- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Umursamamaya calistim bu sefer eve cocuklara yansiyor evde kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bile bakmiyoruz bu cok zor oluyor icimde bi bomba var sanki patlayacagim bi gun cok fena bilmiyorumİlgisiz erkekle uğraşmak zor bilirimhele bi de inat yapıp koltukta yatıyorsa hayatta müdahale etmem ömrünün sonuna kadar yatabilir ! Boşan diyemem işin gücün var mı bilmem sonuçta 3 çocuk var bu bile bi neden iyice düşünmek için mutsuz evliliklerde büyüyen çocuklar ileri de büyük sorunlar yaşıyor ve yaşatıyor böyle bi yazı okumuştum
Denedim olmuyor olmuyor olmuyor yazacak kelime bile bulamiyorum.iananin4.5 yıllık evlilik ve 3 çocuk öncelikle cesaretiniz takdire şayan bilemedim. Allah evlatlarınıza ömür versin.
En sevmediğim erkek tipi alıngan erkektir. Zor ama bazı insanların huyu değişmez ne yazık ki. Siz de onunla ilgilenmeyin.
O zaman boşanacaksınız ama bebekler de çok küçük ve ard Arda olmuş 4.buçuk yılda 3 çocuk ne diyeyim bacım boşan o zaman ödesin nafakalarını sende çalış hayatına bakUmursamamaya calistim bu sefer eve cocuklara yansiyor evde kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bile bakmiyoruz bu cok zor oluyor icimde bi bomba var sanki patlayacagim bi gun cok fena bilmiyorum
Sürekli sizin ödün vermeniz eşinizi şımartmış olabilir, olmuyorsa da biraz o oldurmaya çalışsın. Eninde sonunda inadı geçecektir benceDenedim olmuyor olmuyor olmuyor yazacak kelime bile bulamiyorum.iananin
Kus kalmak hic sevmedigim sey dayanamiyorum o sen sakrak hallerimizi ozluyorum hemen. Normal zamanda birlikte cok egleniyoruz ama kusunce adeta dusman kesiliyor bu beni cok yipratiyor sirf bu yuzden bosanmayi bile dusundumKoltukta yatan o sen niye dert ediniyorsun ki. Sadece yanına yatmadan gelirim. Sarılıp öpmek yerine gelip küsmeyi tercih ediyorsun. Derdim. Sonra ne hali varsa görsün
En fazla 1 hafta uzak kalabildim sonra yine dayanamayip konustum kus kalmak genel olarak hic yapamadigim sey o ise horul horul uyuyabiliyor seven insan boyle mi olur bence olmazSürekli sizin ödün vermeniz eşinizi şımartmış olabilir, olmuyorsa da biraz o oldurmaya çalışsın. Eninde sonunda inadı geçecektir bence
Terapiste falan gitmez o egoistin tekidir. Fakat butun suc bende elin herifini bu kadar simartirsan olacagi buİlgisiz erkekle yaşam çok zor olmalı. Hayat öyle geçmez bir de ne o öyle her inatlasmada yatak ayırmak. Soğukluğu artırır bu çok büyük bir sorun olmadığı sürece yatak ayrılmamali derler. Bilemiyorum onun ilgisini nasıl çekeceğinizi. İstediğiniz cinsel bir şey değil duygusal bir şey. Çift terapisini kabul ederse bir gitseniz aslında. Objektif açıdan birbirinizi anlamak için iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta kaç yıllık evlilik ve üç çocuk var. Hemen kestirip atmak doğru olmaz.
Iste onu yapamiyorum cok takiliyorum neyse desem ne zamana kadar boyle gidicek bilmiyorumHerkesin bi yapısı çar işte değiştirmek çok zor.onu da öyle kabul edin madem seviyorsunuz neyse diyip geçin çok kurcalayıpta kafanıza takıntı etmeyin birçok erkek aynı
Yahu cidden 1 ay yanaşmasanız da aynı evin içinde küs kalabilir mi? Bu çok zor değil mi? Çocuklara odaklanın, onlarla vakit geçirin. Sonuçta siz küs değilsiniz küs olan o.En fazla 1 hafta uzak kalabildim sonra yine dayanamayip konustum kus kalmak genel olarak hic yapamadigim sey o ise horul horul uyuyabiliyor seven insan boyle mi olur bence olmaz
Ben neden boyle dusunemiyorum eve gelince kose kapmaca oynuyoruz yuz yuze bakmiyoruz ne bilim huzurumu kaciriyor bazen oyle oluyorum ki tut kolundan koy kapinin onune o tripli halini gorme diyorumNe diye kafanızı yoruyorsunuKi. .hiç kendimi şöyle yapsa böyle yapsa diye yoramam aksi takdirde kendi keyfine bakarım,çocukluklarla mutlu olmaya çalışırım.öyle bi addamı akşam yemeğine gelmesini bile beklemem.çok düşünme gününü yaşa .3 tane çocuk zaten yeterince yorucu geçiyordur hayatın ,bu adamı düşünüpte hayatını daha beter zorlaştorma.kendine bir meşgale bul .
Bilmiyorum kalabilir mi ama 1 hafta kaldi hic niyetide yoktu inat asiri inat tuketti beniYahu cidden 1 ay yanaşmasanız da aynı evin içinde küs kalabilir mi? Bu çok zor değil mi? Çocuklara odaklanın, onlarla vakit geçirin. Sonuçta siz küs değilsiniz küs olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?