Eşim yüzünden boşanıyorum

hasret_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
15
0
36
Diğer
selam arkadaşlar bana bi akıl verin muallaktayım eşimle 6 yıllık evliyiz ama çok problemlerimiz oldu 2 tanede çocuklarımız var :44:eşim çok dengesiz bir insan :44:erde ne yapacağını kestiremez üzülürmü diye düşünemez eşim 31 yaşında ben 22 yaşındayım o beni alttan alacana ben onu aldım hep 6 yıldır çok ayrılma kararı aldık şu son 2 yıldır ama yapamadık ve şuan artık son aşamadayız ayrıldık ama daha dava açmadım ama açacam ayrı yaşıyoruz şuan ben kendi evimde kalıyorum ve eşim bize bakmıyor bile çok derdim var çok ailem bakıyor bana bide tazminat davası açıyımmı yoksa hemen boşanım kurtuluyummu ne olr bana bi akıl verin

Davanı aç, nafakanı da al, daha yaşın çok genç, mesleğin yoksa bence okula bile gidebilirsin, madem ailen de sana destekçi...
Senin annen baban çocuklarına bakmak zorunda mı babaları varken? Yani allah razı olsun ne güzel sahip çıkıyorlar ama o babaları olacak adam ne güne duruyor? Hem ailen kaç sene daha yaşar belli olmaz (allah gecinden versin). Kendinize pırıl pırıl bir hayat kurun bütün derdi sorumluluğu çekmek zorunda değilsin, durumuna göre babaları da 3 olur 5 olur birşeyler vermek zorunda.

canım öncelikle geçmiş olsun..tabiki nafakanıda tazminatınıda al..o çocukları sen tek başına yapmadın herhalde bal gibide çocuklarına ve sana bakmak zorunda nedemek alsamı almasammı alcaksın tabii.. nie bütün sorumluluğu tek başına üstleniyorsun..

Son düzenleme:
ay ne kadar gencsiniz...
bosanin, mutlaka nafaka talep edin cunku 2 cocugunuz var...baska alabileceginiz her turlu maddi yardimi alin esinizden, kendiniz icin almasaniz bile cocuklarinizi dusunun...
yasiniz 22 imis, mutlaka ama mutlaka egitiminize biraktiginiz yerden devam edin cunku o zaman boyle esim evimize bize bakmiyor gibi sikinti duymaniza gerek kalmaz...
cunku baskasina ihtiyaciniz olmaz...

Alal herseyi al hakkin olann...snra kimseye agiz egmek zorunda kalmazsin cnmm...sen zaten bosanma karari alarak en gurulu davranisi yapmisin nafada gocuncak bi durum yokk

canim cok erken evlenmissin 16 yasindami evlendin? oda 26 mis sanirim evlendiginde.
Ya acikcasi boyle 10 yil fark olunca problemde oluyor benim gorumcemde ayni durumda
oda esinden 14 yas kucuk, deger bilir sanmis evlenmis ama pehh yani.
tabi herseyin yaslada alakasi yok adam dengesizse 80 yasinda yine oyle olur.
bence ayrilmakla iyi bir karar vermissin daha cok gencsin canim. Bak evinde varmis
en azindan kimseye muhtac olmamissin. Bence nafakani al , meslek edindirme kurslari var onlara
giderek birseyler yapabilirsin. sonrada calisirsin. bakarsin cocuklarina
ya iste varya kadinin en caresiz oldugu durum bu yuzden bence tum kadinlarin esi cok iyi
maas alsada kesinlikle calismali. bir meslegi olmali.
yani dunya hali . ben bile 28 yasimdayim dil ogrenmeye basladim hic birsey yapamasam tercumanlik yaparim
diyorum turistlere. gecimimi saglarim . sende bu sekilde yapabilirsin canim. dil ogrenebilirsin, meslek
edindirme kursalrina gidebilirsin. Allah yardimcin olsun.

22 yaşında 6 yıllık evli 2 çocuklu, ne yaptın canım sen ya...
En güzel çağındasın aslında...
Bence tazminatla falan uğraşma...
Çocuklar sende kalacaksa nafaka vermek zorunda zaten...

Ohhhhhh Ohhhhhhh

Ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn

Ne diyorsun sen arkadaşım?

Kızcağız hata yaptım demiş, gelmiş anlatmış. Ki bence hata bile denemez. Seviyormuş, evlenmiş. Fakat sonra bir şeyler değişmiş, rayına oturmamaya başlamış.

Millete destek olmayacaksanız moral de bozmayın lütfen. Sizin gibiler yüzünden millet sorunlarını foruma açmaya korkuyor..

Allahım herkese düşünsün ve karar versin diye bir beyin vermiş ve bunu kullanın demiş

Psikoloji dede etki tepki diye birşey vardır insan umutsuzluğa düştüğünde kendisine ah ah vahh vahh diye insanlar arar ama sonradan anlarki o içlerinden birisinin söylediği ters bir laftır onu hayata bağlayan.

Benim amacım bumuydu orası belki tartışılabilir.

Sizin gibiler yüzünden demişsiniz bu konu hakkında seni muhatap alıp cevap bile vermiyorum.Madem özgür bir platformdayız madem olayını anlatmış yormuş yapılsın istemiş bende şahsi fikrimi beyan ettim. Hem insan önce kendini ölçüp biçmeli sonra başkasının avukatlığına soyunmalı İİ GÜNLERRRRR.

yapıcı olmak ve empati böyle bir şey galiba!!!

evet arkadaşımız bir hata yaparak o kadar küçük bir yaşta evlenmiş üstüne iki de çocuk yapmış ama yine de bu acımasızlığınızı anlamıyorum bayanlar gerçekten.... aynı durum kızlarınızın kardeşlerinizin başına dangelebilir unutmayın...
arkadaşım bir an önce boşan o adamdan ve nafakanı da tazminatını da al mutlaka, allah kolaylık versin...

hatalar insanlar için.olmuşla ölmüşe çare yok. düşene bir tekme vurmak yerine yardımcı olmaya çalışmak daha yerinde olur.

çok üzüldüm iki çocukla işin zor gerçekten eğer boşanma konusunda kararsızsan umudun varsa sadece nafaka davası da açabilirsin boşanma davası açmadan ve bir iş bulup çalış evlendikten sonra insan ailesinin yanına da sığamıyor üstelik iki de çocuğun var bağımsızlığını kazanman gerek

çook zor bir durum ALLAH yardımcınız olsun...22 yaş ve 2 çocuk...aradaki yaş farkıda sorun olur...olan olmuş birkere...geçmişe değil geleceğe bakın...tabii size sahip çıkacak ailenin maddi durumuda çook önemli ....ama yine bir kadının işi olması kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi gerekir...bu gibi durumlar sadece sizin başınıza gelmiyor üzülmeyin...
nafaka durumu ise siz kendinize istemeseniz bile çocuklarınıza muhakkak verilecektir...hee ben olsam inat için kendimede alırdım ...gurur yapmazdım yanii..neden ben sıkıntı çekerken o rahat etsin...

Son düzenleme:

Ne demek ya? Resmen "her şeyin kötü gidiyor ve gitmeye de devam edecek. Bence öl.". Senin psikolojiden anladığın bu mu? Çaresiz durumdaki insanları tersleyip, azarlayıp nirvanaya ulaştırmak mı? Yok öyle bir şey. Senin yöntemin yüzünden kaç kişi intihara teşebbüs ediyor.

Zaten konuyu açan arkadaş tavsiye almak için konuyu açmış. Terslenmek, azarlanmak için değil. Sen de gelmişsin resmen kötü ebeveyn laflarını döşemişsin buraya.. "evlenirken bize mi sordun da şimdi akıl istiyorsun" vs.. Dediğim gibi psikolojiden anladığın buysa psikolojik deney girişimlerine soyunma.. İlla yapacağım diyorsan da forumda, hiç tanımadığın insanlar üzerinde deneme..

Nostradamusluk yapmak için uygun bir konu değil bu, üzgünüm.

alla alla bu nedir yaaaa...??? bu nasıl bi yorumdur..evet burası özgr bi platformda senin böle yıkıcı eleştiriler yapabileceğin karşındaki insanı görmüyorsun diye atıp tutabileceğin biyer değil .. hayat insana neler getirir bunu kimse bilemezz..kendi hayatında bu sivri zekanı iyi kullanırsın

İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
Ki ne yapmış da oh diyorsun. Evlenmiş, anne olmuş. Ama umduğunu bulamamış gencecik bir kadına söylenecek laf mıdır yazdıkların?

Ayıp ya..

allah aşkına bu nasıl bir yorumdur
insan kendi hemcinsine bu şekilde konuşurmu
pess vallahi pesss tamam erken
evlenmiş falan bu kimseyi ilgilendirmez hata yada değil
kime göre hata evet bana göre hata ama arkadaşa
göre hata değil belki nerden biliyosunuz kaldıki konu sahibinin
derdi erken evlenmesi değil maden akıl vermiceksiniz
böyleyorumlar yapıp konu açanların bari moralini bozmayın

konu sahibi arkdaşım sana gelince evet nafakanı all
tebikide sen çok şanslısınki ailen arkanda burda neleri okuyoruz
her gün yat kalk ailene dua ett yapman gereken kendi hayatını
kurmak şu saatten sonra iş bulup çalışman ailende dahil
kimseye yük olmaman o adamda çocuklarına
bakmak zorunda bakacaktırda zaten bu ülkede kanun var
all nafakanı bak fıstık gibi büyür çocuklarını işe de gir çalış
çocuklarınla birlikte rahat huzurlu bir hayat kur kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…