• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
"Hayatım bugun gıdecegın yerı neden söylemedım "adam herseferın de söyluyormus zaten bırakta bır kere söylemesın sınırlı bır anına gelmişsin o da kızmıs sık bogaz etmeyın söylemesın.

siz de demeyin o zaman

bakın nereye gidiyorsun sorusunun cevabı işe

işte nerede olduğunu ne yapacaksınız

hani eskiden olsa işyeri telefonundan arayacaktım aradım yoktu vs denir de şimdi zaten adamı cepten ararsınız bir ihtiyacınız olursa

şahsen yanımdaki iş arkadaşım her iş için dışarı çıkıp toplantıya yahut bankaya vs gittiğinde eşine aşkım ben X bankasına gidiyorum ya da işte Y müşteri ile toplantıya gideceğim dese gülerim valla

yaşınıza bakmadım ama yaşınız mı küçük iş deneyiminiz mi yok yoksa über kıskanç mısınız bilemedim

bir de adamın müşteride olduğunu bilmek size ne kazandırıyor

mesela eşiniz benim ofise iş yapmaya geldi siz de bunu bildiniz

ne geçti elimize

Elime bir şey geçmeyecek tabi ki. Sürekli rapor vermesini gerektirecek bir durum yok anlatamıyorum. Günde bir kere ya gidiyor ya gitmiyor. Konunun kıskançlıkla alakası yok. Ben onu dükkanda biliyorum ama dışarıda oluyor. Başka zaman haber veriyordu kendi isteğiyle zaten.
Ben o yüzden bu verdiği tepkiyi anlayamadım.
29 yaşımdayım bu arada.

İşte demek istediğim elinden telefonu düşürmeyecek bir durum yok ortada. Gunde bir kere ya gidiyor ya gitmiyor[/QUOTE bi kere gitse de aramaz benim ki :) bazı erkekler böyle yapı itibari ile. O yuzden sıkıştırmayın derim. İlla ki bi yere gittiğin de değil de, gün içinde konuşuyorsanız bi kere dahi olsa yeterli bence. Bu türün ortak özelliği :)
Yok bi kere gidiyorsa da haber vermek istemez benim ki :) sayısı fark etmiyor aslında. Bunalıyor adamlar.gün içinde bi iki kez telde konuşuyorsanız yeterli bence. sıkıştırmayın.bu türün ortak özelliği bu :)

peki siz nereden öğrendiniz gittiğini

yani bugün de söylemeden gidiversin

belki yarın yine söylerdi

ama bu tavır sonrası tekrar söylemez
Kendisini aramıştım ve müşterideyim dedi kapadı.
Ben de sonra güzelce sordum hayatım neden söylemedin diye çünkü başka zaman kendisi söylüyor zaten. Ben o yüzden bu tepkiye çok kırıldım ve anlamlandıramadım.

Eşiniz haklı kesinlikle. Her dakika size rapormu verecek yok şuraya gidiyorum yok buraya gidiyorum. İşte olduğunu biliyorsunuz zaten bu yeterli. Çok abartılı tavrınız az bile söylemiş bence. Bu kadar boğucu davranmayın adama. Törpüleyin kendinizi. Bu kadar kıskançlık iyi değil. Yoksa birgün canına tak eder kaçıp gider temelli :işsiz:

Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Sanırım çok kıskancsınız ve bunaltmışsınız
O da patlamış ve böyle tepki vermiş
Şimdi benim eşim her gittiğin yeri haber ver dese bende hey ne oluyoruz derim

Calismiyorsunuz galiba? Ben de musteri ziyareti yapiyorum , esim bana su dediginizi soylese cevabim daha agir olurdu inanin
Abartmissiniz

Şu an çalışmıyorum ama bununla bir alakası yok.
Abarttığımı düşünmüyorum. Biz her gün bu konuda konuşup tartışsak hak verirdim size. Zaten kendisi haber veriyor normalde. Bugün söylemediği için ben de güzelce sordum. Bence bu kadar büyük bir tepki vermesi gerekmiyordu.

Eşim gün içinde aradiginda,ofise yeni geçtim disardaydim diyor bazen sizin konunuzu okuyana kadar nerdeydin demek aklıma gelmedi hiç. Az rahat olun eş endeksli yasamayin.

Eşiniz haklı kesinlikle. Her dakika size rapormu verecek yok şuraya gidiyorum yok buraya gidiyorum. İşte olduğunu biliyorsunuz zaten bu yeterli. Çok abartılı tavrınız az bile söylemiş bence. Bu kadar boğucu davranmayın adama. Törpüleyin kendinizi. Bu kadar kıskançlık iyi değil. Yoksa birgün canına tak eder kaçıp gider temelli :işsiz:

Tavrım neden abartılı pardon?
Yorumlarımı bir okuyun lütfen.
Diyorum ki bizim bu konuda tartışmalarımız yok. Kendisi zaten kendiliginden söylüyor normalde. Bugün ben sorunca neden problem oldu. Verdiği tepki cok fazla geldi bana.

Kendi işiyle ilgili müşteriye gitmiş, burada sizlik bir durum yok ki size niye haber versin? Evdeyken bugün işte ne yaptın vb. muhabbetler yapılır tabii ama işteyken de her şeyi size haber veremez. Eşinizin tepkisi biraz ağır ve kırıcı olmuş ama temelde haklı.

Kendi işiyle ilgili müşteriye gitmiş, burada sizlik bir durum yok ki size niye haber versin? Evdeyken bugün işte ne yaptın vb. muhabbetler yapılır tabii ama işteyken de her şeyi size haber veremez. Eşinizin tepkisi biraz ağır ve kırıcı olmuş ama temelde haklı.

İşte ben de diyorum ki keşke bana güzelce söyleseydi. Bu şekilde bir tepki beni çok kırdı. Çünkü kendisi ılımlı bir insan ve bh tarzda birisi değil. Hiç beklemediğim bir tepki verdi ve çok kırıldım.

Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
Kusura bakmayı ama hakikaten çok kıskançsınız. Eşinizin kızması normal. Müşteriye giderken neden size rapor versin. Adamı rahat bırak. Hata sizde. Sarfettiği sözleri kızmayın ama haketmişsiniz. Bu durumda ona küsüp sizden soğumasına sebep olmayın. Hazır mutlu giden bir beraberliğiniz var, bunu bozmayın.

turtle88 turtle88 bence isteğiniz çok anlamsız. Adam çalışıp eve para getirmek derdinde. Belki patronuna bile söylemiyor size neden soylesin ki. Ayrıca müşteriye gitmiş ofiste kalmış neden bu kadar takılıyorsunuz ki.. Para kazanma derdi mi yaşasın size dakika dakika hesap versin. Bana çok saçma geldi. Eşinize iş stresinin üzerine bi de böyle gereksiz gerginlikler yaşatmayın derim..

Eşim gün içinde aradiginda,ofise yeni geçtim disardaydim diyor bazen sizin konunuzu okuyana kadar nerdeydin demek aklıma gelmedi hiç. Az rahat olun eş endeksli yasamayin.

Eşime endeksli yaşamıyorum ki ben. Normalde kendiliğinden yaptığı bir şeyi ben sorunca neden olay oldu ve bu kadar kırıcı olundu onu anlamaya çalışıyorum sadece

Gizlilikle alakalı bir mesleği yok. Tamam belki ben objektif bakamıyorum ama bu tarzda bir cevap vermesi gerekir miydi sizce?
İnsan öfkelenince sert sözcüklerde çıkıverir ağzından. Damarına siz basmışsınız. Hata sizde.

Cevap kırıcı ama sizde eşiniz çalışıyorken attığı her adımı bilmek durumunda değilsiniz. O sizin çocuğunuz değil eşiniz. Gel gelelim ki bu verilen cevaba kırılmanızda haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmez ve eşinizin de kendince haklı olduğu gerçeğini de.

Back
X