Sen git eşini götürme.Iyi geceler kızlar kimseye anlatamıyorum sizle paylasarak rahatlamak istedim
1 yıllık evliyim ve suanda 32 haftalık hamileyim .Problem eşimin aileme bakış açısı. Esime göre 30 yaşıma kadar ailemle yaşadığım için artık ailemle2 gorusmesemde olurmuş.BU yüzden benim aileme gitmek akrabalarima gitmek söz konusu oldugunda asla tabi ki gidebilirsin diyerek karsilamiyor ya direkt hayır diyor yada gitmeden önce aglatiyoe yada eve gelince agliyorum. Bir türlu bu düşüncesi mi degistiremiyorum
Kendi ailesine haftada bir gün gidiyoruz bazen 2 gün bile gidiyoruz ben demiyorum gitmeyelim yada surat yapmiyorum fakat kendisine defalarca soylememe ragmen anlamıyor. Yarın kardesimin kizinin 1 nci yaş günü var dogumgunumu kutlanir ben gitmiyorum diyor
Bazen hata yaptigimi düşünüYorum tv e gercekten üzülüyorum hamile halimle
Madem aileni çok seviyordum evlenmeseydin diyor bukadar sacmalik mi var sorun bendemi ondami bilemedim
Agrim var sancim var diyin birseyler uydurun sizde gitmeyin onun ailesine. Eger birseyler derse ayni sozu ona soylersiniz. "MADEM AILENI COK SEVIYORDUN EVLENMESEYDIN" dersiniz.Iyi geceler kızlar kimseye anlatamıyorum sizle paylasarak rahatlamak istedim
1 yıllık evliyim ve suanda 32 haftalık hamileyim .Problem eşimin aileme bakış açısı. Esime göre 30 yaşıma kadar ailemle yaşadığım için artık ailemle2 gorusmesemde olurmuş.BU yüzden benim aileme gitmek akrabalarima gitmek söz konusu oldugunda asla tabi ki gidebilirsin diyerek karsilamiyor ya direkt hayır diyor yada gitmeden önce aglatiyoe yada eve gelince agliyorum. Bir türlu bu düşüncesi mi degistiremiyorum
Kendi ailesine haftada bir gün gidiyoruz bazen 2 gün bile gidiyoruz ben demiyorum gitmeyelim yada surat yapmiyorum fakat kendisine defalarca soylememe ragmen anlamıyor. Yarın kardesimin kizinin 1 nci yaş günü var dogumgunumu kutlanir ben gitmiyorum diyor
Bazen hata yaptigimi düşünüYorum tv e gercekten üzülüyorum hamile halimle
Madem aileni çok seviyordum evlenmeseydin diyor bukadar sacmalik mi var sorun bendemi ondami bilemedim
Kesinlikle katılıyorumE tabi kendisi daha 5 yaşında. Ailesiyle vakit geçirmek en çok onun hakki. (Zeka yaşı 5 cunku)
O zaman 32 hafta ben bebeği taşıdım yeter geti kalan 4 hafta sen tasi de
Senin soyismini 1 senedir kullanıyorum 1 sene de sen benimkini kullan de
Daha yazacağım çok şey var da yine ban yemek.istemiyorum anladım sen onu. Madem herşey süreli o da diğer şeylerin suresini tutsun kronometre kılıklı herif
Kızlar ben eşimi goturmesemde o benim gitmemede izin vermiYor
Esime tatlı dille anlatmaya çalışıYorum ama nafile ben hamileyim böyle küçük seylerden beni üzme diyorum dayanamiyorum ağlıYorum ha ben aglarken onuda uyutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?