eşim..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
günaydın hanımlar..

şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)

eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.

eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.

şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?

bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.

ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..

sizce hata mı ediyorum?

eşinin ablasının yanında eşinden başka kalacak kimse yokmu başka bir kardeş anne kayınvalide gibi onlardan biri ilgilensin görümcenle eşinde senin yanında olsun.

eşinin ablasının yanında eşinden başka kalacak kimse yokmu başka bir kardeş anne kayınvalide gibi onlardan biri ilgilensin görümcenle eşinde senin yanında olsun.

var annesi babası ablası.. bilmiyorum neden böyle yaptı testleri yapılacak sadece

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama adam sizinle gelemeyecegini falan soylememis.

hayır o ablası için izin boşver
sen arkadasınla git filmini çektir , günü gelince lafı sokarsın o kocaya

hata yapmış olmam değil mi? ya bana desin ki - hayatım cuma günü ablamla hastaneye gitmek istiyorum cumartesi günü de senin için gideceğiz pazartesi de ablamın ameliyatına gideriz. bana sadece cuma günü izin alacağım dedi bende üzüldüm haliyle bu çocuğu bir tek ben mi istiyorum?

ben hsg nin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum gittim tek başıma çektirdim. içerde çok zorlandım ama çıkınca ne kanamam oldu nede çok ağrım çıktım işe geldim. ama bazı insanlarda kanama olabilirmiş 2 3 gün çok ağrı olurmuş kişiden kişiye değişir benm tüplerime ilaç gitmemişti perde var dediler ama hamile kaldım sonradan kısmet işte. he evet hamile kalmak isteyenler için çok zor bi durum anlıyorum senide bende çok sorun yaşadım ama hsg çok çok zor değil. yani arkadaşınla gidiceksen onunla git eşinde ablasına gitsin hsg den önemli bence ameliyat canım. hsg geçici bi durum bana göre

Klasik erkek dusuncesizligi. Sen onu bunu bosver ablasi.icin izin alan senin icin de alacak. Cocugu arkadasina mi yapiosun kocana yapiosun seninle gelmek onun gorevi

Ablanın rahatsızlığı çok ciddi ise onunla olmasında fayda var. hsg, ilaçlı rahim filmi değil mi? Çok sıkıntılı bir işlem değil ki, ben 15 yıl oluyor yaptıralı, arkadaşın olsada olur, olmasada yanında. (Ama, ablnınkide önemsiz bir işlemse, seninle olmalı)

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama adam sizinle gelemeyecegini falan soylememis.

geleceğini de söylemedi, ben itelersem olacak. hep böyle aslında. doktoru kendim buluyorum randevular kendim ayarlıyorum, şurada bitkisel ilaç varmış onu bulup alayım diyorum. ben eşimden bi çaba göremedim

HGS öyle olağan üstü bir durum değil yalnız da gidip yaptırabilirsiniz.
Kocanızin Ablası da kıymetli bilesiniz..
Eşiniz izinleri alabiliyorsa bir bildiği vardır herhalde bu kadar kafaya takmayın.

Adı bile ameliyat olunca insan bir tedirgin oluyor. En mantıklısını düşünmüşsünüz , eşiniz de ablasının yanında olmak istiyordur moral amaçlı ..

Bence ileride eşinizin karşısına çıkaracağınız bir konu da olmamalı bu .. Çok normal karşıladım bana incitici gelmedi

önemli bi ameliyat, riski yok çok şükür ama uzun sürecekmiş. ben zaten hep yanlarında olması taraftarıydm, hep dedim kahvaltılara gidin hep birlikte dışarıya çıkın belki sizinle konuşmak dertleşmek ister diye.. sadece bana da deseydi ki merak etme cumartesi de izin alırım sıkıntı değil.. ama demedi kırıldım bende

erkeklerdeki beyin bunu düşünecek kadar kabiliyetli değil canım
üzme kendını , sen kendini düşün , inşallah bu ay hamıle kalırsın
bütün stresin biter

ben zaten anestezili çektireceğim, ağrıyı sızıyı olacaksa da o anda hissetmem :) kırıldım ben biraz, bir de bu günler de dizilerde biri hamile olsa bile oturup saatlerce ağlıyorum hassaslaştım bu konu da.

HGS öyle olağan üstü bir durum değil yalnız da gidip yaptırabilirsiniz.
Kocanızin Ablası da kıymetli bilesiniz..
Eşiniz izinleri alabiliyorsa bir bildiği vardır herhalde bu kadar kafaya takmayın.

tabi ki kıymetli hemde çok çok kıymetli ben bunun farkındayım ama aynı zaman da bende burada bir çocuğumuz olsun diye çabalıyorum.. ailem burada olsa yine dert değil ama maalesef değiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…