Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Eşimin kız kardeşini tanısan hak verirdin tepkilerime. Diyorum ya babasını bile dolandırdı. Yazık adamcağız emekli maaşıyla üniversitede okuyan kızına bile harçlığı zor gönderiyordu çocuk okulda kimseye muhtaç olmasın parayı dert etmesin diye biz de elimizden geldiğince 100tl, 150, 200tl gönderiyorduk. Eşimin annesine babasına üniversitede okuyan kardeşine gönderdiği para annelerinin ak sütü gibi helal olsun annesi babası gönderebilir amaaaaa o uyanık sırf kocasına yaranabilmek için böyle şeyler yapıyor.

Babasından borç para istediğinde de eşine '' babam mutfak eşyalarınızı yenileyin diye gönderdi'' demiş, ayyyyyyy midem kaldırmıyor ağrımaya başladı.

Çok üzüldüm canım ya.ne desen haklısın. Çok yanlış yapmış...ama önce sakin olmalısın.sinirle hiç bir şey çözemezsin.umarım hall olur....

Esi cok haketmis bence bu kadar kizilmayi. Ama konu sahibim, emin ol o boyle dusunmemistir. Yani senin yaptigin fedakarliklarin bu kadar agir oldugunu ve bundan senin bu kadar etkilenebilecegini idrak etseymis eminim ki yapmazdi. Ama kizkardesi cok bencilmis gercekten de.

hersey bı yana kadına bak yaaa
bu nası bı yussuzluk, kocasıyla kafa kafaya vermısler aılenın tum fertlerını dolandrıyolar. bıze aıleler arada 200 300 lıra harclık verırler, ezılıp buzuluruz, bu ne rahatlıktır baskasının parasıyla sefa surmek!!! kadını gectım , kocası erkegım dıye gezmesın etek gıysın, baskalarının (aıledende olsa) parasıyla geçimmi olur hemde 20bin tlden bahsedıyoruz oyle sıkıştım 100 lira borc versene durumu deıl.
bu tamamen dolandırıcılık baska hıcbısey deıl. esınızınde sızden saklamasını gectım nası kendını bu kdr enayı yerıne koydurur kulandırır.cokmu sessız mulayım bı esınız var.bu devırde kardeste olsa kımse kımseye bukdr para vermez yahu ölum kalım olmadıkca..:44::44:

Subata kadar sabrede bilecekseniz helal olsun derim vallah, ben olsam simdiye kadar Kafasina dökümanlari indirmistim ve kiyameti koparmistim...

Eşim sorunu çözemezse zaten olaya babası dahil olur damadına zaten kızgın. Kızının maaş kartı damatlarındaymış. Damadıda görseniz gözü dışarda.

Eşim de zaten ücretsiz izin olayını duyunca eli ayağı birbirine girecek, kız kardeşi '' abiiiii çoooook sıkışığız ne oluuuur '' diyecek, ben de '' ya o parayı alırsın ya da bu evden çeker gidersin benim çocuklarım babasızlığa zaten alışıklar diyeceğim. Gerekirse ara enişteni ondan iste diyeceğim. Damat zaten eşinin maaşını alır orda burda yer ama çok ta gururludur canım '' öderiz sizin paranıza kalmadık benim haberim yoktu'' diyecek sonrada eşimle aramızın soğumasına sebep olan eşine saracak.

karaktersizzzz
babasını ezmiş yerın dıbıne sokmuş resmen.ne varmış bunun kocasında bu kdr yaranıcam dıye cıldırıyor.ya okumuş karıyer sahbı ınsanların su yaptıklarına ınanamıyorum.belkıde babası ne zorluklarla verdı o parayı kızına. kalkmışta mutfak esyası dıye hava atıyor.babamı hava atcam dıye boyle zor durumlda bırakıcama ölürüm daha ıyı!!

Siz yazdınız bana afaganlar bastı.
Tepeden tırnağa haklısınız.
Sizin bu görümce abisinden çarptığı para ile eşine rolex saatte alır.
Nede olsa yakışır onun eşine

Evet çok vicdanlıdır(!). Biz evlenmeden önce de mesai arkadaşlarına kredi çekermiş :) Karşısına geç ağla sana da yardım eder.
Ve eminim kız kardeşi ne yalanlar söyledi de oyuna getirdi kim bilir.

Bana en çok koyan şey, yemin ediyorum ben doğuda çoook sıkıntı çektim, annem çocuklarıma bakmaya geldi, hastalandı doktora zar zor götürdüm, kızımı okula götürüp getirirken oğlum zatüre oldu hastanelerde perişan oldum, ve bu konudaki bayan şahıs 1 kez arayıp halin ne diye sormadı. Ablam kendi çocuklarını onlar büyük kendilerine bakarlar diye yanıma geldi 2 ay çocuklarıma baktı....
ve bu uyanık bizi dolandırıyor göz göre göre

Subata kadar sabrede bilecekseniz helal olsun derim vallah, ben olsam simdiye kadar Kafasina dökümanlari indirmistim ve kiyameti koparmistim...

Şubat tatili dediğime bakma. Okulların tatile girmesine şuan 2 hafta falan var.
Ama ben kafaya taktım. Çektiğim sıkıntıları tek tek burunlarından getireceğim. Eşimi de öyle bir köşeye sıkıştıracağım ki bir daha böyle bir şeye kalkışamassın. Zaten aksi bir şey olurda bana tavır alırsa, herkes kendi yoluna gider. Çocuklarından kopmayı göze alacağını sanmıyorum.

Kızlar hepinize teşekkür ederim beni dinlediğiniz için. Daha olayı kimseye söyleyemediğim için içim kararmıştı sinirden ölüyordum. Babamlara bile söylemedim.

Siz yazdınız bana afaganlar bastı.
Tepeden tırnağa haklısınız.
Sizin bu görümce abisinden çarptığı para ile eşine rolex saatte alır.
Nede olsa yakışır onun eşine
Eşini de bir görseeen. Bir yakışıklı bir yakışıklı ki, konuda ki malum dolandırıcı bayan : ) eşine kendisini beğendirebilmek için burnuna estetik, dudaklarınada botoks mu yaptırmış nedir, teyzelerinin kızları dalga geçip gülüşüyorlardı.

eşinizin üzeine çekilmiş ama onlar ödeyecek olabilir mi yada öyle değilse bile size öyle söyleyebilirler.bizim kredimiz olduğu için çekemedik abim çekti falan diyebilirler. gerçektende öyleyse(pek ihtimal vermiyorsunuz ama) mahçup olabilirsin adım atmadan emin olamazmısın?

cok cok haklısın sen zorluk cek o yesın yok canımm.ıkı çocuğunun rıskını neden yok ev aldı yok dosıycek dıye hava atan bırıne veresın kı.hastalık olsa neyse ver 20 degıl 200 ver ama zevkine yanıı.esının yaptığı cok yanlıs

Belki ödeyecektir parayı :26:
Evet yanlış yapmış ama boşanmak kelimesini etmeyin derim.
Bide ben dayanamaz hemen söylerdim nasıl dayanıyorsunuz :26:

Ben olsam bikere hic caktirmadan duramam durmam da alirim karsima konusurum. Ikimizde calisiyoruz 5 yildir borc kapamaya ugrastik. Tam rahata erecekken bu neyin nesi yaptigin derim. Banami guvenip o borcu cektin . Hemde sormadan danismadan bu kadar buyuk meblagi nasil odiceksin bakalim. Ben isten cikiyorum sen de o borcu kiz kardesine hemencecik odetsen iyi edersin yoksa biz gecinemeyiz derdim. Ona buna benim calistigim kazandigim paralari savurmamasini ogrendigine inanana kadar da geri ise donmezdim

Bence abartyosunuz hayir borc vermistr oyle dusunun sonucta o sizin kocaniz cocuklarnzin babasi bu kadar kati olmayn.tepkinzden korktugu icn soylememistr empati yapin. plan yapmk yerine konusun bir egitimciye de bu yakisir....

Allah yardımcın olsun. İçimde öfke patlaması yaşadım okurken..

Bence taktiğin süper. Eğer şimdi gidip böyle böyle yapmışsın dersen, sen benim hesabımımı kurcalıyorsun diye üste çıkar.

Ama sen yanına mutlu bir şekilde sokulup ''artık biraz dinlenmek istiyorum, yıllardır çocuklarımla çektiğim cefanın sefasını sürmek farz oldu. Sana bir süprizim var ücretsiz izne ayrıldım hayatım. Artık çocuklarımla ve seninle daha fazla ilgilenebilirim..'' dersen adamın dünyası yıkılır

Ozaman gör bak nasıl kızarıp bozarıyor. Akıllı hatunsun vesselam. Tebrik ederim.

Bir görümce olarak, görümcenin saçını başını yolasım geldi vallahi. Allah ıslah etsin onu.

Evet ücretsiz izin dediğimde suratı nasıl olacak merak ediyorum. Biz eşimle tüm ödemeleri internet bankacılığından yaparız dolayısı ile ikimizde birbirimizin şifrelerini biliriz. Beni dün gece bir şey dürttü zaten elektirik faturası gelmişti 1 önceki ayın borcu görünüyordu kağıtta, ona bakayım demiştim. aaa bir baktım 20bin tllik bir rakam bu ne falan derken benim jeton düştü hemen baktım kız kardeşinin hesabına havale etmiş.
O an böyle bir şey beklemediğim için şok oldum dondum kaldım ellerim uyuştu karıncalandı. Ama buraya yazınca rahatladım. planımız da güzel. Benim de onları uyşturmam sonra karıncalandırmam lazım

Canım benim helal olsun sana ya. Valla çok akıllı kadınsın. İnşallah yaptığın plan tıkır tıkır işler. Şu anda sabırlı davranıyor olman daha iyi bence. Vaktini beklemekle en iyisini yapıyorsun. Belli de olmaz belki o zamana kadar anlatır eşin sana belki durumu. Zaman göstercek artık. Bu zamanda 20 bin TL.az para değil. Seninde iki tane evladın var. Sende o parayı kenara koymayı, değerlendirmeyi bilirsin. Boşanma konusunun çok üstüne gitme, Allah korusun evlatlarınız var. Ama tavrını sert bir şekilde koy ki eşin bir daha cesaret bile edemesin böyle bir şey yapmaya. Yoksa alışkanlık haline getirirse, çoluğunun çocuğunun rızkını elalemlere yedirirse işiniz zor. Umarım o parayı görümcene ya da damada ödetmenin bir yolunu bulursunuz. Ben senin bu işin üstesinden en güzel şekilde geleceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…