ikimizde memuruz, zaten borçtan yeni çıkmışız, 5 yıldır oh be diyeceğimiz günlerin hayalini kurarken şunun yaptığına bak. Bundan 1-2 hafta kadar önceydi sanırım eşimden kız kardeşi para istemişti ama miktarını bilmiyorum tabi, eşimin annesi kızından için kasıla kasıla '' damadım kızımın üzerine dubleks ev aldı içini de istedikleri gibi yaptıracaklar'' diye akrabalarına hava atıyordu. zannediyorum o para çok sıkışığız denilerek istendi ve aldıkları evin içini yaptıracaklar, Benim uyanık daha önce de 1-2 kez kız kardeşine para vermişti. Geri de alamamıştı. ve bu kızkardeş öğretmen eşi de doktor.Kizkardesinin cok onemli bir ihtiyaci mi vardi ? Niye size danismadi ki acaba. Ama sizde fena intikam plani yapmissiniz, helal olsun. Merakla bekliyorum ne olucagini :)
canım benim, ben doğunun en ücra yerinde görev yaptım. yeri geldi 2 çocukla işe gittim yeri geldi annem yeri geldi ablam geldi baktı çocuklarıma. karda kışta birini okula birini kreşe götürdüğüm günler oldu, her sıkıntıyı çeken ben oldum çocuklarımla, küçük babasını 2 yaşına kadar görmedi desem yeridir, çocuk kendini bildiğinde babası görevden dönünce '' bu adam gitsin'' diye ağlardı. büyük ise babasının göreve gidip aylarca gelmemesine doğduğundan beri alışık. Ben bu zorlukları eşimin kız kardeşi sefa sürsün diye çekmedim.bu ne saçmalık ! çekmişsse çekmiş size danışmaması hata yalnız önce bir öğrenin .Siz hep bu tavırlarda bir insansanız eşinizin sizden birşey saklaması gayet normal.
ikimizde memuruz, zaten borçtan yeni çıkmışız, 5 yıldır oh be diyeceğimiz günlerin hayalini kurarken şunun yaptığına bak. Bundan 1-2 hafta kadar önceydi sanırım eşimden kız kardeşi para istemişti ama miktarını bilmiyorum tabi, eşimin annesi kızından için kasıla kasıla '' damadım kızımın üzerine dubleks ev aldı içini de istedikleri gibi yaptıracaklar'' diye akrabalarına hava atıyordu. zannediyorum o para çok sıkışığız denilerek istendi ve aldıkları evin içini yaptıracaklar, Benim uyanık daha önce de 1-2 kez kız kardeşine para vermişti. Geri de alamamıştı. ve bu kızkardeş öğretmen eşi de doktor.
Bazı yorumlara çok şaşırdım. Çektiyse çekti diyenler olmuş. 20 lira değil bu 20 bin lira. Üstelik borçlarını daha yeni bitirmişler. Yazık değil mi bu kadına elalemin borçlarını ödemek için mi 5 sene çalışsın? Hadi kocası haber verse yine neyse.
canım benim, ben doğunun en ücra yerinde görev yaptım. yeri geldi 2 çocukla işe gittim yeri geldi annem yeri geldi ablam geldi baktı çocuklarıma. karda kışta birini okula birini kreşe götürdüğüm günler oldu, her sıkıntıyı çeken ben oldum çocuklarımla, küçük babasını 2 yaşına kadar görmedi desem yeridir, çocuk kendini bildiğinde babası görevden dönünce '' bu adam gitsin'' diye ağlardı. büyük ise babasının göreve gidip aylarca gelmemesine doğduğundan beri alışık. Ben bu zorlukları eşimin kız kardeşi sefa sürsün diye çekmedim.
Suan yasdıgın seyler bnmde basıma gelse cok kızarım öfkelenirim
İnş parlarını öderler bncede
Ama sen biraz saknleş ve eşinle konus
Empati yapıp bu cvpı veriyorum canm
Bende bole bi görümceye sahip olsam kızardım hani borcunu ödeyecek biri oşduguna güvensem peoblem olmazdı
Bence ilk önce eşin neden sakladı bunu ögren daha sonra yawas yawas ama saglam bir adım at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?