daha böyle bişey yapamaz...ben sahipsiz değilim..yaptıgınız yorumların hepsini ciddiye alıp okudum tek tek ama sizin uslübünz çok yanlış geldi bana...tekrarının gelmeyecğini üimt ediyorum ama tabi ki emin olamam...herkesin eşinin yapacaklarından emin olamayacagı gibi..biz 3 sene flört ettik bırakın yumruğu sesini yükseltmemiş biriydi...demek ki insan ne yaşayacagını kestiremybiliyor...bi bakmışsınız sizin de eşiniz yapmaz kıyamaz dediğiniz eşiniz şiddet uygulamış...bunları bilemezsiniz...
demişsiniz ki yelkenleri madem suya indirecksin niye vaktimizi çaldın.,yordun insanları....eğer ben eve dönmeseydim siz yorulmamış mı olacaktınız...burda sıkıntıları paylaşmak çokta akıllıca bi hareket değilmiş demek ki..

darbenin etkisiyle bi an kalıyo insan ne yapacağını şaşırıyo o anda bişey yapamaması normal arkadaşın..
ben 6 aylık evliyken bi tokat atmıştı eşim fiyuuuuuuuuu yıldızları saydım...
vurdum kafayı yattım..
geldi yanıma yalvarmalar ağlamalar sende bana vur demeler..
ne vurcam sana allahından bul dedim döndüm arkamı..
ertesi gün bastım gittim anneme (çünkü gece vurmuştu gidemezdim...)
3 gün aramadı beni herif sonra salya sümük geldi dayısınıda almış yanına ağladı zırladı babama...
sözler mözler bi şans daha verdim..
şimdi tartışmaz bile benimle bırak tokatı vurmayı bilmemneyi...
korkutmak öldürmekten iyidir kardeşim...
korkut gözünü koy şartlarını çok istiyosa gelip alsın..
yok işine gelmiyosa sen sağ o selamet

darbenin etkisiyle bi an kalıyo insan ne yapacağını şaşırıyo o anda bişey yapamaması normal arkadaşın..
vurdum kafayı yattım..
3 gün aramadı beni herif sonra salya sümük geldi dayısınıda almış yanına ağladı zırladı babama...

:46::46::46::46::46::46::46:eşim benı dövdugunde ben gıdemedım babamı aradım o geldı ama bızı barıstırmaya calıstı bırdaha olursa alır gıderım kızımı dedı eşime ....ama o anda goturmleıydı benı o andaa

vurdum kafayı yattım..

tşkler arkadaşım...yaşamayan insan anlayamıyor işte..tekrar mantıklı yorumun için..

Yaşadığın çok kötü ve sende psikolojik bir travmaya da neden olacak bir olay.Evliliğin daha 2.ayında bir erkeğin böyle bir tepki vermesi gelecek günlerde de aynı tepkiyi verebilceği düşüncesini uyandırıyor bende.Evliliğin ilk 6 ayı 2 taraf içinde alışma süreci gibi bence.En büyük tartışmaların,kavgaların,üzülüp ağlamaların da ilk 6 ayda olduğunu dşünüyorum.Ama sorun ne olursa olsun konuşmak gerekiyor.Sen yaşadığın bu olay içini kanatsa da yine hep başkalarını düşünüyorsun.Aileni,eşini...

Ailenin öğrenirse eğer ; Evet üzüleceklerdir ama sana sahip çıktıklarını da göstereceklerdir.Eşin bu durumu iki güzel söz bir gülüş ile atlatırsa eğer özrü bu şekilde olursa bu olayın devamı gelir.Ailene gittiğin takdir de tekrar eve dönersen bu kez de en ufak bir tartışmanda bunu başına kalkar,hadi git yine babana söyle der gibi... Karar senin,iki ucu da b.klu değnek arkadaşım.

Ben böyle bir olay yaşasam ailem çok uzakta olduğu için gidemezdim.Günlerce konuşmaz,yemek filan yapmazdım.Aynı oda da bile oturmazdım.Günlerce ağlardım heralde.Eşim zaten bu psikolojiyi yaşayınca bir daha yapmazdı.

Sende iyi düşün,ölç tart....

Cok üzücü bir olay. Okudugum kadariyla tekrar affetmisin esini, keske iki yumrukta sen onun agzinin üstüne vursaydin affetmeden önce, daya basvurana dayak atmak farzdir madem sadece dayaktan anliyorlar..
Insallah bundan sonra ayni seyleri yasamazsin, fakat olurda ayni hatayi yaparsa esin sakin altta kalma sende, kendini savun. Erkekler kadinlari cok zayif görüyorlar ama yeri geldiginde kadinlarinda güclü olabileceklerini anlasinlar;)

Back
X