Eşim

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
37
Mrb arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Bir sene önce kaynanam eşimi bana karşı doldurmuştu çok ağır haketmediğim laflar söyledi namusuma kadar dil uzattı ve benim için boşa dedi oğlunu da evden kovdu. Eşim hiç birine inanmadı ama bana yapılan haksızlık karsısında dik durmadı ve beni bir daha eve almazlar ailemi kaybettim diye de ağıda oturdu resmen. (Kayınbabam çok hasta onun için ağlamış hani babama işey olursa ben naparım gibisinden) neyse ben bana yapılan haksızlığı unuttum kaynanam ameliyat oldu ve yine gidip baktım konuyuda hiç açmadım. Geçenlerde erkek kardeşim bi hata yaptı kendi hayatı için bizimle bi ilgisi yok ben de kardeşimi uyardım biraz tartıştık falan şimdi de eşim kardeşinle konuşma evime gelmesin gibisinden konuşuyor bende bu kadar gururluysan annene savunsaydın dedim falan kötü tartıştık konuşmuyorum şuan ne yapmam lazım bu adama benim beynim durdu artık içinden çıkamadım

Sakın geri adım atma. Senin kardeşinle olan ilişkine ne karışır. Kocan bile olsa haddini bilmeli, durması gereken yeri bilmeli.
Tartışmaya bile girme bu konuda fikrini bile söyleyemesin.
Bu arada kvnin yaptıklarını unutmamışsın unutsaydın bu olayda direk anneside bana bunları yapmışti demezdin. Unutmada zaten! Herkesi bil ona göre davran

Oldu canım kardeşinle görüşmeseymiş. Adama bak hele sen. Yüzüne tükürülesi birisi bence. Haddine mi onun. Anası namusuna laf söyleyecek pısırık sesini cıkartmayacak. Sonra gidip anasına bakcan ve senin kanın canın kardeşinle görüşmeyecek oldu canım oldu.

Kardeşin gelmeyecek ne demek
Benim evime istedikten sonra dıdımın dıdısıda gelir. .
Yavaş ağır ol hooop de bi ona

Aile ile yaşanan sorunları mümkün mertebe kocalara belli etmemek gerek kardeşin kocana mı bir şey yapmış sanki sizin aranızdaki bir kavga geçere gider unutulur sen neleri unutmuşsun

iki durum ayrı mesele.
Esinizle kardesiniz hakkında konusurken anne meselesini olaya katmayın.
Kardesinizle olan iliskinize mudahale edip gelmesin demeye hakki yok.

Okadar ağırdıki söyledikleri ben sadece Allah rızası için dedim sustum

bazen unutmak iyi mi kçtü mü anlamadım. Bakın siz kin tutmamışsınız ailesine eşinizde sorun çıkarmamış da niye kardeşinizle en ufak sorununuzda gelmesin diyor ona ne. Karısını çok mu düşünüyor çok mu sahipleniyor? Düşünceli koca modeline bürünmesin çok adamdı önce ailesine sizi savunsaydı. Mesafe mesafe mesafe ben en son bu mesafeden boşanacam Erkeklere güven olmaz 8 senelik ilişki 2 senelik evlilikten sonra anladımok salakmışım. Sana yapılanları unutma kin de gütmemen güzel. Bence ailenle ilgili hiç bi sorunu eşine anlatma ne olursa olsun kimse iyi niyetli değil. Bunları sanaz çok hatalar yapmış çok saf her şeye inanmış biri olarak söylüyorum.

Namusunuza dil uzattığı için siz onun annesini silip atabilirsiniz ama eşiniz kardeşinize bunu yapamaz. Yani size bunu yasaklayamaz.. çok güzel vermişsiniz zaten cevabını.. bi de eşinizin bu durumlardan haberinin olmaması daha doğru olur. İlk fırsatta canınızı sıkıcak malzeme arıyolar zaten vermeyin o fırsatı

Kardeşine bakacağına o kendi ailesine baksın sende tavrından geri durma asla o senin kardeşin sizin ilişkinizden eşine ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…