• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sigara içtiğini bile saklıyorsa adam sizden baya korkuyor demek:KK53:

Ben eşimi direk içerken yakaladım maalesef ve sonrasında yanında içmeye başladı, o yüzden bildiğini belli etme hiç değilse yanında içmesin diyorum.

Sigara içtiğini bile saklıyorsa adam sizden baya korkuyor demek:KK53:
Öyle benden korkacak bir adam değilki.., her evde bir taraf daha baskın karakterdir. Biz de de eşim baskındır. Tek umudum beni üzmemek için gizlemesi... öyle olduğunu umuyorum en azından

Soyleme sakin yoksa yaninda daha rahat dawranir

Ayni seyi yasamis biri olarak soyluyorum ‘SAKIN SOYLEME” . Esim Benden 6 ay gizledi ustu kokuyodu is yerinde iciyorlar diyordu. Yuzune soyledm kimi kandiriyorsun diye kavga ettim . Sonuc smdi evde iciyor :işsiz: keske hep gizleseydi diyorum smdi.
en azndan yanmda evde icmiyordu. Cok pismanim.

kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:KK43: nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :KK43: şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:KK43: artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:KK43:
Cocukmu koca adam bi dusun yakasindan hanimefendi...yazik acidim esinize...birgun patlar soyleyeyim zorlamayin ozel alan birakin yazik

Ayni seyi yasamis biri olarak soyluyorum ‘SAKIN SOYLEME” . Esim Benden 6 ay gizledi ustu kokuyodu is yerinde iciyorlar diyordu. Yuzune soyledm kimi kandiriyorsun diye kavga ettim . Sonuc smdi evde iciyor :işsiz: keske hep gizleseydi diyorum smdi.
en azndan yanmda evde icmiyordu. Cok pismanim.
Uyku tutmadı :( 12 yi geçiyordu yattığımda 5 de geri kalktım. O ise mışıııl mışıl uyuyor... bana söylediği yalanlarıyla... kafamda deli sorular... sigara içtiğini gizliyor. Kim bilir daha neler gizliyor... yalan söylemesini, öğrenmeyim diye naneli sakız öiğnemesini, kolonya şişesine düşmüş gibi kokmasını hazmedemiyorum. Şeytan diyor hepsini yüzüne vur. Aptal değilim de. Ama bunu yaparsam benden ömür boyu gizleyeceği başka yalanların temelini atmış olurum. İçim acıyor bee.. ben mi getirdim onu bu hale...bana YaLaN söylemesi en acısı...

Uyku tutmadı :KK43: 12 yi geçiyordu yattığımda 5 de geri kalktım. O ise mışıııl mışıl uyuyor... bana söylediği yalanlarıyla... kafamda deli sorular... sigara içtiğini gizliyor. Kim bilir daha neler gizliyor... yalan söylemesini, öğrenmeyim diye naneli sakız öiğnemesini, kolonya şişesine düşmüş gibi kokmasını hazmedemiyorum. Şeytan diyor hepsini yüzüne vur. Aptal değilim de. Ama bunu yaparsam benden ömür boyu gizleyeceği başka yalanların temelini atmış olurum. İçim acıyor bee.. ben mi getirdim onu bu hale...bana YaLaN söylemesi en acısı...
Bence çok büyütüyorsun
Sigara içip içmemesini aldatmaya eş tutman da ayrı bir komik olmuş. Korkuyordur çekiniyordur bırakmış olarak bildiğin için bozmak istemiyordur. Alt üstü bi sigara ya açıkça söyle yalana teşvik etmezsin o zaman
Yada olduğu gibi kalsın..
bu kadar üzülecek ne var allasen :)
Bişeycik olmaz söyle sigaraya başladıysan canım abartma kokusunu alıyorum ara sıra içmen sorun değil ama pakete başlamanı istemem şahsen

eşim de sevgiliyken bırakmıştı sanırım benle olmak için ama birkaç kez yakaladım ilkinde senin gibi tepki verdim aldatılmışım hissi oldu gerçekten. sonra aman ye istersen dedim. şimdi evliyiz içiyor ve ne zaman bırakmaya çalışsa ilk stresli anında üzüntülü anında yine başlıyor ben çözüm bulamadım valla. kendisi bırakmayı kafaya koymadıysa arkadaşların dediği gibi dışarıda dibine vurup geliyordur. en iyisi söylemen. ben olsam çocuk musun sen diye lafa girerdim sonra gülerek anlatırdım o saklama çabalarını bide günlerce gülerdim ki birşey saklamaması gerektiğini görsün :))

İyi de dişini fırçalasa da

Kıyafeti kokmasa da

Gelip anında duş alsa da

Ciğerinden gelen hava kokar

Sigara içmiyorum

Eşim yıllardır içer arada bırakır vs vs

Anında alırım kokuyu

Yani hiç mi bu adamı öpmüyorsunuz ya

Uyku tutmadı :KK43: 12 yi geçiyordu yattığımda 5 de geri kalktım. O ise mışıııl mışıl uyuyor... bana söylediği yalanlarıyla... kafamda deli sorular... sigara içtiğini gizliyor. Kim bilir daha neler gizliyor... yalan söylemesini, öğrenmeyim diye naneli sakız öiğnemesini, kolonya şişesine düşmüş gibi kokmasını hazmedemiyorum. Şeytan diyor hepsini yüzüne vur. Aptal değilim de. Ama bunu yaparsam benden ömür boyu gizleyeceği başka yalanların temelini atmış olurum. İçim acıyor bee.. ben mi getirdim onu bu hale...bana YaLaN söylemesi en acısı...

Ama işte neden yalan söylüyor

Sözünü tutamadığı için mahcup olduğundan mı yolda sizin tepkinizden çekindiğinden mi

Ben bazen eşine takılırdım şu annenden korktuğun gibi benden da korksan onun yanında sigara içmediğin gibi vs derdim o da sana dürüstüm derdi

Eşim hep içti arada bıraktı

Geçen sene inanmıştım yine olmadı bu sıralar yine bıraktı bu nedenle sürekli benimle takılıyor sigara içmek aklına gelmesin diye

ayni eşimle benim durumum.ama bizde tam tersi.eşim sigaraya cok karsi bi insan.bende iciyorum.bir ara baya bi baski yapti bana icme diye.bende o yokken iciyordum o evdeyken icmiyordum.oda kokudan anliyordu tabi.artik pes etti.tamam ic ama cok icme bari dedi.yani bu baskiyla olacak bisey degil.soyleyin anliyorum ictigini tamam ic fakat abartmadan falan deyin.esler arasi bu tur baski malesef yalana itiyor insani.

kızlar eşim benden gizli sigara içiyor galiba:KK43: nişanlıyken bırakmıştı sigarayı. Bana söz vermişti. Şuan 9 yıllık evliyiz. Zaman zaman “canım çok istiyor, şeytan diyor bir tane iç, ama içersem devamı gelir” diyordu. Uzun bir süredir şüpheleniyorum aslında. Çünkü epeydir sigara hakkında sesi soluğu çıkmıyor. Eve geldiğinde üstü başı sigara kokuyor. Sigara kokmuşsun dediğimde “ iş yerinde çok sigara içiyorlar, üstüme siniyor” diyor. Eve geldiğinde yüzü hep kolonya kokuyor. Sürekli kolonya sürüyor. Az önce dışarı çıktı bir arkadaşıyla buluştu. 1 saat sonra geri döndü. Gelir gelmez dişini fırçalayıp kolonya sürdü :KK43: şuan çok üzgünüm. Kıyafetini kokladım. Bluzunun heryerinsigara kokuyor ama yakası daha yoğun kokuyor:KK43: artık %99 eminim ama yine de gözümle görmediğim için direk bişey diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Söylesem ne olacak ki... söylemesem kendimi enayi gibi hissediyorum:KK43:
eşlerin birbirini kısıtlaması gerektiğini savunurum genelde. ama söz konusu sigara ise asla. benim eşimde bırakalı 5 sene oluyor sigarayı. bana dokunuyor o yüzden bıraktı.arada canı çok çekiyor ama ım ıh izin vermiyorum :) ama içse ağzından anlarsınız bence. geldiği gibi öpün mesela. sigara tadı gelir içtiyse :)

Adamin sigarasinada karismayin bi zahmet ya

İyi de dişini fırçalasa da

Kıyafeti kokmasa da

Gelip anında duş alsa da

Ciğerinden gelen hava kokar

Sigara içmiyorum

Eşim yıllardır içer arada bırakır vs vs

Anında alırım kokuyu

Yani hiç mi bu adamı öpmüyorsunuz ya
Öpüyorum tabii ki... Hatta bahsettiğimiz kokuyu epeydir alıyorum. Aynı yatağı paylaşıyoruz sonuçta. Uykumdan uyandım geçenlerde o kokuyu çok net aldım yine. Uykularım kaçtı. Nedense bana yalan söylemesini konduramadım. Yıllarca içmiş içine işlemiş adamın dedim kendime. Olmadı. İnandıramadım kendimi...

Sanırım siz sigara kullanıyorsunuz. Sigara içenler böyle yorum yapıyor genelde... yanlış anlamayın kızmıyorum. Ben içmediğimden içenin halinden anlamayabilirim.

valla ben karışıyorum ya eşimin sigarasına. hani hayatının geri kalanının hiç bir şeyine karışmam ama o sigara dumanı ebni astım krizine sokuyor. öpüşüyoruz ağzında iğrenç nikotin tadı. el ele bile tutuşsan elinde ki sigara kokusu bana bulaşıyor. sevgililiğimizin sigara içtiği dönemlerinde buluştuğumuzda öyle bir tüttürürdü ki o duman saçlarıma kadar sinerdi.
ha yinede ben bırak demedim kendisi bıraktı ben sadece destekledim. ama rahatsızlığımıda her fırsatta dile getirdim.bence sigara en karışılası konu evlilikte. beraber geçireceğimiz ömrü kısaltıyor herşeyden önce.

Ne kadar abartmissiniz,yazik adama gizli gizli icmek zorunda kaliyor ,size yalan soylemek zorunda kaliyor.

Dip not erkekler bluz giymez

Back
X