Rezilliğin daniskası filan değil, rezilliği yapan o utanan sensin, saçmalıyorsun. SAvcıyı tanıması bişey değiştirmez, Polis de sormak ve tutanak tutmak zorunda. Şikayetçi olursan merkez komutanlığı eşinin ifadesini alır ve savcılığa gönderir. Her haltı o kadar bilen adam bunları da bildiği için susuyor, işyerinde duyulmasını istemiyor, aile durumu derece ve rütbesini etkiler. Ülkenin neresinde çalışırsa çalışsın askeri personel namı kendisinden önce gider. Hiç kimse de karısı ne yaptı da delirrtti adamı adamda onu dövdü demez. Elinde çok güzel kozlar var şu an, kozlarını sağlam kullan. Ben senden korkuyorum, sesini yükseltmenden, küfretmenden, şiddet uygulamandan, hakaret etmenden korkuyorum, daha bir yıllık evli iken bunları yaşamayı hakedecek ne yaptım diye düşünmekten yoruldum. Senden olağanüstü bişey istemiyorum sadece ben de insanım bunu fark edip bana insaca muamele yapmanı istedim sen bunu bana çok gördün, sevgiden değil korkudan bu evdeyim de. Asla yapacaklarını, aklındakileri açık açık söyleme. Önlem almasına fırsat verme. Emir komuta, askeri silsile kışlada geçerlidir, evde eşine karşı değil. Psikolojik sorunu var ise kışlada görev yapan rdm personeli ile görüşsün. Akıllı ol...