Eşim

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Merhaba hanimlar size bi konuda danismak istiyorum zira etrafimda konusacak kimse yok. 4 bucuk yillik bir evliligim.var biraz eceleyle birbirimizi tanimadan evlendik ve evlendigimizde ben 17 o ise 24 yasindaydi. Sasirmayin ama evlenme donemimiz baya sacma oldu ne o beni ne de ben onu istemedigim halde buyuklerimiz tarafindan resmen zorlandik simdiki aklim olsa kiyamtleri koparirim
Her neyse ilk zamanlar birbirimizi hic sevmedigimiz icin surekli catistik huzursuzluktan nefret ettigim icin surekli alttan alan taraf ben oldum. Zamanla birbirimizi sevmeye basladik heleki kizim dogduktan sonra iyice baglandik. Simdi 3 cocugumuz var. Esim ilgisiz degil evinden isine isinden evine giden bir insan muhabbetlidir sen sakraktir memleketime gitsem 1 hafta dayanamaz gelir alir fakat benim anlam veremdigim bir sorunumuz var ya da ben sorunluyum bu konuda. Cok inattir aramizda bi problem yasansa hemen salonda yatar 1 ay konusmasam konusmaz ne bilim sucunu kabul etmeyen egoist biri cok haksiz olucakki ozur dilesin. Gun icinde pek aramaz bende arasin isterim. Eve geldiginde bi opsun sarilsin isterim surekli ben yapmaktan biktim kadin olan benim sonucta o bana sarilsin Opsun kafasindayim fakat yok cok nadirren yapiyor fakat bu bana yetmiyor. Cinsel iliski sirasinda olan hicbir sarilma dokunma beni duygusal anlamda ilgilendirmiyor onun haricinde opmemek sarilmamak bana sevgi eksikligi gibi geliyor evlenme surecimiz malum oldugu icin kafamda surkeli acaba beni sadece insan olarak ya da ne bilim cocuklarinin Annesi olarak mi seviyor diyorum. Isin patlama noktasi ise dun gece bu konuyu onunla konusmam oldu. Kendisi ise benim gonlumu almak yerine ben anladim anlayacagimi diyip trip atip koltukta yatti suan da konusmuyoruz yani cok mu zor bi opmek bi sarilmak ne biliymm bir cift guzel soz soyleyip gonul almak seytan diyor bitir cekme kimsenin derdini bakma suratina sil defet gitsin sizde kadinsiniz sevgiye doydugumu hissetmiyorum cok biseyde istemiyorum kafam allak bulak yazimda oyle olmus olabilir ozur dilerim

İlgisiz erkekle uğraşmak zor bilirim hele bi de inat yapıp koltukta yatıyorsa hayatta müdahale etmem ömrünün sonuna kadar yatabilir ! Boşan diyemem işin gücün var mı bilmem sonuçta 3 çocuk var bu bile bi neden iyice düşünmek için mutsuz evliliklerde büyüyen çocuklar ileri de büyük sorunlar yaşıyor ve yaşatıyor böyle bi yazı okumuştum

4.5 yıllık evlilik ve 3 çocuk öncelikle cesaretiniz takdire şayan bilemedim. Allah evlatlarınıza ömür versin.

En sevmediğim erkek tipi alıngan erkektir. Zor ama bazı insanların huyu değişmez ne yazık ki. Siz de onunla ilgilenmeyin.

Umursamamaya calistim bu sefer eve cocuklara yansiyor evde kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bile bakmiyoruz bu cok zor oluyor icimde bi bomba var sanki patlayacagim bi gun cok fena bilmiyorum

Denedim olmuyor olmuyor olmuyor yazacak kelime bile bulamiyorum.iananin

Koltukta yatan o sen niye dert ediniyorsun ki. Sadece yanına yatmadan gelirim. Sarılıp öpmek yerine gelip küsmeyi tercih ediyorsun. Derdim. Sonra ne hali varsa görsün

Umursamamaya calistim bu sefer eve cocuklara yansiyor evde kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bile bakmiyoruz bu cok zor oluyor icimde bi bomba var sanki patlayacagim bi gun cok fena bilmiyorum
O zaman boşanacaksınız ama bebekler de çok küçük ve ard Arda olmuş 4.buçuk yılda 3 çocuk ne diyeyim bacım boşan o zaman ödesin nafakalarını sende çalış hayatına bak

Denedim olmuyor olmuyor olmuyor yazacak kelime bile bulamiyorum.iananin
Sürekli sizin ödün vermeniz eşinizi şımartmış olabilir, olmuyorsa da biraz o oldurmaya çalışsın. Eninde sonunda inadı geçecektir bence

Koltukta yatan o sen niye dert ediniyorsun ki. Sadece yanına yatmadan gelirim. Sarılıp öpmek yerine gelip küsmeyi tercih ediyorsun. Derdim. Sonra ne hali varsa görsün
Kus kalmak hic sevmedigim sey dayanamiyorum o sen sakrak hallerimizi ozluyorum hemen. Normal zamanda birlikte cok egleniyoruz ama kusunce adeta dusman kesiliyor bu beni cok yipratiyor sirf bu yuzden bosanmayi bile dusundum

İlgisiz erkekle yaşam çok zor olmalı. Hayat öyle geçmez bir de ne o öyle her inatlasmada yatak ayırmak. Soğukluğu artırır bu çok büyük bir sorun olmadığı sürece yatak ayrılmamali derler. Bilemiyorum onun ilgisini nasıl çekeceğinizi. İstediğiniz cinsel bir şey değil duygusal bir şey. Çift terapisini kabul ederse bir gitseniz aslında. Objektif açıdan birbirinizi anlamak için iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta kaç yıllık evlilik ve üç çocuk var. Hemen kestirip atmak doğru olmaz.

Herkesin bi yapısı çar işte değiştirmek çok zor.onu da öyle kabul edin madem seviyorsunuz neyse diyip geçin çok kurcalayıpta kafanıza takıntı etmeyin birçok erkek aynı

Sürekli sizin ödün vermeniz eşinizi şımartmış olabilir, olmuyorsa da biraz o oldurmaya çalışsın. Eninde sonunda inadı geçecektir bence
En fazla 1 hafta uzak kalabildim sonra yine dayanamayip konustum kus kalmak genel olarak hic yapamadigim sey o ise horul horul uyuyabiliyor seven insan boyle mi olur bence olmaz

Terapiste falan gitmez o egoistin tekidir. Fakat butun suc bende elin herifini bu kadar simartirsan olacagi bu

Herkesin bi yapısı çar işte değiştirmek çok zor.onu da öyle kabul edin madem seviyorsunuz neyse diyip geçin çok kurcalayıpta kafanıza takıntı etmeyin birçok erkek aynı
Iste onu yapamiyorum cok takiliyorum neyse desem ne zamana kadar boyle gidicek bilmiyorum

Ne diye kafanızı yoruyorsunuKi. .hiç kendimi şöyle yapsa böyle yapsa diye yoramam aksi takdirde kendi keyfine bakarım,çocukluklarla mutlu olmaya çalışırım.öyle bi addamı akşam yemeğine gelmesini bile beklemem.çok düşünme gününü yaşa .3 tane çocuk zaten yeterince yorucu geçiyordur hayatın ,bu adamı düşünüpte hayatını daha beter zorlaştorma.kendine bir meşgale bul .

En fazla 1 hafta uzak kalabildim sonra yine dayanamayip konustum kus kalmak genel olarak hic yapamadigim sey o ise horul horul uyuyabiliyor seven insan boyle mi olur bence olmaz
Yahu cidden 1 ay yanaşmasanız da aynı evin içinde küs kalabilir mi? Bu çok zor değil mi? Çocuklara odaklanın, onlarla vakit geçirin. Sonuçta siz küs değilsiniz küs olan o.

Ben neden boyle dusunemiyorum eve gelince kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bakmiyoruz ne bilim huzurumu kaciriyor bazen oyle oluyorum ki tut kolundan koy kapinin onune o tripli halini gorme diyorum

Yahu cidden 1 ay yanaşmasanız da aynı evin içinde küs kalabilir mi? Bu çok zor değil mi? Çocuklara odaklanın, onlarla vakit geçirin. Sonuçta siz küs değilsiniz küs olan o.
Bilmiyorum kalabilir mi ama 1 hafta kaldi hic niyetide yoktu inat asiri inat tuketti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…