Eşim

Ayrıca rezalet çıkarsa ne olur ki. Burdaki kadınlar kv de den çok korkuyor yok tatsızlık çıkmasın yok aramız bozulmasın yok elaleme beni kotulemesin. Olay Çıksa ne olur dövecek mi sizi öldürecek mi konuşsun dursun cevabını verin. Allahın yarattığı kuldan sırf oğluyla imza attınız diye bu kadar korkmaniza gerek yok.

İki ısım koyun onlarında gönlü olsun sız istediğiniz isimle hitap edin zaten anne nasıl seslenırse herkes zamanla mecburen onu kullanıyor bide diğerini kullananlara hoşnut olmadığınızı tavırlarınızla belli ederseniz o ismi unutursunuz sadece hastanelerde duyarsınız tecrübeyle sabit
Ne gerek var böyle bir konuda herkesin gönlünü hoş etmeye calışmaya. Millet bunların bana evlat veriyor torun sahibi yapıyor gönlünü hos tutalim kendi evladına istediği ismi koysun diyor mu

koy koyma ama bız merak ettık adı ney acaba kv nın guzelse koy demıycez zaten

Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)

Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii

Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor

Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.

Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.

Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.

Ben bu insanla nasıl iletişime geçicem gerçekten elim kolum bağlandı.
valla en buyuk kozun suan elinde simdi oynadın oynadın bu cocugu dogurur sonrada seni bosarım de olsun buyuk bi kavga ayrılmıcanıza göre ne olabilir ananın adını lkoymadım diye ayrılıcaksın simdi ayrıl benimle de yuzles bakalım ne yapıcak

Zaten onu yapıcam beni herkese reklam edicek o kadın biliyorum ama bu benim çocuğum.
allah gönlünüze göre versin ama belki sizin de tek çocuğunuz olacak, kv ismi de zulüm gibi iki ismli olmak zorunda olacak ömür boyu gereksiz,
yazıklar olsun böyle insnaalra, kararlı ol onlar üzülsün,napacak boşayacak mı seni:)

Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)

Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii

Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor

Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.

Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.

Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.

Bu çok adaletsiz.Sen o kadar karnında taşı, sıkıntılar çek, doğur, doğurduktan sonra bak, büyüt, her ihtiyacını karşıla, bunu yaparken bir de eşini, aileni hoş tut, evini hoş tut, gecelerce uykusuz kal, sana bebek doğduktan sonra kimsecikler yardım etmesin.Tüm çileyi sen çek ama ismini koymaya bile hakkın olmasın.Çok adaletsiz.

Bence huzursuzluğu önlemek için aileden olmayan ikinizin de hoşuna giden bir isim bulun.

koy koyma ama bız merak ettık adı ney acaba kv nın guzelse koy demıycez zaten
kızın derdi isim değil ben koyardım sorun değil de tavırları yüzünden soğudum isitisnasız durmadan muhabbetini açıp çirkeflik yapıyorlarmış isim de isin diye diyor ;)

Duymussun belki. Habersiz isim koyan ese kadin dava acip kazandi. Yani yasalar bile bu hakki anneye veriyor. Valla bana toplu boyle cirkeflik yapsalar aynisini yaparim. Kocana da bisy ispatlamaya calisma. Ben koymuyrm bu benm net kararim de gec kenara. Dogdugu gune kadar da bunun muhabbetini yapip kendini strste sokma hic. Ins icine sinen bi isim olur.

Back
X