Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah neden yanlış anlayayımYanlış anlamayın okuyunca merak ettim. Neden 10 yıl kaldı ve 12 ayda bir ay beraber olmayı nasıl basariyorsunuz. Nasıl çekip gitmiyorsunuz![]()
Zaten özel de çalışıyor işinden memnun değil su an . Babası iyi bi mevki de sözü geçen çevresi olan bi Ada'm . Sorun Çekmez iş bulmakta . Kendininde bi çevresi var dönünce iyi kötü bi yere girer.Esinizin turkiyedeki isi ne olacak o arada ? Oraya gidince hemen oyle 3-5 ayligina nasil is bulacak ? Donunce kendi isine geri donebilecek mi ?
Soz konusu 3-5 aysa gitsin tabi sizi 40 bin borcta kurtarabilecekse yani.
Zaten özel de çalışıyor işinden memnun değil su an . Babası iyi bi mevki de sözü geçen çevresi olan bi Ada'm . Sorun Çekmez iş bulmakta . Kendininde bi çevresi var dönünce iyi kötü bi yere girer.
GITSIN BENCE .kızlar Merhaba . Daha önce eşimle ilgili sorunlarımdan bahsetmiştim . Cok şükür iyiyiz bi süredir bi sıkıntımız yok hatta fazla iyiyiz .
Eşimin babası yurtdışında mühendis olarak çalışıyor . Kazakistan da . Önümüzdeki ocak yada subat kesin dönüş yapacak Türkiye ye . Birimde biraz borçlarımız ayda 2,5 milyar kredi ödüyoruz . Gelirimiz iyi ama yatmiyor daha bi sürü ufak tefek borçtan . Herşey gidince ikimize toplam 1000lira kalıyor . Benim çalıştığım ilçe uzak yol param falan derken ancak yetiyor .
Eşimin fikri ise su babamın yanına gideyim dönene kadar onunla çalışayım en kötü 2-3 dolar maaş alırım 6-7ayda bitirelim borçları sonra döneyim burda devam ederim diyor . 40bin tl daha borcumuz var su an .
Gitmesini tabiki istemiyorum kim ister eşinden ayrı kalmayı ama çektiğimiz sıkıntılarıda düşününce mantıksızda gelmiyor . Siz napardınız . İstediği sürece babası götürür biliyorum . 19qylık evliyim bu arada
Estağfurullah neden yanlış anlayayım
Maaş yüksek olunca bir de üst üste terfiler alınca işte on yılı buldu
Sorsanız bizim için orda zaten maaşının tamamı benim hesabıma yatar
Üç kızımız var ben eşimin yerine onları koydum yoksa aklımı yitirirdim
Çok seviyordum çok aşık evlenmiştim ilk Zaman'lar ne olur dön parası batsın diye çok ağladım dönmedi
Bende parçalanmış bir ailenin çocuğuyum boşanmamaya daha evlenmeden yeminliydim
En büyük hayalim sıcak bir yuva Mutlu çocuklardı
Şükürler olsun kızlarım Mutlu aktif özgüvenli
Bir yaşam biçimi halini aldı bu durum
Döneceğim diyor bakalım
Ayrıntılar konularımda var :-(
Memurum maalesef öyle bi şansım yok . Bende cok bunalırım eminim evliyim biraz eşim yoksa dışarı çıkmıyorum bile çoğu Zaman . Ama kayınvalidemi düşünüyorum kadın 20yıldır böyle nerdeyse . Ben bi 6-7at sabredemicekmiyim diyorumSizin gitme şansınız var mı? Ben işim gereği bulunduğum şehirden ayrılamıyorum, ama benim eşim 6 ay askere gitmişti, ben çok zorlanmıştım. Bu biraz kişilikle de alakalı. Ben her şeyi eşimle beraber yapmaya alıştığım için çok zorlandım, o askere gidince maddi manevi bütün sorumluluk üstüme binince bunalıma girdim. Ama şimdiki aklım olsa o kadar üzülmezdim. Evlendiğimizde sorumluluk alırdım. Dediğim gibi biraz sizinle de alakalı... Siz böyle bir duruma hazır mısınız?
Memurum maalesef öyle bi şansım yok . Bende cok bunalırım eminim evliyim biraz eşim yoksa dışarı çıkmıyorum bile çoğu Zaman . Ama kayınvalidemi düşünüyorum kadın 20yıldır böyle nerdeyse . Ben bi 6-7at sabredemicekmiyim diyorum
Allah razı olsun ne kadar geniş gönüllüsünüz bana dua edecek olmanız beni o kadar sevindirdi kiAma sizinle çocuklarıyla güzel günler yaşama fırsatını kaçırıyor. Ben gerçekten üzüldüm. Doğru borç insanı yoruyor ama orda kazandığı hiç bir para çocuklarının en guzel caglarini sizin on senenizi geri getirmez, telafi dahi ettirmez. Inşaallah bir an önce döner. Konularinizi okumadım ama sizin için dua edeceğim