Oğlum bana bakar diyor..bakmasa da artik ne olursa diyor ne yapayim..150 km yol mu!! Bari o sizin işin yakınında iş kursun. Yatırım yapacak birikimi olur mu 15-20 yıla? Yoksa sadece sizin emekli maaşınıza mı bel bağlıyor gelecek için?
Ona da karsi ve bebegime annem bakiyor o yüzden tasinirsam bebegime bakacak birini bulamam..O zaman evi senin calistigin kurumun yakinina tasiyin.Beyfendi gidip gelsin bi zahmet.
Çok mantıklıStay-home dad yapın adamı boşamayacaksanız.
Yani evi kendi işinize yakın taşıyın, eşiniz de işe gitmeyip evde çocuk baksın. Siz 150km yoldan kurtulursunuz, anneniz de rahat eder. Neden analı-kızlı elin adamının keyfini yapıyorsunuz?
İlerde oğlum bana bakar nasıl hastalıklı bir zihniyet, illa birinin bakması mı lazım eşinize? Ne o öyle asalak gibi? Çocuğu "bana baksın" kafasıyla yapmış resmen.
Siz nasıl saygı duyuyorsunuz böyle bir karaktere?
İş olmaz, bulunmaz, çalışılmaz anlarım ama sizdeki durum bambaşka.
Sabah sabah çok kızdım ya.
Yok onu gururuna yediremez..ve benim ailem onun ailesi cok laf eder niye calişmiyorsun diye..Stay-home dad yapın adamı boşamayacaksanız.
Yani evi kendi işinize yakın taşıyın, eşiniz de işe gitmeyip evde çocuk baksın. Siz 150km yoldan kurtulursunuz, anneniz de rahat eder. Neden analı-kızlı elin adamının keyfini yapıyorsunuz?
İlerde oğlum bana bakar nasıl hastalıklı bir zihniyet, illa birinin bakması mı lazım eşinize? Ne o öyle asalak gibi? Çocuğu "bana baksın" kafasıyla yapmış resmen.
Hayir istiyor..işinde yoruluyor gece 10 a kadar calisiyor duzgün bi iş yok işte o da bulmak icin çabalamiyor baştan kabul etmiş yenilgiyi..Yani eşin aslında çalışmak istemiyor
Göstermelik iş yapıyor
Dükkanı kapatması en iyisi ama nasıl ikna edersin ki
İlla baksin demiyor ne yapayim yok diyor..huzurevine giderim diyor sokakta kalirim diyor..Stay-home dad yapın adamı boşamayacaksanız.
İlla baksin demiyor ne yapayim yok diyor..huzurevine giderim diyor sokakta kalirim diyor..
Bunları diyeceğine gireyim asgari ücretten de olsa bi iş yapayım demesi daha makulİlla baksin demiyor ne yapayim yok diyor..huzurevine giderim diyor sokakta kalirim diyor..
Yok iş diyor ben istemez miyim..aramaya gerek bile yok elime düzgün iş gecer mi diyor..Bunları diyeceğine gireyim asgari ücretten de olsa bi iş yapayım demesi daha makul
Yanliş anlasildi galiba..calisiyor esnaf gece 10 da ev de oluyor ama kazandigi çok cuzzi ve mevsimsel bu yüzden sigortasini yatiramiyor..Madem calismayacak neden bir eşin ve bebeğin sorumluluğunu almış bu adam? Yani sana bel bağlıyor bu durumda ve sen 150 km gidiyorsun bu çok büyük haksızlık
Yani çok az geliri ve başka iş bakmıyor ya o yüzden dedim.Yanliş anlasildi galiba..calisiyor esnaf gece 10 da ev de oluyor ama kazandigi çok cuzzi ve mevsimsel bu yüzden sigortasini yatiramiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?