Eşim..

Derdim eşimin sigortali bi ışı olmamasi ve ailelerin bu yuzden saygı duymamasi
Sigorta çok önemli bir şey. Yarın öbür gün başımıza ne geleceğini bilemiyoruz
Sağlığınız vs söz konusu sonuçta
Ve sanırım asgari ücretten az bir miktar kalıyor elinde öyle mi? Üstelik mevsimsel
Marketlerde mağazalarda vs bir çok yerde asgari ücretli iş bulabilir yani
Ailenizi de karıştırmayın onlara ne oluyor? Aile sizin aileniz.

Ona da karsi ve bebegime annem bakiyor o yüzden tasinirsam bebegime bakacak birini bulamam..
Bence eşin dükkanı kapatsın sizin işinize yakın bi eve geçin çocuğa baksın bari. Ben öyle yaptım. Şimdi çocuğa eşim bakıyor benim işimde 90 km yakında evide taşımayı düşünüyorum.

Bence eşin dükkanı kapatsın sizin işinize yakın bi eve geçin çocuğa baksın bari. Ben öyle yaptım. Şimdi çocuğa eşim bakıyor benim işimde 90 km yakında evide taşımayı düşünüyorum.
Eşin çalışmıyor o zaman dimi..peki arkadaş cevren aileler ne diyor bu duruma..

kendinize gelin, bu nasıl uslup?
Siz kendinize gelin millet burda derdini anlatiyor hep bi agresif tavir yazmayin o zaman kimse sizi zorluyor mu yazmaniz konusunda..ben size esimin sigortasini mi yatirin dedim de karşima böyle bi uslupla geliyorsun..önce bi oku sonra okuduğunu anla

Siz kendinize gelin millet burda derdini anlatiyor hep bi agresif tavir yazmayin o zaman kimse sizi zorluyor mu yazmaniz konusunda..ben size esimin sigortasini mi yatirin dedim de karşima böyle bi uslupla geliyorsun..önce bi oku sonra okuduğunu anla
C captain price doğruları söylemiş,boşuna haşlamaya çalışmayın,eşinize laf edemez burda bize sararsınız,hey Allahım ya,şu tavrınız hiç hoş değil. Önce eşinizi şikayet edin insanlar laf edince korumaya geçin,çok saçma. Sizi düşünse elinde üç kuruş para da kalsa o sigortayı yatırır.

C captain price doğruları söylemiş,boşuna haşlamaya çalışmayın,eşinize laf edemez burda bize sararsınız,hey Allahım ya,şu tavrınız hiç hoş değil. Önce eşinizi şikayet edin insanlar laf edince korumaya geçin,çok saçma. Sizi düşünse elinde üç kuruş para da kalsa o sigortayı yatırır.
Siz esimi nerden taniyorsunuz..bizi düsundugü için yatirmiyor..ihtiyaclarimizi karsilamak için...

Siz esimi nerden taniyorsunuz..bizi düsundugü için yatirmiyor..ihtiyaclarimizi karsilamak için...
Ssk aylık 500 tl civarı bişey,oturup karşılıklı bu konuyu konuşup o 500 tlyi yatırma ve bize harca dediyseniz yani ssknın yatmaması sizin kararınız ise o zaman zaten bu konuda şikayet edemezsiniz,muhtemelen sağlık personelinisiniz döner vs derken elinize güzel para geçiyordur diyen tahmin ediyorum,150 km yol gitmek mi 500 tl mi daha önemli bunun tercihini yaparsınız bence. Ben olsam ssk kısmını bastırırdım mesela belli ki eşinizi tüm bu olumsuzluklara rağmen seviyorsunuz hem ssksını yatırın emekli edin adamı hem evinize yakınlaşın,size tek önerim bu olabilir.

Eşin çalışmıyor o zaman dimi..peki arkadaş cevren aileler ne diyor bu duruma..
Arkadaş çevremin haberi yok. Ailelerde benim ailem biraz söyleniyor açıkçası ama ben geçiştiriyorum. Çokta kulak asmıyorum. Onun aileside çok ilgisiz. Zaten dünya umurlarında değil. Geçinip gidiyoruz. 150 kilometre kaç saatinizi alıyor? Ben artık bıktım yollardan. Taşınırsak orda kendine göre bi iş yapar diye düşünüyorum. Hiç çalışmamış bi insan olsaydı bende sorun yapardım ama çocukluğundan beri çalıştığı için çalışkanlığına dair bi kuşkum yok.

Arkadaş çevremin haberi yok. Ailelerde benim ailem biraz söyleniyor açıkçası ama ben geçiştiriyorum. Çokta kulak asmıyorum. Onun aileside çok ilgisiz. Zaten dünya umurlarında değil. Geçinip gidiyoruz. 150 kilometre kaç saatinizi alıyor? Ben artık bıktım yollardan. Taşınırsak orda kendine göre bi iş yapar diye düşünüyorum. Hiç çalışmamış bi insan olsaydı bende sorun yapardım ama çocukluğundan beri çalıştığı için çalışkanlığına dair bi kuşkum yok.
Çok tesekkür ederim ne demek istediğimi anlayıp makul bi cevap verdiğiniz için...1.5 saatimi aliyor yol..

Sigorta yatıranlar ailesini düşünmüyor mu yani??? Sizi düşündüğü için mi daha iyi bir iş bulmuyor
Emekli olamadığında görürsünüz nasılsa
Hanimefendi geliri az oldugu icin yatirabilenler ona bi miktar ayirabiliyor esim ayiramiyor..su pazar tezgahlari gibi düşünun öyle bi is..

Üyelerin sabrına hayran kaldım.Hiç tanımadığınız birine yardım etmek için fikir veriyorsunuz , sizi azarlıyor , ne deseniz olmaz diye her yoruma olumsuz yaklaşıyor.Ona rağmen hala fikir verip üyeyi çıkmazdan kurtarmak için uğraşıyorsunuz.Birine "Sen önce aç karnını doyur." demiş.Orda bir şoke oldum açıkçası.Bırakınız ne isterse onu yapsın.Valla tebrik ediyorum sizleri sabrınızdan ve yol gösterme çabalarınızdan dolayı değerli üyeler.

Siz halinizden gayet memnunsunuz herkese bi cevap olduğuna göre, niye soruyorsunuz ki?

Üyelerin sabrına hayran kaldım.Hiç tanımadığınız birine yardım etmek için fikir veriyorsunuz , sizi azarlıyor , ne deseniz olmaz diye her yoruma olumsuz yaklaşıyor.Ona rağmen hala fikir verip üyeyi çıkmazdan kurtarmak için uğraşıyorsunuz.Birine "Sen önce aç karnını doyur." demiş.Orda bir şoke oldum açıkçası.Bırakınız ne isterse onu yapsın.Valla tebrik ediyorum sizleri sabrınızdan ve yol gösterme çabalarınızdan dolayı değerli üyeler.
Ben saf değilim iyi niyetle değil..dalga geçmek amaciyla söylendi onlar tamam mı..söyleyenler de azicık dürust olsun amaç dalga geçmekti..siz dalga geçin diye acmadim ben bu konuyu hanimefendi..

Back
X