ödemez ki 2 ağlar 1 tepinir '' benim saçım kocamın elinde ben nasıl isterim üüüüüü çok sıkışığız üüüüü'' der tamam. Dün gece sinirimden oturup ağladım. Doğuda tek başına 2 çocukla yaşadığım zorluklar geldi gözümün önüne, elinde bastonuyla 15 saatlik yolu otobüsle çocuklarıma bakmak için gelen annem için ağladım. Hiç yakışmadı bu davranış bizim evliliğimize.
o çok yüksek meblağlarda geçerli sanırım. Daha öncede kredi çekmişti eşim benim imzamı isteyen olmadı. Sadece ev kredisi çekerken eş imzası istenmişti onu biliyorum. cep telefonuna gelen '' kredi talebiniz onaylandı'' gibi bir mesajda okudum. o sinirle kelimeleri tam hatırlamıyorum. elim ayağım boşaldı. çünkü ben artık en azından 2-3 yıl borç kelimesi duymak istemiyordum.cnm eşin kendisini kefil göstermiş olabilir mi acaba ben en son evli olanların eşi olmadan kredi cekemediğini duymuştum bu yasa yürürlüğe girmişti yanlış hatırlamıyorsam :26: :26: :26:
anladım cnm inşallah cözersiniz sorun büyümeden Allah kolaylık versin :26: :26:o çok yüksek meblağlarda geçerli sanırım. Daha öncede kredi çekmişti eşim benim imzamı isteyen olmadı. Sadece ev kredisi çekerken eş imzası istenmişti onu biliyorum. cep telefonuna gelen '' kredi talebiniz onaylandı'' gibi bir mesajda okudum. o sinirle kelimeleri tam hatırlamıyorum. elim ayağım boşaldı. çünkü ben artık en azından 2-3 yıl borç kelimesi duymak istemiyordum.
yaa dur senin mesajına azıcık gülümsedim : ).canım kusura bakma konunu acarken herseyi acık ve net yazmamıssın ne biliyim ben eşin çekmişte kardeşi ödüyor sandım ne biliyim ona kredi vermiyorlar eşim çekmiş gibi düşündüm neden oyle düşündüm onuda bilmiyorumneyse haklısın kızzzz valla bak
yaa dur senin mesajına azıcık gülümsedim : ).
Biz eşimle çocukların psikolojisi bozulmasın diye ağzımızın tadıyla kavga bile edemeyiz ki?
Ben eşime seçenekler sunacağım onun ve kızkardeşinin vereceği cevaplara karşılık.
Maddeleri hazırladım bile kafam da.
Nasılsa babaları duyacak, zaten damadına gıcık oluyor kızına da sürekli kızıyor '' kızım senin maaşın var niye bu adamı şımartıyorsun abini , bacını dolandırıyorsun, beni bile kış günü parasız bıraktın bu kadar mı kıymetli kocan '' diye.
inat ettim Allahın izniyle eşime çektirdiği o krediyi faiziyle ya kendisi ödeyecek ya da kocası. sonuçta onlarda devlet memuru çok rahat kredi çekip borçlarını ödeyebilirler.
İşte benim ağırıma giden de o ikimizde birbirimizin herşeyinden haberdarız. (daha doğrusu örnekte olduğu gibi benim herşeyimden haberi olan eşimmiş''bu benim için de ayrılma sebebi olabilirdi...böyle evlilik zor
siz birbirinizin harcamalarından haberdar değil misiniz??? bir de yüksek mebla olmasına gerek yok eşin izni ve imzası olmadan kefil bile olamazsınız artık, eşim kayınpederim için kefil olduğunda birlikte gitmiştik...işin aslını bi öğrenin derim ben...
Ben zaten bir insana çooook zor güvenirim, ama çokta kolay soğurum. Bakalım eşim ücretsiz izne ayrılacağım deyince ne yapacak? Çünkü benim ücretsiz izne ayrılmam demek, onun krediye kesilen maaşından kalan paranın ev ihtiyaçlarına yetmemesi demek.Tepkileriniz hicte abarti degil. Ben de olsam ayni sekilde hissederdim. Esinin yaptigi buyuk dusuncesizlik. Eslerin arasinda boyle gizli kapakli isler guven sarsar, sogutur. Insanlar kendi baslarina gelmesini istemedikleri birseyi neden yaparlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?