Yha bnde onu anlamadım ki biri ögretmn biri doktor isteseler 20 degil 40 bin tl de kredi verirler para keş bankYa zaten böle adamlar lazım yani
Neden abisinden almış ki
Nasış bir yüzdür yüzsüzlüktür anlamadım
Bnm abim veya kardeşim bu durumda olsa kesinlkle bu işi kabul etmm darda degıller zorda degıller
Anlm veremedimm kafam almıyo artıkın
Çok üzüldüm canım ya.ne desen haklısın. Çok yanlış yapmış...ama önce sakin olmalısın.sinirle hiç bir şey çözemezsin.umarım hall olur....
Eşim sorunu çözemezse zaten olaya babası dahil olur damadına zaten kızgın. Kızının maaş kartı damatlarındaymış. Damadıda görseniz gözü dışarda.Kizmakta cok haklisin, yerinde olsam yerimde duramazdimda sinirden, ama öfkeyle kalkan zararla oturur.
Esinle sakince konusmaya calis, görümcen geri versin parayi belki araya aile büyükleri girse ( cok mu hir gür olur aile yapisinida bilmiyorum).
Ama bu sebebeden bosanilmaz gibime geliyor cocuklara yazik degilmi ? Ilerde öfken gectinde pisman olursun.
Gavura kizip oruc bozmaya benziyor senin dedin
Eşimin kız kardeşini tanısan hak verirdin tepkilerime. Diyorum ya babasını bile dolandırdı. Yazık adamcağız emekli maaşıyla üniversitede okuyan kızına bile harçlığı zor gönderiyordu çocuk okulda kimseye muhtaç olmasın parayı dert etmesin diye biz de elimizden geldiğince 100tl, 150, 200tl gönderiyorduk. Eşimin annesine babasına üniversitede okuyan kardeşine gönderdiği para annelerinin ak sütü gibi helal olsun annesi babası gönderebilir amaaaaa o uyanık sırf kocasına yaranabilmek için böyle şeyler yapıyor.
Babasından borç para istediğinde de eşine '' babam mutfak eşyalarınızı yenileyin diye gönderdi'' demiş, ayyyyyyy midem kaldırmıyor ağrımaya başladı.
Evet çok vicdanlıdır(!). Biz evlenmeden önce de mesai arkadaşlarına kredi çekermiş :) Karşısına geç ağla sana da yardım eder.hersey bı yana kadına bak yaaa
bu nası bı yussuzluk, kocasıyla kafa kafaya vermısler aılenın tum fertlerını dolandrıyolar. bıze aıleler arada 200 300 lıra harclık verırler, ezılıp buzuluruz, bu ne rahatlıktır baskasının parasıyla sefa surmek!!! kadını gectım , kocası erkegım dıye gezmesın etek gıysın, baskalarının (aıledende olsa) parasıyla geçimmi olur hemde 20bin tlden bahsedıyoruz oyle sıkıştım 100 lira borc versene durumu deıl.
bu tamamen dolandırıcılık baska hıcbısey deıl. esınızınde sızden saklamasını gectım nası kendını bu kdr enayı yerıne koydurur kulandırır.cokmu sessız mulayım bı esınız var.bu devırde kardeste olsa kımse kımseye bukdr para vermez yahu ölum kalım olmadıkca..:44::44:
Subata kadar sabrede bilecekseniz helal olsun derim vallah, ben olsam simdiye kadar Kafasina dökümanlari indirmistim ve kiyameti koparmistim...
Eşini de bir görseeen. Bir yakışıklı bir yakışıklı ki, konuda ki malum dolandırıcı bayan : ) eşine kendisini beğendirebilmek için burnuna estetik, dudaklarınada botoks mu yaptırmış nedir, teyzelerinin kızları dalga geçip gülüşüyorlardı.Siz yazdınız bana afaganlar bastı.
Tepeden tırnağa haklısınız.
Sizin bu görümce abisinden çarptığı para ile eşine rolex saatte alır.
Nede olsa yakışır onun eşine
ikimizde memuruz, zaten borçtan yeni çıkmışız, 5 yıldır oh be diyeceğimiz günlerin hayalini kurarken şunun yaptığına bak. Bundan 1-2 hafta kadar önceydi sanırım eşimden kız kardeşi para istemişti ama miktarını bilmiyorum tabi, eşimin annesi kızından için kasıla kasıla '' damadım kızımın üzerine dubleks ev aldı içini de istedikleri gibi yaptıracaklar'' diye akrabalarına hava atıyordu. zannediyorum o para çok sıkışığız denilerek istendi ve aldıkları evin içini yaptıracaklar, Benim uyanık daha önce de 1-2 kez kız kardeşine para vermişti. Geri de alamamıştı. ve bu kızkardeş öğretmen eşi de doktor.
canım benim, ben doğunun en ücra yerinde görev yaptım. yeri geldi 2 çocukla işe gittim yeri geldi annem yeri geldi ablam geldi baktı çocuklarıma. karda kışta birini okula birini kreşe götürdüğüm günler oldu, her sıkıntıyı çeken ben oldum çocuklarımla, küçük babasını 2 yaşına kadar görmedi desem yeridir, çocuk kendini bildiğinde babası görevden dönünce '' bu adam gitsin'' diye ağlardı. büyük ise babasının göreve gidip aylarca gelmemesine doğduğundan beri alışık. Ben bu zorlukları eşimin kız kardeşi sefa sürsün diye çekmedim.
Bunu dün gece, eşim olan canlının hesap hareketlerinden farkettim. Şu an hiiiiç çaktırmıyorum. Şubat tatiline 1 hafta kala eşim zannettiğim canlıya '' hayatım ben çok yoruldum Allaha şükür evin borcuda bitti ben bir süreliğine ücretsiz izne ayrılacağım çocuklarla ilgileneceğim borcun yükü de omuzlarımdan inmişken borçsuz rahat bir nefes almak istiyorum'' diyeceğim.
Çünkü 2 ay kadar önce çocukların ikisi de hastalanınca ne yapacağımızı bilememiştik birimiz izne ayrılsak falan diye konuşmuştuk. Zaten ben de yorgan döşek hastayım.
Neyse benim kuzu gibi eşim, bakalım benim ücretsiz izne ayrılma isteğime hangi yüz ifadesi ve sözlerle cevap verecek.
Ters bir tepki verirse yine anlamamazlıktan geleceğim ve 2-3 gün sonra da '' kız kardeşin 1 hafta içerisinde o borcu faiziyle birlikte kapatmazsa boşanma davası açacağım '' diyeceğim.
Ve bu bir blöf değil.
Evet ücretsiz izin dediğimde suratı nasıl olacak merak ediyorum. Biz eşimle tüm ödemeleri internet bankacılığından yaparız dolayısı ile ikimizde birbirimizin şifrelerini biliriz. Beni dün gece bir şey dürttü zaten elektirik faturası gelmişti 1 önceki ayın borcu görünüyordu kağıtta, ona bakayım demiştim. aaa bir baktım 20bin tllik bir rakam bu ne falan derken benim jeton düştü hemen baktım kız kardeşinin hesabına havale etmiş.Allah yardımcın olsun. İçimde öfke patlaması yaşadım okurken..
Bence taktiğin süper. Eğer şimdi gidip böyle böyle yapmışsın dersen, sen benim hesabımımı kurcalıyorsun diye üste çıkar.
Ama sen yanına mutlu bir şekilde sokulup ''artık biraz dinlenmek istiyorum, yıllardır çocuklarımla çektiğim cefanın sefasını sürmek farz oldu. Sana bir süprizim var ücretsiz izne ayrıldım hayatım. Artık çocuklarımla ve seninle daha fazla ilgilenebilirim..'' dersen adamın dünyası yıkılır
Ozaman gör bak nasıl kızarıp bozarıyor. Akıllı hatunsun vesselam. Tebrik ederim.
Bir görümce olarak, görümcenin saçını başını yolasım geldi vallahi. Allah ıslah etsin onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?