Eşim..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Günaydin kızlar....ben memurum eşim esnah ama küçük esnaf yani sigortasini dahi yatirmiyor..dükkan kira ve işi mevsimsel..yani sigortayi yarirsa elinde çok cuzzu bir miktar kalir ve ben eşim sigortasiz demekten utaniyorum kendi akrabaları bile sanki hiç çalışmiyormuş gözüyle bakıyor bunu görebiliyorum..başka bi iş de aramıyor bakmıyor defalarca dedim üniversite mezunları boşta ben lise mezunuyum nasıl bulacam diyor şöyle asgari ücretli sigortali bi işe razıyim..ve şu an basinda patron falan olmadıgı icin rahat yani ve değışiklik takintisi var yok yani istemiyor..o sigortalı olmadigi için beb eş durumu yapamiyorun 150 km yol gidiyorum..evet bilerek aldım evlendim ama o zamanlar her sey toz pembe gorünüyor ne düşünecegimi şasirdim sizin bu konudaki görüşleriniz neler..

150 km yol mu!! Bari o sizin işin yakınında iş kursun. Yatırım yapacak birikimi olur mu 15-20 yıla? Yoksa sadece sizin emekli maaşınıza mı bel bağlıyor gelecek için?
Oğlum bana bakar diyor..bakmasa da artik ne olursa diyor ne yapayim..

Bazı insanlar çok rahat. Başkalarının buyruğu altında çalışmaktansa kendi işinin patronu olmak istiyor. İyi güzel de iş para getirmiyorsa hala neyin kafası bu.

Oğlu da bakmaz ona. Boşuna ona güvenmesin. Hem çocuk yapıyoruz diye onlara asalak gibi yapışmaya gerek var mı bir ömür boyu.

Yani eşin aslında çalışmak istemiyor
Göstermelik iş yapıyor
Dükkanı kapatması en iyisi ama nasıl ikna edersin ki

Stay-home dad yapın adamı boşamayacaksanız.

Yani evi kendi işinize yakın taşıyın, eşiniz de işe gitmeyip evde çocuk baksın. Siz 150km yoldan kurtulursunuz, anneniz de rahat eder. Neden analı-kızlı elin adamının keyfini yapıyorsunuz?

İlerde oğlum bana bakar nasıl hastalıklı bir zihniyet, illa birinin bakması mı lazım eşinize? Ne o öyle asalak gibi? Çocuğu "bana baksın" kafasıyla yapmış resmen.

Siz nasıl saygı duyuyorsunuz böyle bir karaktere?

İş olmaz, bulunmaz, çalışılmaz anlarım ama sizdeki durum bambaşka.

Sabah sabah çok kızdım ya.

Çok mantıklı
Adam evde çocuk bakabilir
Böyle bir sürü insan var yurtdışında araştırmıştım

Yok onu gururuna yediremez..ve benim ailem onun ailesi cok laf eder niye calişmiyorsun diye..

Yani eşin aslında çalışmak istemiyor
Göstermelik iş yapıyor
Dükkanı kapatması en iyisi ama nasıl ikna edersin ki
Hayir istiyor..işinde yoruluyor gece 10 a kadar calisiyor duzgün bi iş yok işte o da bulmak icin çabalamiyor baştan kabul etmiş yenilgiyi..

İlla baksin demiyor ne yapayim yok diyor..huzurevine giderim diyor sokakta kalirim diyor..

Madem calismayacak neden bir eşin ve bebeğin sorumluluğunu almış bu adam? Yani sana bel bağlıyor bu durumda ve sen 150 km gidiyorsun bu çok büyük haksızlık

Madem calismayacak neden bir eşin ve bebeğin sorumluluğunu almış bu adam? Yani sana bel bağlıyor bu durumda ve sen 150 km gidiyorsun bu çok büyük haksızlık
Yanliş anlasildi galiba..calisiyor esnaf gece 10 da ev de oluyor ama kazandigi çok cuzzi ve mevsimsel bu yüzden sigortasini yatiramiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…