Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

benim eşim de takmaz ben dert etmem
ki çok da kıskancımdır
ama ben takmıyorum sen takacaksın demesi sıkıntı
ben erkeğim sen kadınsın der gibi

Benim eşimde evlendiğimüz günden beri takmaz yara yapıyor rahatsız oluyor alışamadı.Yapmak isteyen her türlü yapar yüzüklü adamlar daha ilgi çekio merak etme.İsmimi koluna dövme yaptırdı.İsteyerek.Bana daha gurur verici oldu inanın.

Ben takılmasından yanayımdır da, hadi diyelim gerçekten sevmiyor o zaman size de bir şey demeye hakkı yok.

Ne oluyomuşşş?

Toplu cvp vereyim kızlar.
Benimde takıldığım nokta madem takmıosun benim takmamı niye istiyorsun .
Hadi istiyorsun niye o kadar dayatıyorsun ki ben ciddi ciddi demedim.
Tak artık lütfen diye hoşlanmadığını biliyorum takılmak için.
Takmıycam rahatsız ediyor dese hiç uzatmıycaktım.
Benim canımı sıkan da tepkisi zaten.
İlk fırsatta bende takmıycam bakalim ne oluyormuş.

bence yüzük takmamak büyük problem.
en azından şöyle örnek vereyim. benim çalıştığım kurumda bir kat full bekar bir kat full evli(bu kat benim görev yaptığım birim).
neyse bulunduğum oda da 18 erkek ve ben çalışıyorum. kızlar yanıma geliyor bazen işte bekar olanlar ister istemez yazıyordu arkadaşlara. ben de pek bilmiyordum ilk zamanlar kim evli kim değil. zamanla bunlar öğrendi evli olduklarını. nedeni yüzük takmıyor olmaları. o zaman hemen u dönüşü yaptı bizimkiler bu tür şeylere mahal vermemek gerek.
kaldı ki ben de takmam dediğinde olay çıkıyorsa kesinlikle takmalı.

ben ve eşim yıllardır takmayız.. güven problemınız mı var ?

Sende takma sorunca da takmayi sevmiyorum de .....ama evde takıp dışarı çıkınca yüzüğü cikaradabilir ....önemli olan zihniyeti ....

Daha sevgililik döneminden ben yüzük takmayı sevmiyorum dedi eşim, ben de takacaksın dedim. Sonra nişanlıyken bir kere takmamış, unutmuş. Ben de çıkardım direk yüzüğü, fark edince söyledim sen de yok ben neden takayım diye. Şimdi evde çıkarıyor ama bakkala dahi gidecek olsa takıyor.
Siz yeterince korkutamamışsınız dmeek.

Eşinin sana tepkisi çok yanlış,ne yapacakmış sen çıkarınca çok merak ettim.

ben ve eşim yıllardır takmayız.. güven problemınız mı var ?

Ya aslnda güven proplemim yok da .
Yanlış anlaşılmakdan korkuyorum bunu yazarsam eşim çok baynlı bi ortamda çalışıyor 1000 bayan ise 30 erkek gibi.
Ve sadece eşimin çalıştığı departmanda 17 bayan eşim dışında bir erkek.
Ve aralarında bekarlarda var hareketlerinden hoşlanmadıklarımda bazen departman değişebiliyor bir kaç günlüğüne.Üstüne üstlük eski sevgilisi farklı bir departmanda çalışıyor .
Sorular sorular güveniyorum ama ne bileyim işte kadınsal dürtülerr

Parmağında yüzük olup olmaması çok fark etmez.Kalpten sevdikten ya da sevmedikten sonra bir halka hiç bir şey ifade etmez

Evlendiğimizden beri ne eşim ne de ben takıyorum. Ben taktım mı bir yerde kesin unutuyorum. Sonra oda oda arıyorum

8.5 yıllık evliyim. Takmıyoruz. Sonuçta taksa ne olur takmasa ne olur.

Şöyle düşün evde takıp gitse dışarda çıkarsa haberin olacak mı? Zaten kafasına koysa her şekilde yapar. Bence kuşkulanmamalısın.

Yüzük takmak ıstemıyorsa yuzuk parmagına ısmınızın dovmesını yaptırsın buda bı fikir...

aman takmazsa takmasın. şahsen evli olsaydım, eşimden eminsem, güvenim tamsa, evliliğim bir düzene oturmuşsa, sevgimiz saygımız eksik değilse nolacak takmayıversin yani. ha ben çıkarmam kesin hep takarım da o takmazsa da uyumlu bir evlilikte sorun etmem. zaten evli olduğu bilinmiyor mu? biliniyor. hem takanları da görüyoruz her numarayı döndüren

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…