Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

Şimdi iyi niyetli olsa size de sen de takma ne gerek var der. Öyle ben takmıcam sen tak mı var.

Bu işte en net çözüm sizin de takmamanız. Kendiliğinden takacak göreceksiniz.

Birincisi kendi takmıyorsa size de ısrar etmeye zerre kadar hakkı yok kesinlikle haklısınız taviz vermeyin

ikincisi bir üye dışarda takmaz evde takar demiş şaka gibi... Hayır dışarda takmıyorsa evde de takmasın evde niye takıyor ki :)

Son olarak herkes bizde takmıyoruz demiş ama yüzüğünü takmamakta ısrarlı olan bu tarz insanların %90 flörtleştiği biri vardır aldatmasa da, en azından bunu söyleyebilirim. Ben unutmadığım sürece gururla takarım eşimde aynı şekilde sabah aceleden unutmazsa kesinlikle takar. Etraftaki herkes karı koca olduğumuzun farkında bu arada.. Amaç o da değil yani.

benim eşimde bilinçli olmasa da devamlı unuturdu. bende bir hafta boyunca işe giderken göreceği yere bilerek bırakıp gittim her gün aradı takmayacaksan ne anlamı var diye bozuk attı o gün bugündür hep takar. arada unutur ama eskisi kadar değil. ne var yani unumuşum diyin yani inadına yaparmış gibi değilde unutmuş gibi yapın

Eşim hiç çıkarmaz desem yeridir ama ben kıyafete göre takarım :) bazen alyans,bazen tek taş,tamtur. Mesela bugün hiç takmadım farklı bi aksesuar var elimde,bunun yanına yüzük yakışmıyor. Eşim bazen takılır nerde yüzüğün diye ama takıp takmama durumumuda bilir,kavga sebebi değil bu.

ne demek ya takmamasi.bende bu konuda cok hassasim.takmiyosa isminizi dovme yaptrsin parmagna.kesin cozum.

bende bu konuda çok kızdım, laf soktum eşime benim zorumla takıyodu, çoğu zamanda unutuyodu. boşverdim gitti artık bende takmıyorum yüzük. sende boşver dicektim ama, kendisiin takmayıp seni zorlaması düşündürücü. kayvga çıkmasın deyip susacağına, nedeni didikleseydin keşke

Ben yüzüğü takmayi daha cok unuturum. Esim unutsada döner eve alir.illa ki yüzük takacaksin muhabbeti hic olmadi bizde. Buna ragmen esim 4 kere kaybetti ve her seferinde kendisi gidip aynisini buldu.

Esinizin işi ne yüzük rahatsiz edebilir mi

Baska davranislarinda degisilik var mi

Takmayı sevmiyorsa senin takıp takmayacağına da karışamaz...

Kendi takmayıp, seni kısıtlaması tam bir bencillik!!
Aklınca sen sahiplisin takacaksına getiriyor işi, kendi özgür kuş

Benimki çok kilo aldığı için takamıyor ama dert etmiyorum. Dışarı çıktığımda ben takarım mesela... Amaan kendi bilir valla ister taksın ister takmasın bi halt yersede kendi kaybeder güvensiz bi hayata sürükleyemem kendimi :)

Benimki de takmiyor canım. Bı türlü taktiramadim adam taki sevmiyor. Saat bile takmaz.

Yuzuk ya birlikte takilir ya da birlikte cikarilir. Tek alternatif iki esten birinin ölmesi. O zaman isteyen takar isteyen cikarir.

Benimki takmaz

Eskiden iş için kadınlar görüşmeye geleceği zaman onlar rahatsız olmasın diye arada takardı yıllardır hiç takmıyor

Bu arada doğumdan sonra ben de bıraktım taşlı yüzük takıyorum Arada ama alyans yok

Eşiniz gönülden baglı olsun size bir halka degil bunun simgesi ve evliliginizi koruyan yegane simge hiç degil cok cok basit bir konu ...
Ben de esımde takmayız risk altindamiyiz şimdi

8 senedir evliyiz benim esinde basta takardi ama sevmezdi e niye baski yapiyimki nolcak yani yuzuk mu esimi koruyacak nefsinimi korelcek nedir yani istemeyen takmasin niyet onemli niyet..
Arti hic bi konuda cok ustleyip biktirip bunaltip hir gur cikarip lanet ettirmemek lazim yoksa ne saygi kalir ne sevgi...
Bu yazdiklarim esin icinde gecerli bi yuzuge bu kadar anlam yuklemek sacmalik

Takmaması normal diyecektimde siz yüzük takmıcam ditince esipm gürlüyorsa kişi kendinden bilir işi diyorum. Yuzuk takmayınca yolda mkmse kımsenın üstüne atlamıyor netıcede. Evlendiğimizden beri biz yüzük takmıyoruz. Cok nadir tektasımı kullanmısımdır okadar.

Kendi takmak istemiyorsa takmasin ama size yuzuk takmanizi dayattigi icin %100 haklisiniz o takmadan da takmayin.

Benim esimde takmiyor. Daha dogrusu hic bir aksesuar takamiyor saat bile:) 1 kere bende takmicam o zaman dedigimde rahat edemiyorsan sende takma dedi. Ben esimin huyunu bildiğim icin hic tinlamiyorum.

bizde de ayni mücadele vardi artik pes ettim eşime bende yüzük takmam o zaman dedigim de takma sen bilirsin diyor o bile işe yaramiyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…