Beni anlayan anladi yazdi..anlamayanda sussun..Siz halinizden gayet memnunsunuz herkese bi cevap olduğuna göre, niye soruyorsunuz ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni anlayan anladi yazdi..anlamayanda sussun..Siz halinizden gayet memnunsunuz herkese bi cevap olduğuna göre, niye soruyorsunuz ki?
Sen calismadigimi nerden biliyorsun ya...bilip bilmeden konuşmayin tamam mi..günahimi almayin..nasil kolay yargilayabiliyorsunuz insanlari..zehrinizi bana akitmayin yeterince derdim var zaten..Ya bıraksanıza tembel kocasını savunuyor bizi düşünüyor diye. E sen de çalış, neden çalışmıyorsun? İzin mi vermez?
Her lafa muhalefetsin, hak ettiğinizi yaşayın o zaman.
Konuyu öyle anlatışın var ki tüm gelir kocandan geliyor gibi. Profilinde de ev hanımı yazıyor ayrıca. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsunSen calismadigimi nerden biliyorsun ya...bilip bilmeden konuşmayin tamam mi..günahimi almayin..nasil kolay yargilayabiliyorsunuz insanlari..zehrinizi bana akitmayin yeterince derdim var zaten..
Ise gitmek icin 150 km yol yapiyorum diyorum caliş madem diyor hey Allahim..konuşmak için konustugunuz o kadar belli ki..Ya bıraksanıza tembel kocasını savunuyor bizi düşünüyor diye. E sen de çalış, neden çalışmıyorsun? İzin mi vermez?
Her lafa muhalefetsin, hak ettiğinizi yaşayın o zaman.
Dikkat etmedim arkadaşım profiline ev hanımı yazmışsın ona baktım allah allah kafamda tutmak zorunda mıyım. Yazma bana hadiIse gitmek icin 150 km yol yapiyorum diyorum caliş madem diyor hey Allahim..konuşmak için konustugunuz o kadar belli ki..
Siz anlatmak istedigimi anlamamakta direniyorsunuz...sorun gelir degil..kendimize yetiyoruz cok şukur..esimin düzgun bi isi olmamasi bu yüzden aileden saygi gormedigini düşünmem..Konuyu öyle anlatışın var ki tüm gelir kocandan geliyor gibi. Profilinde de ev hanımı yazıyor ayrıca. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun
Sen yazdin..cik konumdan...milletin konusunu da konusmak için mesgul etme..makul seyler yaz..azicik okuyarak düsünerek yaz..bi dost tavsiyesi..Dikkat etmedim arkadaşım profiline ev hanımı yazmışsın ona baktım allah allah kafamda tutmak zorunda mıyım. Yazma bana hadi
Eşinize söyleyinKızlar gerçekten öyle degil bi gün ise gitmemezlik yapmaz...benim maasimdan evin kirasina ihtiyaçlarina karışmamak için elinden geleni yapar gercekten..sömüruldüğümü falan hissetmiyorum yani gercekten..kendine hiç bi sey almaz dogru düzgün..sadece hayattan yana umudu yok üniversite mezunlari bişta ben nasil sabah 8 aksam 5 iş bulacam kim lise mezununu alir diyor...
adamın sigortasiyla ailesinin saygı duymamasinin ne alakası var ?Eşin çalışmıyor o zaman dimi..peki arkadaş cevren aileler ne diyor bu duruma..
Bazılarına yaşadıkları müstehaktır zaten,yeni üyeymiş bu kafayla sanal ortamda bile barınamaz yeni üyelikler alıp durur.Üyelerin sabrına hayran kaldım.Hiç tanımadığınız birine yardım etmek için fikir veriyorsunuz , sizi azarlıyor , ne deseniz olmaz diye her yoruma olumsuz yaklaşıyor.Ona rağmen hala fikir verip üyeyi çıkmazdan kurtarmak için uğraşıyorsunuz.Birine "Sen önce aç karnını doyur." demiş.Orda bir şoke oldum açıkçası.Bırakınız ne isterse onu yapsın.Valla tebrik ediyorum sizleri sabrınızdan ve yol gösterme çabalarınızdan dolayı değerli üyeler.
Benim yaşadiklarimin bin beterini yaşarsin umarim...Bazılarına yaşadıkları müstehaktır zaten,yeni üyeymiş bu kafayla sanal ortamda bile barınamaz yeni üyelikler alıp durur.