eşim..

Nasıl desin canım, sıksık izinalmak kolay mı? Daha önemli bir hususta da seni tekrar yalnız bırakırsa o zaman tepki ver olur mu? Şimdi yanlış anlarlar konu başka yerlere gelir(ailesini istemedeiğin vs). Bazen olur böyle önemsiz hissetmek falan. Sen bebeğe odaklan, hem rahim filminin çok güzel sonuçları olabiliyor, ufak tıkanıklıklar açılıyor, çok geve kalan sonrasında. Sevgiler

canım aneztezili olsada çok ağır bi bayılma olmuyor die biliyorum ben normal çektirdim içerde ağladm ama sonrasında bişi kalmadı çok şükür. kırılmışssındır normal hassassın çünkü bu durumda ah ben ne ağladım anlatsam valla hergün ağlar mı bi insan düşünüp. perde var ameliyt olcaksın dediklerinde yıkılmıştım psikilojm bozulmuştu. ameliyt olcam die hazırlanırken bi baktım hamile kalmışım şaka gibiydi yanii. arkadaşım hamileyim dediğinde sevinememiştim kendimi aciz görmüştümm ama halbuki bende hamileymişim haberim yok :) çok takma kafana rabbim isteyene veriyor gerçekten o zamanlar üzüldüğüm yanıma kar kaldı ama insanoğluyuz tabiki üzülmemek mümkün değil. hakkında hayırlısı olsunn eşinede izah et baktın olmuyor arkadaşınla git bazen böyle durumlar olabiliyor napalım :)

evet evet inşallah hayrlısıyla bende onlardan olabilirim. acele etme nedenim biraz da o, eğer haftaya kalırsa bu ayı kaçırmış olacağım.

Sizin durumunuz evet hassas çocuk için çaba sarfetmek zorunda olmak insanı yoruyor bende HSG çektirdim anestezili
arkadaşınızla gitmenizde hiçbir sakınca yok.
çoğu tedavimde kontollerimde yalnızdım ben çok takılmayı HSG olayına.

zaten çok kısa sürüyor, sadece ablasının da cuma günü önemli bir şeyi olmayacak. test yapacaklar ben ona bozuldum..

Kırılmakta haklısınız tabiki tamam ablasının durumu kötü onun yanında olmak istemesi normal ama sizide yalnız bırakmamalı diye düşünüyorum. Ancak diğer msj larınızda çocuk konusunda hep sizin çabaladığınızı söylemişsiniz buda onu rahatlığa alıştırmış belli. Biraz zamana bıraksanız olmaz mı çünkü hamilelik ve sonraki dönemde bu ilgisizlik sizi daha çok yoracak. İşlemlerinizi yaptırmayın demiyorum ama kendinizi çekin ve çocuktan vs bahsetmeyin bir süre bakın bakalım size soracak mı ilgilenecek mi?

Dün düşündüm bunu da. benim ailesiyle sorunlarım var görüşmüyordum ama ablası ameliyat olacağı için geçmiş olsuna hastaneye gideceğim. eşim ailesini benim çok önümde tutar her zaman her tartışma da onları haklı görür istisnasız, bazen diyorum tamam ben çocuk istiyorum da bu adam hakediyor mu? çocuk için yakınlaşma olduğun da beni kullanıyorsun deyip küsebilen bir adam.. çocuk amaçlı geldiğin için istemiyorum diyebiliyor..

geleceğini de söylemedi, ben itelersem olacak. hep böyle aslında. doktoru kendim buluyorum randevular kendim ayarlıyorum, şurada bitkisel ilaç varmış onu bulup alayım diyorum. ben eşimden bi çaba göremedim

eşinizin huyunu az çok biliyorsunuz
kız korkup eşinize abi sende olsaydın yanımda dediyse belki kendini mecburi hissetmiştir

içinizi sıkmayın bu hassas dönemlerinizde kelimelere takılmayın
hödük 7 de 77 de de hödüktür

zamanı gelince hatırlatırsınız
ama içinizde kalmasın cumartesi giderken ya da cuma akşamı ben cumartesi olacağını önceden haber verdim yanlız olmamam gerekirken ne yapacağımı bile sorma zahmetind bulunmadın canım hayat arkadaşım de
ama adam öküz ise yapacak birşeyiniz yok yaşlanınca akıllanıyorlar
içinizde abartmayın çok duygusallığa bağlamayın

İşte ailesiyle aynı anda bir şey olduğun da tercihi hep onlardan yana yapıyor :) ya garibime giden taraf bu kız uzun süredir hastaneye gidip geliyor, anestezi testlerinden daha zorlu şeyler yaşadı, hiç birinde gitmek aklına gelmedi de bula bula yarını buldu..

Ablası daha büyük bir ameliyat geçiriyorsa gitmesi normal bence. Hsg ben de çektirmiştim hafif sedasyon da aldığım için yanında biri olsun mutlaka demişti doktor. Dönüş yolunda araba vs kullanamayacağım için, hafif kafa yapıyor çünkü. Onun dışında pek komplikasyon riski olan bir şey değil, basit bir şey yani. Arkadaşınızla da gidebilirsiniz. Ama sedasyon almanızı tavsiye ederim, neden ağrı çekesiniz doktorum bana bu şekilde önermişti.

Genel olarak sürekli sizi 2. plana atma gibi bir huyu varsa tabi sorun olmuştur hak veriyorum size, kırılmanız da normal.

Eşiniz yanınızda değilse bir arkadaşınızdan rica edin. Ablası rahatsızmış sonuçta, anlayış her zaman hayat kurtarır

ben sadece üzüldüm, kırıldım. evet ablasının ameliyatı önemli ama ameliyat pazartesi.. benim düşündüğüm arkadaşım araba kullanmayı bilmiyor muhtemelen kendime iyice gelip kendim kullanacağım. ya dese ki hayatım ablamın yanına gideceğim ama sonra ki günde senin için izin alacağım. çok zor olmamalı? veya bir sorsa neye karar verdin bu cumartesi olacağım diyordun dese..

Gorumcenizden kötü huylu tümörmü temizlenecek?

Kaç yıllık evlisiniz? İyice düşünün derim daha oturmamış çünkü evliliğiniz eşinizin sizi ailesi olarak görmesi gerek. Yada en azından adaletli davranması.

ablasının eşi yok mu?
ya da kv kp gıdemez mı onunla?
cumartesi eşin muhakkak senin yanında olmalı, zaten amelıyattan sonra esın bırsey yapamaz refakatcıde kalamaz ablasının yanında o nedenle illa onun için izin alacaksa 2 gun ust uste alsın cumartesı de senın yanında olsun.
amelıyattan sonra gecmıs olsuna gıdersınız bırlıkte... ızın almasada olur ayrıca...

Bu konuyu konuştunuz mu? 'Cumartesi günü ben nasıl gidicem tek, doktor yanında biri olsun dedi 'diye.

anestezi testi için gittiğim gün söylemiştim doktor böyle dedi diye.. ama dün cuma günü izin alacağım dediğinde hiç konusunu açmadım - ama ben ne olacağım? demedim

Siz sedasyon alacak mısınız? Alacaksanız öyle hemen kendinize gelme diye bir şey yok. O gün araba kullanmayı unutun bence.

Bence konu ne ablası -ne izin-nede ameliyat...
Konu tamamen eşinin ilgisiz ve duyarsızlığı.
Zannediyorsun ki bu bebeği senin kadar istemiyor çünkü çabası yok,bu da senin canını yakıyor.
Üzülme erkeklerin %80 i öyle -düz bakışlı.
Sen kendi çapında uğraş çabala ,bebek olunca da ,ben tek başıma yaptım diye böbürlenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…