Eşim yurt dışında çalışmak istiyor

Papatya520

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
48
34
3
32
Merhaba hanımlar,
Malesef ki dönemimizde geçim sıkıntısı mevcut. Eşimle henüz 4 aylık evliyiz. Eşim çalışıyor ama çalıştığı para yeterli gelmiyor. Düğün borçları VS malum. Ben üniv. Mezunu olmama rağmen iş bulamadım. Eşime yurt dışında iş teklifi geldi. Bazen 3 ay gidip 1 hafta gelecek. Bazen 1 ay yanımda kalıcak. Ülke ülke gezmesi gerekiyor. Çalıştığı parayla 2 senede ev sahibi olabiliriz. Tüm borçlarımız kapanabilir. Ben evimi bırakıp tekrardan ailemin yanına ist ye dönmem gerekecek. Düzenimi bıraktığımda zorlanacak mıyım bilmiyorum. Bende gidip ist de çalışsam bu sefer eşim geldiğinde ona gereken zamanı veremicem bu durum evliliği izi etkileyecek mi çok kararsızım bu devirde kimse ayda 60.000 TL maaş alamıyor fikrinize ihtiyacım var hanımlar?

Koca senin bacım,uzak olsun para gelsin diyorsan gönder.
Ben kocamsiz yapamam,boğazıma bir ekmek girsin erim yanimda olsun diyorsan ; gitmesin kalsın.
Ancak adam gitmekte niyetliyse zaten durmaz gibime geliyor.
Tabi ki ayrılmak çok zor ama geleceğimizi düşünmek zorundayız çocuklarımız olduğunda onları sıkıntının içerisinde büyütmek istemiyorum ama düşünmekten kalbim yerinden çıkacak bir okdr üzülüyorum

Merhaba hanımlar,
Malesef ki dönemimizde geçim sıkıntısı mevcut. Eşimle henüz 4 aylık evliyiz. Eşim çalışıyor ama çalıştığı para yeterli gelmiyor. Düğün borçları VS malum. Ben üniv. Mezunu olmama rağmen iş bulamadım. Eşime yurt dışında iş teklifi geldi. Bazen 3 ay gidip 1 hafta gelecek. Bazen 1 ay yanımda kalıcak. Ülke ülke gezmesi gerekiyor. Çalıştığı parayla 2 senede ev sahibi olabiliriz. Tüm borçlarımız kapanabilir. Ben evimi bırakıp tekrardan ailemin yanına ist ye dönmem gerekecek. Düzenimi bıraktığımda zorlanacak mıyım bilmiyorum. Bende gidip ist de çalışsam bu sefer eşim geldiğinde ona gereken zamanı veremicem bu durum evliliği izi etkileyecek mi çok kararsızım bu devirde kimse ayda 60.000 TL maaş alamıyor fikrinize ihtiyacım var hanımlar?
Benimde eşim Rusya'ya gitmek istedi ama ben istemedim çünkü dayanamam diye

nasil bir calisma, nasil bir is anlamadim ki ne yapacak esiniz iki yil sonra geri mi dönecek, sizin gitmeme nedeninizi anlamadim?
madem bu kadar maddi problem vardi daha gec evlenseydiniz ki biz de evlendikten sonra ayri ulkelerde yasadik ama sebep para degildi, hosuma gitmedi nedense cok belirsizlik var.

Merhaba hanımlar,
Suanki durumda gitsin derim

Siz neden eşinizle gidemiyorsunuz, nasil bir iş ki bu? Yeni evlisiniz coluk cocuk yok eşinizle gezin işte ulke ulke. Ya da sabit bir ulkede kalsin orda duzen kurun.
60bin kazanan var tabi ki bu devirde, iyi para ama kimsenin kazanmadigi bir miktar degil. 3.000 eur için 8 yillik evliyiz ben ayri kalmak istemezdim, 4 aylik evliyken para icin ayri ulkelere dagilmayi göze aliyorsaniz ne diyelim, hayirlisi.

Geçim sıkıntısı olduğunu 4 ay önce bilmiyor muydunuz? Daha sizin işiniz yok iş arama sürecindesiniz. Üstelik borca girmişsiniz evlenmek adına şartmış gibi düğün yapmışsınız. Olmayan çocuklarınızı, geleceğinizi şimdi mi düşünüyorsunuz? Daha çok yeni evlisiniz. Siz neden evlendiniz ki o zaman? Ailenizin yanında yaşayacaksanız kocanızı ayda bir belki görecekseniz gerçekten neden evlendiniz sevgili olarak devam etseydiniz durumunuz düzelince evlenirdiniz.

Merhaba hanımlar,
Aranıza soğukluk girer yurtdışında adam sevgili bulur , yabancı kadınlar
Rahat bırakmaz, para mutluluk getirmez ,

60.000₺ hepsi de kalmayacak ama değil mi? Sonuçta o da bir ev kiralayacak, yemesi içmesi olacak. Yurtdışında da kiralar çok fazla. €3.000 maaş sonuçta. Gelip gitmek için bilet de alınacak. Borçları öderiz rahat ederiz derseniz bilemiyorum ama ben eşimden bu kadar uzak kalmak istemezdim, hem de daha yeni evliyken 🤷🏻‍♀️

nasil bir calisma, nasil bir is anlamadim ki ne yapacak esiniz iki yil sonra geri mi dönecek, sizin gitmeme nedeninizi anlamadim?
madem bu kadar maddi problem vardi daha gec evlenseydiniz ki biz de evlendikten sonra ayri ulkelerde yasadik ama sebep para degildi, hosuma gitmedi nedense cok belirsizlik var.
Şöyle ki bir şirket üzerinden çalışıp fabrika kurulumlarına gidecek hangi ülkede iş varsa oraya gidecek şuan gözüken Almanya 5 ay kalacak sonra Kazakistan 2 ay kalacak gibi planlamaları var bu aralarda evine gelebilecek sadece 1 hafta. Şirket aracılığıyla gideceği için onunla gidemem Ben İstanbulda yaşıyordum eşim çanakkalede.. Evleneceğimiz dönemde bir çok iş imkanı vardı ancak evlendiğim süreden sonra iş bulamaz hale geldim. Planımız 2 mizinde çalışmasıydı. Ummadığımız borçlarımız çıktı. Sebebimiz bu

Şöyle ki bir şirket üzerinden çalışıp fabrika kurulumlarına gidecek hangi ülkede iş varsa oraya gidecek şuan gözüken Almanya 5 ay kalacak sonra Kazakistan 2 ay kalacak gibi planlamaları var bu aralarda evine gelebilecek sadece 1 hafta. Şirket aracılığıyla gideceği için onunla gidemem Ben İstanbulda yaşıyordum eşim çanakkalede.. Evleneceğimiz dönemde bir çok iş imkanı vardı ancak evlendiğim süreden sonra iş bulamaz hale geldim. Planımız 2 mizinde çalışmasıydı. Ummadığımız borçlarımız çıktı. Sebebimiz bu
Vize alırsınız yapılmayacak şey değil. Zaten eşiniz gidecek ev tutacak. Böyle olur mu hiç? Bir yolu vardır sorsun şirkete.

Almanya‘ da 5 ay nerede kalacak hangi sirket calisanini 5 ay otelde konaklatir? Benim bildigim bu sekildeki is tekliflerinde ev ayarliyorlar, cocuklara kres, okul esime gelen tekliflerde tasinma masraflarinin belli bir yuzdesini karsiliyorlar.

Esiniz bu isi iki yilligina mi kabul edecek sonrasi ne olacak. Benim kafama yatmadi acikcasi yoksa kadin erkek herkes is, egitim firsatlarini degerlendirmeli ama bu dogmamis cocuklar icin ya da para icin olmamali.

Back
X