Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

evden çıkarken takıp çıktığında cebine koyacak erkeklerden olacaksa hiç takmasın daha iyi

Benim esimde takmaz bastan beri hic takmadi başta cok ısrar ettim ama gercekten sevmiyor şimdi takilmiyorum hic

Aman takmasa takmasın .seninde canın isterse tak istemezsa takma .sizinde cansıkintisindan tartışacak konu bulamadınız heral.

hayır rahatsızsa sen de takmazsın yok öyle bir dünya. "takma yüzüğü, parmağını keserim" diyorum ben. etkili oluyor. çok rahatsız ediyorsa ince modellere baksın

Evden çıkarken takıp sonra cebine de atabilir. En azından sinsilik yapmıyormuş. Eşinin fıtratını biliyorsundur, inatçıyla hayatta takmaz böyle.

Bende takamıyorum .(. Bizdede esim soyleniyor hep

15 yıllık evliyim...daha hiç takmadı bendede yok...bence sorun değil...

Dövme yaptırsın madem yüzük parmağına.

Benim esimde özel gün veya gezmeye gittigimiz günler takar alyansini hicte zorlamam illa tak diye. Icindek takmak gelmiyorsa kendi bilir.

Benim eşimde takıyordu ilk zamanlar. Sonra kılo aldı bıraz sıkmaya başladı. Kuyumcu arkadaşına genişlettirdi yüzüğü. Şimdi yine olmuyor. İşinden ötürü elleri şişiyormus gündüz , yüzükte olunca çok sıkıyormus. Eve gelince zar zor çıkartırdı . Yüzüğü çevreleyen yeri kıpkırmızı olurdu. Ben de daha bir sey demedim. Yani geçerli sebebi varsa eşinizin çokta takmayın. Ama keyfiyetten ya da bahaneleri varsa sinir oluurum ben de böyle şeylere..

bırak kavgaya dönüşsün

Takmycam dediğinde sana verdiği tepkiye göre yorum yapıyorum
Eşin hiç iyi niyetli değil bu konuda

madem yuzugun anlamı onemli sizin takmamanızı sorun ediyor ozaman oda takacak takmıycam derse altında sorun ararım ben erkeklerin cogunlugu takmayı sevmez ama evlenince alısıyorlar

Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.

Yahu en azıdan şu cümle nasıl kabul ediliyor anlamıyorum. Yüzük takmayı sevmeyen erkek var mı var. Ama hiç bir hödük ben takmam ama sen takmazsan bak neler oluyor diyemez. Hiç bir kadın da bu kadar avamlığı kabul edemez.

Biz de takmıyoruz. Ama eşime tak desem takar yani, kavga konusu etmez. Eşinizin esip gürlemesi huyu mudur yoksa bu konuda mı sadece böyle tavrı? Eğer öyleyse hiç hoş kokular gelmiyor

bizde sadece 1 yıl kadar taktık şimdi takmıyoruz ve ikimizde sorun etmiyoruz yüzük konusunun bu kadar abartılması bana çok garip geliyor eğer bişey yapmak isterse zaten yapar yüzüğü evde takıp kapıda çıkarmak cebine atmak zor bir şey değil takılmayın bu kadar önemli olan o yüzüğü parmağında değil kalbinde ve aklında taşıması

hem kendisi takmayıp hem de yüzüğe bu kadar anlam yüklemesi normal değil. ben hiç iyi niyetli görmedim kocanızı.

ben nişanlıyım ilk günden itibaren ben hiç çıkarmadım yüzüğümü nişanlım da nişan günü haricinde takmadı. bi iki kere neden takmıyorsun dedim sevmedim dedi, ısrar etmedim. umurumda da değil doğrusu. ama onun takmaması benim de canım istediğinde takmama hakkı sağlıyor bana. hem kendisi takmayıp hem de beni takmazsan gör bak nolur diye tehdit etmesine asla izin vermezdim. inadına çıkarırdım.

Bu kadar da buyutmeyin gercektende insani rahatsiz ediyor o yuzukler insan cikartmak istiyor bi metale bu kadar anlam yuklenmez .

bizde 6 yıllık evliyiz, ilk dönemlerde bende eşim de taktı ama sevmiyorum ben yüzük takmayı. gün içerisinde defalarca ellerimi yıkıyor ve unutuyorum bir yerlerde. eşimde saat bile takmaz. baktım o takmıyor fırsat bu fırsat deyip bende çıkardım bugüne kadar konusu olmadı aramızda. çok da önemsemiyorum yüzük konusunu açıkçası.

Sana, sen takma bak neler oluyor diyip kendi de takmayı sevmiyorum diyorsa çözüm basit Yüzük parmağına dövme yaptırsın şarkıcı berkay gibi.

Değilse kapasın çenesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…