selam arkadaşlar bana bi akıl verin muallaktayım eşimle 6 yıllık evliyiz ama çok problemlerimiz oldu 2 tanede çocuklarımız var :44:eşim çok dengesiz bir insan :44:erde ne yapacağını kestiremez üzülürmü diye düşünemez eşim 31 yaşında ben 22 yaşındayım o beni alttan alacana ben onu aldım hep 6 yıldır çok ayrılma kararı aldık şu son 2 yıldır ama yapamadık ve şuan artık son aşamadayız ayrıldık ama daha dava açmadım ama açacam ayrı yaşıyoruz şuan ben kendi evimde kalıyorum ve eşim bize bakmıyor bile çok derdim var çok ailem bakıyor bana bide tazminat davası açıyımmı yoksa hemen boşanım kurtuluyummu ne olr bana bi akıl verin
Ohhhhhh Ohhhhhhh
Ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn
Ne diyorsun sen arkadaşım?
Kızcağız hata yaptım demiş, gelmiş anlatmış. Ki bence hata bile denemez. Seviyormuş, evlenmiş. Fakat sonra bir şeyler değişmiş, rayına oturmamaya başlamış.
Millete destek olmayacaksanız moral de bozmayın lütfen. Sizin gibiler yüzünden millet sorunlarını foruma açmaya korkuyor..
Ohhhhhh Ohhhhhhh
Ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn
Allahım herkese düşünsün ve karar versin diye bir beyin vermiş ve bunu kullanın demiş
Psikoloji dede etki tepki diye birşey vardır insan umutsuzluğa düştüğünde kendisine ah ah vahh vahh diye insanlar arar ama sonradan anlarki o içlerinden birisinin söylediği ters bir laftır onu hayata bağlayan.
Benim amacım bumuydu orası belki tartışılabilir.
Sizin gibiler yüzünden demişsiniz bu konu hakkında seni muhatap alıp cevap bile vermiyorum.Madem özgür bir platformdayız madem olayını anlatmış yormuş yapılsın istemiş bende şahsi fikrimi beyan ettim. Hem insan önce kendini ölçüp biçmeli sonra başkasının avukatlığına soyunmalı İİ GÜNLERRRRR.
Ohhhhhh Ohhhhhhh
Ohhhhhh Ohhhhhhh
Ohhhhhh Ohhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?