• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Caysevenkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
3
0
1
28
Slm kizlar 2 yillik evliyim bir cocugum var doğum yapali 6 ay oldu ama esim surekli kilolarimi alay konusu yapıyor 62yle hamile kaldim simdi 57 kiloyum kilom gayet iyi hatta zayifim bile ama her firsatta daha zayif olmam icin itici espiriler yapiyor bu raya uye olurken bile siski patates diye ac adini diyor biktim artik:bicak:

Kendi nasil zayif mi??
Sizi gormeden mi evlenmis??
Kendine baksin once ve Allah akil fikir versin.

Kocanız ya ilkokula gidiyor yada espri anlayışı kendisine kadar. Sizde onun kıyafetlerine laf edin. Hiç yakışmadığını, zevksiz olduğunu söyleyip durun. Empati ne demekmiş öğrensin.

Egzersizler yapın sıkılaşmak adına...

Aynı kiloda kalın boyunuza oranla iyiyseniz eğer...

Egzersizle sıkılaştığınızda daha zayıf görüneceksiniz...

Doğum sonrası biraz salıyor vucüt kendini... ;)

“Seviyesiz espriler yapmaya devam edeceksen daha çok yiyeceğim” deyin

Kocan manken galiba ?
57 kilosun daha yeni dogum yapmis bir kadin icin gayet normal .
Boyunu 1.50 olarak düsündügümuzde bile gayet normalsin.

Evlenirken kaç kiloydunuz.o kadar takacaktı çocuk yapmasaydı o zaman.o göbek göğüs sarkacak daha.

Kilonuz gayet iyi boyunuz nasıl.o kocaya yemek verme hain koca :) zamanla toparlasın diyeceğim de daha kaç olcaksınz gayet güzel kilo :)

Valla ben zayıflayıp güzel olurum da senin bu tipine 21. Yüzyılda çare yok diyin.. gıcık oldum :KK12: şaka maka siz de ona kas yapması vücut geliştirmesi için baskı yapın az göbeği çıktı mı söylenmeye başlayın :KK52:

Saygısız Hödük kocan.
Şişko patatesmis.
Terlik yok mu yanında geçir bir tane.
Ben burada sinir oldum.

Eşiniz hamile kalıp kilo alsa da alay etsem diye mi beklemiş nedir.. baktı olmadi 57 kilo ya şişko patates mi diyor.. tek bir kere uyarırdım konuyu kapatırdım.. abes çünkü..

bence esiniz bu durundan rahatsiz olduğunuzu fark etmis ve uzerinize geliyor. duymamalizktan gelin. ustelemeyin derim

Kilolu değilsiniz gayet iyi kilonuz. Kendisinin adonisleri düşman çatlatan cinsten herhalde. Velev ki 200 kilosunuz yine de sizi kıracak şekilde konuşamaz. Ciddi şekilde hoşlanmadığınızı söylediniz mi? Bazıları imadan tripten anlamaz ciddi bir uyarı ister. Yaptınız ve anlamadıysanız kendi silahiyla vurun. Hatta bel altı vurun hakkiniz. Savaşta her şey mübahtır:sopa:

Back
X