• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Kusura bakmayı ama hakikaten çok kıskançsınız. Eşinizin kızması normal. Müşteriye giderken neden size rapor versin. Adamı rahat bırak. Hata sizde. Sarfettiği sözleri kızmayın ama haketmişsiniz. Bu durumda ona küsüp sizden soğumasına sebep olmayın. Hazır mutlu giden bir beraberliğiniz var, bunu bozmayın.

Yok kızmıyorum tabi ki. Bu konuyu fikir almak için açtım zaten. Ama şu an o kadar kırgınım ki verdiği tepkiye ve bazı arkadaşlar o kadar acımasız konuşuyorlar ki ve bu bana hiç yardımcı olmuyor. İnsanlar yapıcı olabilir kırıcı olmak yerine

Adami nasil bunalttiysan artik. Birakin bunlari. Valla hic gelemem gerilirim bu konularda. Bence eşiniz hakli.

Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.

bence de haklı eşiniz. yani nadiren gitse belki olabilir hatta o bile olmamalı ama size her gittiği yeri söylemek zorunda değil bence. kendini baskı altında hissettiği için o cümleleri kurdu bence. ben de baskıya gelemem :olamaz::işsiz:

Cevap kırıcı ama sizde eşiniz çalışıyorken attığı her adımı bilmek durumunda değilsiniz. O sizin çocuğunuz değil eşiniz. Gel gelelim ki bu verilen cevaba kırılmanızda haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmez ve eşinizin de kendince haklı olduğu gerçeğini de.

Haklı da olsa böyle konuşmamalıydı.

Ben çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
Bahsettiğiniz farklı şeyler...
İşinin bir parçası olarak gittiği yerleri size neden rapor etsin ki?
Adam mesai saatinin içinde iş icabı orada veya burada ne önemi var?

Siz de haber vermeyin ayrıca istemiyorsanız...ama ben haber verdim o da her adımını haber verecek düşüncesi sağlıksız...

bence de haklı eşiniz. yani nadiren gitse belki olabilir hatta o bile olmamalı ama size her gittiği yeri söylemek zorunda değil bence. kendini baskı altında hissettiği için o cümleleri kurdu bence. ben de baskıya gelemem :olamaz::işsiz:

Ben ona baskı uygulamıyorum ki. Sadece merak ediyorum. Dediğim gibi normalde kendisi arıyor müşteriye gidiyorum diye. Bugün niye boyle oldu onu anlayamıyorum.

şunu okuduğumda,

bunu düşündüm.. üslubu sert olmuş ama belli ki bu konuda ısrarcısınız ve bunaltmışsınız..

O zaman baştan beri kendiliğinden haber vermeseydi hayatım ben müşteriye gidiyorum diye. Her zaman haber verip bugün vermeyince ve ben de güzelce sorunca neden ben kabahatli oldum. Haklı da olsa böyle mi cevap verilir.

Ben çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
Beyler sevmiyor sürekli rapor vermiyi o ettiği laflar olmamış ama sinirli bir ana denk gelmiştir. Sakinleşince kırıldığını söylersin böyle konular için evliliği yıpratmaya değmez.

Yok kızmıyorum tabi ki. Bu konuyu fikir almak için açtım zaten. Ama şu an o kadar kırgınım ki verdiği tepkiye ve bazı arkadaşlar o kadar acımasız konuşuyorlar ki ve bu bana hiç yardımcı olmuyor. İnsanlar yapıcı olabilir kırıcı olmak yerine
Canım, dost acı söyler. Biz dostuz bu forumda. Yarın benim işim düşer sende objektif bakıp doğruya doğru yorum yaparsın. Hatalı davranışın çok aşikar. Eşini kontrol etmeyi bırakmalısın.

Ben ona baskı uygulamıyorum ki. Sadece merak ediyorum. Dediğim gibi normalde kendisi arıyor müşteriye gidiyorum diye. Bugün niye boyle oldu onu anlayamıyorum.
ama adam siz ara dediğiniz için aramış. her gittiği yeri de rapor verir gibi size söylediği için bir sinir patlaması yaşamış. bırakın istediği gibi hareket etsin.

Kendisini aramıştım ve müşterideyim dedi kapadı.
Ben de sonra güzelce sordum hayatım neden söylemedin diye çünkü başka zaman kendisi söylüyor zaten. Ben o yüzden bu tepkiye çok kırıldım ve anlamlandıramadım.

Valla adam müşteriye giderken bile haber veriyorsa çok sabırlıymış.

Demek ki unutmuş, o an acil olmuş ve ya çok gerginmis.

Madem haber vermedi sizde sorgulamamaliydiniz. Inanin çok mu çok gereksiz olmuş.

Soru sorarken kibarca sormak o durumu haklı kılmıyor.

Cok sıkıcı ve gereksiz. Ben isteki yapacaklarımi soylemem. Benden istense eşin gibi psikopatmisin sen derim.

Damarına basmış olmak için bu konunun sürekli gündemimizde olması gerekmez mi? Ortada böyle bir durum yok ki.
Ama isteğiniz fazlasıyla rahatsız edici. Müşteriye giderken size haber vermek zorunda değil ki. İl dışına çıkmıyorsa.

O zaman baştan beri kendiliğinden haber vermeseydi hayatım ben müşteriye gidiyorum diye. Her zaman haber verip bugün vermeyince ve ben de güzelce sorunca neden ben kabahatli oldum. Haklı da olsa böyle mi cevap verilir.

ama siz kıskaçsınız ya ne amaçla sorduğunuzu anlamıştır.. güzelcede sorsanız altındaki amaç belli..
yoksa bir kere haber vermedi diye niye sorma gereği duyasınız ki:KK66:

Bnce az bile demis gercekten. Siz kendi acinizdan bakiyorsunuz sadece. Hep söylerdi, problem yoktu, bu yüzden hic tartismadik, niye bugün problem oldu vs.diyorsunuz. adaminda her günü birbirini tutmaz ki. Sıkılmıştır artik bugün patlak vermistir. Sizin düşünmeniz lazimdi, "canim onca isinin icinde birde beni ariycam haber edicem diye ugrasma" gibi seyler söylemeniz gerekirken kusura bakmayin ama cok bencilce sadece kendi beklentilerinizi düşünmüşsünüz. Cok şey mi istiyorum diyorsunuz hayir ama cok gereksiz bir sey istiyorsunuz. Ne gerek var. Bide hesabini sormussunuz. Şu sicaklarda bide calisma stresi. Adami rahatmaliyken kücük şeylerin pesine düşüyorsunuz.

Arkadaşlar tamam haklı olabilirsiniz. Ve hata bende de olabilir. Ama anlatamadığım şey tepkisine kırılmış olmam. Yani bu şekilde konuşması gerekir miydi? Bana güzelce diyemez miydi. Ben laftan anlamayacak birisi değilim ki. Güzel güzel açıklamak varken neden kırıcı olmayı tercih etti ki.

Back
X