konuşmaktan anlamıyorsa uygulamalı göstereceksin.Görücü usulü evlenmedim fakat biz görüşürken eşimin böyle bi düşüncesi yoktu. Bu olayın altında yatan neden sanırım babasi çünkü babasida aynı ve kucuklukten bunun doğru olduğu kanisi oluşmuş kafasinda. Ailesinin bukadar bozuk oldugunu bilsem evlenmezdim çünkü anne babası da bayramdan beri ayrı yasiyolar ve bu onlar için ilk olan bisiy değilmis eşim 30 yaşında ve 30 senedir anne baba iliskisinin böyle olduğunu söylüyor. Bende ona önümüzde böyle bir örnek varken onun hatalarını uygulamamasi hakkında konusuyorum yeri geldiğinde
Siz neden ailenize gitmek icin izin istiyorsunuz? Cocuk musunuz? Siz izin isterseniz o salak da kendinde izin vermeme hakkini görür. Aulenle gorusmeni yasaklamak ona mi kalmis? Kanunda boyle birsey yok dinde boyle birsey yok, o mala bu hakki vererek kendi başinizi yakan sizsiniz. Hepimiz ailemizle gorusuyoruz ve hicbirimiz de "Yarin anneme gidebilir miyim?" demiyoruz. "Yarin anneme gidiyorum" deriz en fazla. Siz de oyle yapaacaksiniz. Yani iziin almayacaksiniz. Sadece haber vereceksiniz. Ki bu iziin almak degil. Esler birbirinin nerde oldugunu bilsin diye saygidan sevgiden yapilan bir hareket. Ha öküz gidemezsin falan dediginde de sen karisamazsin demeyi bilmelisiiniz. O hayvan sizin kinustugunuz dilden anlamaz. Siddete falan basvurursa da zaten gidin ailenizin yanina gelmeyin. Bu öküzle hayat mi gecer?Görücü usulü evlenmedim fakat biz görüşürken eşimin böyle bi düşüncesi yoktu. Bu olayın altında yatan neden sanırım babasi çünkü babasida aynı ve kucuklukten bunun doğru olduğu kanisi oluşmuş kafasinda. Ailesinin bukadar bozuk oldugunu bilsem evlenmezdim çünkü anne babası da bayramdan beri ayrı yasiyolar ve bu onlar için ilk olan bisiy değilmis eşim 30 yaşında ve 30 senedir anne baba iliskisinin böyle olduğunu söylüyor. Bende ona önümüzde böyle bir örnek varken onun hatalarını uygulamamasi hakkında konusuyorum yeri geldiğinde
Niye ara ara mesaj atıyosun. Senin o gelince tavır yapman lazım gelmediği için farkında mısın acabaKızlar doğumgününden yeni geldim eşim arkadaslariyla beraber birazdan gelir bakalım ne olcak . Dogumgununde ara ara mesaj yazdım her zamanki gibi tavır yaptı bakalım eve gelince neyapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?