- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Siz sedasyon alacak mısınız? Alacaksanız öyle hemen kendinize gelme diye bir şey yok. O gün araba kullanmayı unutun bence.
Araba kullanmanız pek mümkün değil, operasyondan sonra ayıldım 30 dk kadar müşahedede kaldım, eve gelirken de yan koltukta uyuklar vaziyetteydim. Operasyonunuza başka biri gelsin madem eşinizin ailesinden. En azından sizi eve bırakmak için.evet alacağım, doktorum ağrı sızı olmaması açısından anestezili yapacağını söyledi..
Bence konu ne ablası -ne izin-nede ameliyat...
Konu tamamen eşinin ilgisiz ve duyarsızlığı.
Zannediyorsun ki bu bebeği senin kadar istemiyor çünkü çabası yok,bu da senin canını yakıyor.
Üzülme erkeklerin %80 i öyle -düz bakışlı.
Sen kendi çapında uğraş çabala ,bebek olunca da ,ben tek başıma yaptım diye böbürlenirsin :)
Araba kullanmanız pek mümkün değil, operasyondan sonra ayıldım 30 dk kadar müşahedede kaldım, eve gelirken de yan koltukta uyuklar vaziyetteydim. Operasyonunuza başka biri gelsin madem eşinizin ailesinden. En azından sizi eve bırakmak için.
Kesinlikle taksiyle gidin. Geçmiş olsun şimdiden.eşimin ailesinden kimse gelmez. şuan tek gelebilecek kişi eşimdi o da konusunu dahi açmadı işte burada anlattığım gibi. hiç bir şey yapamazsam taksiyle giderim eve o kadar bari sağlığımın kıymeti olsun artık
Kesinlikle taksiyle gidin. Geçmiş olsun şimdiden.
Evet hata ediyorsun...günaydın hanımlar..
şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)
eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.
eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.
şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?
bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.
ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..
sizce hata mı ediyorum?
Evet hata ediyorsun...
Çünkü seni ablasından önemsiz gören bir adamdan çocuk sahibi olmak için çırpınıyorsun adam buna öncelik vermezken...
Lütfen söylediğime kırılma, çocuk sahibi olmak ve büyütmek büyük sorumluluk ve eşlerin ortak katkısı olmalı.haklısınız.. çok haklısınız
Lütfen söylediğime kırılma, çocuk sahibi olmak ve büyütmek büyük sorumluluk ve eşlerin ortak katkısı olmalı.
Eşin bu yolda yanında olmalı her aşamada...
Bu çok ciddi bir durum...küçük bir operasyon diye kimsenin umurunda değil açıkçası :)) bundan sonra ki aşamalarda nasıl olur bilemiyorum. adam oturup aşılama tedavisini araştırmamış bile :) tüp bebek nasıl oluyor bir fikri yok..
birisine daha aynı yorumu yapmıştım. araştırıyorum bak bu doktor çok iyiymiş hadi gidelim diyorum gidiyoruz, şu doktoru tavsiye ettiler hadi bir de buna gidelim diyorum gidiyoruz, buradan araştırıyorum şu iyi geliyormuş diyorum alıyoruz. ya ınstagr.mda bir sayfa var bitkisel kür yapıyorlar bunu aylar önce eşime söyledim ben sana alayım dedi almadı :) geçen gün kendime aldım eşime gösterdim e ben sana alacaktım diyor :)))
Genel olarak her şeye ilgisiz biri muhtemelen, değil mi?küçük bir operasyon diye kimsenin umurunda değil açıkçası :)) bundan sonra ki aşamalarda nasıl olur bilemiyorum. adam oturup aşılama tedavisini araştırmamış bile :) tüp bebek nasıl oluyor bir fikri yok..
Baslik içine de sordum cevap vermediniz. Eski konularinizda yazdiklarinizi doğru kabul ederek yaziyorum bu mesajı.
Eşinizin ablasindan anlattiginiz kadarıyla yayılmış kötü huylu bir tümör temizlenecek ve sizin derdiniz adam seninle gelemem demediği halde gelirim de dememesi oyle mi. Belki de "ablam ölecek mi" gibi küçük sorunlar vardır aklında.
Buraya yazıp gorumceniz ve eşinize hakarete varan mesajları yazdırarak rahatliyormusunuz bari?
Genel olarak her şeye ilgisiz biri muhtemelen, değil mi?
Görümcenizin geçireceği ameliyat ne ameliyatı bu arada merak ettim, söylemenizde sakınca yoksa?sadece ailesiyle benim aramda tercihini her zaman ailesinden yana kullanır.
Görümcenizin geçireceği ameliyat ne ameliyatı bu arada merak ettim, söylemenizde sakınca yoksa?
Direk üç gün izin almak zor olmayacak mı diye soracaktım bence. Ablasına da çok geçmiş olsun ama onun annesi yanındaymış. Bilmiyorum sizin operasyonunuz nasıl olacak. Ne olursa olsun hastane ortamı beni geriyor o yüzden de yanınız da eşinizi görmek istemeniz normal. Bunu yanlış anlaşılmaya mahal vermeden konuşabilirsiniz.anestezi testi için gittiğim gün söylemiştim doktor böyle dedi diye.. ama dün cuma günü izin alacağım dediğinde hiç konusunu açmadım - ama ben ne olacağım? demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?