• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..

Ya bıraksanıza tembel kocasını savunuyor bizi düşünüyor diye. E sen de çalış, neden çalışmıyorsun? İzin mi vermez?
Her lafa muhalefetsin, hak ettiğinizi yaşayın o zaman.

Ya bıraksanıza tembel kocasını savunuyor bizi düşünüyor diye. E sen de çalış, neden çalışmıyorsun? İzin mi vermez?
Sen calismadigimi nerden biliyorsun ya...bilip bilmeden konuşmayin tamam mi..günahimi almayin..nasil kolay yargilayabiliyorsunuz insanlari..zehrinizi bana akitmayin yeterince derdim var zaten..

Sen calismadigimi nerden biliyorsun ya...bilip bilmeden konuşmayin tamam mi..günahimi almayin..nasil kolay yargilayabiliyorsunuz insanlari..zehrinizi bana akitmayin yeterince derdim var zaten..
Konuyu öyle anlatışın var ki tüm gelir kocandan geliyor gibi. Profilinde de ev hanımı yazıyor ayrıca. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun

Ise gitmek icin 150 km yol yapiyorum diyorum caliş madem diyor hey Allahim..konuşmak için konustugunuz o kadar belli ki..

Konuyu öyle anlatışın var ki tüm gelir kocandan geliyor gibi. Profilinde de ev hanımı yazıyor ayrıca. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun
Siz anlatmak istedigimi anlamamakta direniyorsunuz...sorun gelir degil..kendimize yetiyoruz cok şukur..esimin düzgun bi isi olmamasi bu yüzden aileden saygi gormedigini düşünmem..

Dikkat etmedim arkadaşım profiline ev hanımı yazmışsın ona baktım allah allah kafamda tutmak zorunda mıyım. Yazma bana hadi
Sen yazdin..cik konumdan...milletin konusunu da konusmak için mesgul etme..makul seyler yaz..azicik okuyarak düsünerek yaz..bi dost tavsiyesi..

Kızlar gerçekten öyle degil bi gün ise gitmemezlik yapmaz...benim maasimdan evin kirasina ihtiyaçlarina karışmamak için elinden geleni yapar gercekten..sömüruldüğümü falan hissetmiyorum yani gercekten..kendine hiç bi sey almaz dogru düzgün..sadece hayattan yana umudu yok üniversite mezunlari bişta ben nasil sabah 8 aksam 5 iş bulacam kim lise mezununu alir diyor...
Eşinize söyleyin

Eşim de lise mezunuydu

İnşaat işçisiydi

Evlendiğimizde gece bekçisiydi

Gündüzleri boş kaldığında şirkette muhasebe bölümünden arkadaş edinip program öğrenmişti

Bir gün o departmanda eleman ihtiyacı çıkınca “ ben yapabilirim “ dedi deneme süresi verdiler yaptı

Derken yükseldi yurt dışındaki görevi verdiler normal personel olarak gitti şu an da müdür

Lise mezunu ilk ve tek satın alma müdürü

Yani kendini öyle küçümsemesin
Aramadan etmeden bilemez ki iş var mı yok mu

Sizi de onu savunur şekilde gördüm yapmayın
Hiçbir erkeğe böyle yaranılmıyor

Üzülmesi lazım sizin her gün şehirler arası kadar yol yapıyor olmanıza

Siz ödeyin sigortayı eşiniz için değil kendiniz ve çocuğunuz için. Hem tayin isteyip yola harcanan zaman ve paradan kurtulur yorulmazsınız. Hem de eşinizin yaşlanınca emeklisi olur oglunuzdan para beklemez oğlunun gelecekteki ailesini de mutsuz etmez.

Eşin çalışmıyor o zaman dimi..peki arkadaş cevren aileler ne diyor bu duruma..
adamın sigortasiyla ailesinin saygı duymamasinin ne alakası var ?
adam en büyük kötülüğü kendine yapıyor zaten.
sigortası yoksa arkadaşlarınıza ne bu durumdan?
bence olaya yanlış yerden bakiyor sorun ediyorsunuz.
günlük 150 km yol gitmeniz olmalı en büyük sorununuz.ve bunun üzerinden çözüm aramalisiniz.
arkadaş cevrem ailem saygı duymuyor diye çözüm sunan eşi kusura bakmayın git statüsünü begendigin insanla yaşa derim ben olsam.
madem eşiniz iyi niyetinden yapıyor herşeyi sizi düşünüyor o zaman her gün çektiğiniz yol problemini anlamasını sağlayacaksınız.
ayrıca nasıl arkadaş çevreniz var öyle size bu durumu hissettiriyor.
yerinizde olsam ise esimin işiyle ilgili kendimi kötü hissettiren arkadaşlarla gorusmeyerek başlarım.
sonra ailelere bu durumu muhabbet konusu yaptirmayarak.ısrarla laf eden olursa mümkün mertebe az görüşerek.
asıl soruna gelince bunu sadece eşinizle cozebilirsinuz.once ustunuzdeki çevre baskısını bir atun.belki yansittiginiz icin ters tepiyordur.
sizi düşünüyorsa günlük çektiğiniz yorgunluk için bir çözüm bulacaktır diye umuyorum.[/QUOTE]

Saygı mesleğe göre verilmez zaten verilmemelide bence aileler elinden geleni yapmadığı için böle davranıyorlar bunda da çok haklılar

Üyelerin sabrına hayran kaldım.Hiç tanımadığınız birine yardım etmek için fikir veriyorsunuz , sizi azarlıyor , ne deseniz olmaz diye her yoruma olumsuz yaklaşıyor.Ona rağmen hala fikir verip üyeyi çıkmazdan kurtarmak için uğraşıyorsunuz.Birine "Sen önce aç karnını doyur." demiş.Orda bir şoke oldum açıkçası.Bırakınız ne isterse onu yapsın.Valla tebrik ediyorum sizleri sabrınızdan ve yol gösterme çabalarınızdan dolayı değerli üyeler.
Bazılarına yaşadıkları müstehaktır zaten,yeni üyeymiş bu kafayla sanal ortamda bile barınamaz yeni üyelikler alıp durur.

Back
X