- Konu Sahibi siyahinmatemi
bu konuları gördüğümde girip okuyorum biraz bile üzülesim varsa konunun sonunda bu tamamen ucup gidiyor. geliniyor dert anlatılıyor kararlı güçlü ama içi yanmış bayan tavırları. sonra bir bakıyosunuz ki tekrar afetmiş ve evine dönüyor.. ee size bir sürü öneride bulunuldu bir çok akıl verildi nerede onlar ? boşa kimse kimsenin vaktini çalmasın madem dayak yiyip iki özüre tıpıs tıpıs yelkenleri suya indireceksin o zaman insanları bosa yorma. simdi siz daha cok yumruk yersiniz.. allah size kolaylık versin işini zor.
bekara koca boşamk kolay derlerdi inanmazdım..evet çok zor oldu eve geri dönkem ama döndüm...vakit çalmak olarak düşünüyorsanız okumayın yada yorum yapmayın arkadaşlar...benim içim yanıyordu.paylaşacak kimsem yoktu sizlerle paylaştım..hatamı yaptım belki evet belki hayır...saolun bana akıl verdiniz yorum yaptınız..ama kimse kimsenin yaşadıklarını.hissettiklerini tam olarak anlayamaz..kendini bi yere ait hissedememk nasıl bişey anlayamaz...Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın...evet daha iki aylık evliyim..ve ben eşimle gerekenleri konuştum..bi daha böyle bişey yapamaz...ben sahipsiz değilim..yaptıgınız yorumların hepsini ciddiye alıp okudum tek tek ama sizin uslübünz çok yanlış geldi bana...tekrarının gelmeyecğini üimt ediyorum ama tabi ki emin olamam...herkesin eşinin yapacaklarından emin olamayacagı gibi..biz 3 sene flört ettik bırakın yumruğu sesini yükseltmemiş biriydi...demek ki insan ne yaşayacagını kestiremybiliyor...bi bakmışsınız sizin de eşiniz yapmaz kıyamaz dediğiniz eşiniz şiddet uygulamış...bunları bilemezsiniz...
demişsiniz ki yelkenleri madem suya indirecksin niye vaktimizi çaldın.,yordun insanları....eğer ben eve dönmeseydim siz yorulmamış mı olacaktınız...burda sıkıntıları paylaşmak çokta akıllıca bi hareket değilmiş demek ki..