- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Aynen yurt dışında son derece normal karşılanan bir durum.Çok mantıklı
Adam evde çocuk bakabilir
Böyle bir sürü insan var yurtdışında araştırmıştım
Benim de hayalim aslında. Eşimin riskli bir mesleği var, ben çalışma saatleri olarak vs çok çok daha rahatım. Ben çalışayım o evle vs ilgilensin çok isterim. Çocuk sahibi olursak teklif edeceğim bakalım :)
Ama siz eşiniz sigortalı olmadığı eş durumu yapamamayı gururunuza yedirebiliyorsunuz galiba? Aynı aileler sizin yollarda sefil olmanızla ilgili de konuşsa keşke ne diyeyim.Yok onu gururuna yediremez..ve benim ailem onun ailesi cok laf eder niye calişmiyorsun diye..
Demek sokakta kalırım diyor. Tam Türk filmi repliği. Açık açık "senin emekli maaşınla geçiniriz" diyecek kadarına yüzü tutmamış sanırım.İlla baksin demiyor ne yapayim yok diyor..huzurevine giderim diyor sokakta kalirim diyor..
Bakın eş demek benim için takım arkadaşı demek. Her şey olabilir ve birbirimizi sınırsız, koşulsuz desteklemeliyiz benim fikrim. Ama sizdeki gibi sömürüldüğümü hissedersem tavrım çok farklı olur.
He çalışıyormuş sezonluk bir işte akşam 10a kadar, vah vah ne yazık. Hanımefendi evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir adamın bazen seçme şansı olmaz. Market, mağaza ne bulursa başvurup şansını deneyecek. İnsanın zoruna gider/gitmeli "karım benim yüzümden günde 150km yol yapıyor" fikri.
Çok kızdım eşinize çok. Kullanılıyorsunuz, kullanılacaksınız.