Eşim.....

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.

Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
Evladınız varmış,Allahım bağışlasın yani yeni evli değilsiniz anladığım kadarıyla.

İnsan eşinin karakterini bilir,hak veriyorum aslında eşine güvenmeyen insanlara...

kızı güzel bulmuş olabilir( her erkek de bulabilir yani ama etkilenmek ayrı birşey bence)
biz de yakısıklı birini görünce yakısıklı oldugunu fark ederiz.
kızın konuusnu eşinize eşiniz açmadan sakın açmayın, eşiniz kızla ilgilibirsey anlatırsa da hep onaylayın.

sakın kıskanmış ya da şüphe duymuş gibi davranmayın.

Evham yapmayın siz üzerine düştükçe itersiniz bence. Birşey yokmuş gibi davranın. Belkide gerçekten birşey yoktur.

Bi
kızı güzel bulmuş olabilir( her erkek bulabilir yani ama etkilenmek ayrı birşey bence)
biz de yakısıklı birini görünce yakısıklı oldugunu fark ederiz.
kızın konuusnu eşinize eşiniz açmadan sakın açmayın, eşiniz kızla ilgilibirsey anlatırsa da hep onaylayın.

sakın kıskanmış ya da şüphe duymuş gibi davranmayın.
Biraz bozuldugumun farkina vardi . Bahsedersem ne olurki . Suan kendikendime birseyler kurup agliyorum

Bi

Biraz bozuldugumun farkina vardi . Bahsedersem ne olurki . Suan kendikendime birseyler kurup agliyorum
ağlama neden ağlıyorsun
bahsedersen daha cok eşinin dikkatını cekmesıne sebep olursun
kendıne güvensiz görmesin eşin seni.
sen de havalı ol, sen de bak kendine
kendine güven , işyerine havalı kız gelmesi seni sevmeyecek o kızın kollarına kosacak demek değil:)
benim eşimin de benden kat kat güzel ve daha bakımlı iş arkadasları var
e ne yapalım
canını sıkıp kendini üzme

Hayir ben birseyler anlatirken beni dinlemedigini, birseyler dusunup gulumsedigiini farkettim
bazen benim eşim de ben birsey anlatırken farklı deyler düşünür

gülümseyebilir de

ben de bazen dalar gülümserim bu illa bir erkekten etkılendım anlamına gelmez

:KK61::KK61:
Hayir gizellik desen girdigim ortamlarda farkedilen bircok erkegin donup donup baktigi birisiyim . Ama boyle seylerin guzelilikle alakasi olmadigini biliyorum. Belki benden sikilmistir.

Özgüven eksikliğinden demek ki bir de zaten eşinizin düşüncelerimden de mi kıskanıyorsun demesinden baya kıskanç olduğunuz sonucu çıkıyor.
Takmayın kafanıza böyle şeyleri....
Siz kendinize çeki düzen verin şiş gözlerle karşılamayın eşinizi hafif makyaj yapın özenin, güzelimdir diyorsunuz ne güzel işte biraz eşinizin dikkatini çekin.
Kızı da daha fazla sorup aklına olmadık şeyleri sokmayın

Hayir gizellik desen girdigim ortamlarda farkedilen bircok erkegin donup donup baktigi birisiyim . Ama boyle seylerin guzelilikle alakasi olmadigini biliyorum. Belki benden sikilmistir.
Ben sizin gibi hemcinslerimi görünce üzülüyorum.Azıcık öz güven hanımefendi,sıkılırsa gönderirsiniz gider.
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz,eşinizi seviyorsunuz ama kendinizi hiç sevmiyorsunuz..
Başka birine bakacağı,sizden sıkılacağı korkularıyla hayat geçmez.
Cidden psikolojik destek alın ya da kendinizin farkına varın....

dünyada tek erkek kocanız değil böyle şeyler düşnmekten vazgeçin herkes kollarını açıp eşinizi beklemez eşinizde başka kadınlar olsada koşsam demez güvensizliği brakmalısınız

Resmen kendinize eziyet ediyorsunuz.Yapmayin boyle ,cogu insan bir sey dusunurken gulumseyebilir.Benim esimde bazen yapar ,ama inanin hic aklima boyle bir sey gelmedi.Evham yapip kendinizi uzmeyin.

Ya gerçekten böyle olmak sizi yormuyor mu. Sanki ilk defa tanışıyormuş gibi işyerinde kaç kaç kişi çalışıyorsunuz diye sormanız zaten garip yani bilmiyor muydunuz zaten bunu. Niye durup dururken sordunuz sırf gülümsedi diye tutup bunu sormuşsunuz o kadar zaman sormadınız mı?

ayrıca neden size açıklama yapsın her dakika yeni bir kız geldi neden desin ki bu seferde vay efendim neden şimdi bunu bana söyledi diye konu açardınız. Paranoyak olmuşsunuz eşiniz bile biliyor ki düşüncelerimdende mi kıskanıyorsun demiş adam. İyi işten çıksın dizinizin dibinde otursun olur mu. Diş sinek bile olmasın etrafında herkes potansiyel erkek avcısı ya gözünüzde ya da eşiniz herkese atlayan karakterde birisi. Ne kadar güvensiz yaşıyoruz artık hayatları..

Estağfurullah neden sıkılsın?
Eminim çok güzelsinizdir.
Bir duş yapın,açılırsınız.

Back
X