işler hep böyle mi olacak? restoran işi var sanırım yerine bi eleman alsın sorumluluğunu azaltsın.
Restaurant işi var demişsiniz siz arada yanına gitseniz ?
Bir de böyle saçma sapan yorum yapanlar var...kadın derdini anlatmaya çalışmış,maşallah yorumunuz çok yardımcı olmuşEşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.
işi evinize yakınmı yoksa oranın fiyatları daha uygun diyemi orada oturuyorsunuz ,
daha merkezi bir yerlere taşınsanız
Malesef çalışanı çok ama eşim olmayınca işler çok aksıyormus temiz calışmıyorlarmış insanlar gelip yemek yiyor temiz calışmaları için başlarında olmam gerekiyor diyor
Daha önce çalıştığı yere yakın diye buraya tasınmıştık ve ben o zaman daha lohusaydım hiç bakamadım sonra baktım ki burdan sadece annesine kolay ulaşım var sonra ordan çıktı kendi işini kurdu ve çok uzak
restoran zinciri olanlar napıyor? aynı anda iki restoranda olamıyolar mesela, illaki birinde başka bi sorumlu var. eşiniz bahane etmesin. sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor olabilir.
Neden kadını suçlayıcı bi mesaj atıyorsunuz.Kadın kocam işini bıraksın mı diyor.Ama tabiki haklı.Bu kadar yoğun çalışacaksa evlenip çocuk yapmasaydı.O çocuğun baba ilgisine baba sevgisine hiç mi ihtiyacı yok.Hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil.Farkındaysanız çalışmadığı dönemde böyleydi demiş.Ayrıca arkadaşlarına vakit ayırabiliyorsa çocuğuna karısına da pek ala ayırabilir.Konu sahibi arkadaşım eşinizle ciddi ciddi konuşun.Gerekiyorsa akşam yerine bakacak birini bulsun.Ama seni ve kızını böyle ihmal etmeye hakkı yok.Eşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.
Adam çalışmaz, işsiz güçsüz,sorumsuz olurBir de böyle saçma sapan yorum yapanlar var...kadın derdini anlatmaya çalışmış,maşallah yorumunuz çok yardımcı olmuş
Cok uyuyan insan en sevmedigim insan tipi esimde ilk aradigim ozellik buydu Sabah erken kalkiyor mu ailesiyle duzenli ogunleri yiyorlar mi diye cok dikkat etmistim cunku benim babaminda kendi isi gece gec saate kadar calisir evde oldugu zamanlarda bayram ziyaretlerinde bile sohbet ederken gozleri gider yani her firsatta uyur hic aksam yemeklerinde olmaz cok uzulurdum cocukken is icin yardimcilar alabilir her sey para degil siz diretin sizinlede ilgilensin
Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancakNeden kadını suçlayıcı bi mesaj atıyorsunuz.Kadın kocam işini bıraksın mı diyor.Ama tabiki haklı.Bu kadar yoğun çalışacaksa evlenip çocuk yapmasaydı.O çocuğun baba ilgisine baba sevgisine hiç mi ihtiyacı yok.Hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil.Farkındaysanız çalışmadığı dönemde böyleydi demiş.Ayrıca arkadaşlarına vakit ayırabiliyorsa çocuğuna karısına da pek ala ayırabilir.Konu sahibi arkadaşım eşinizle ciddi ciddi konuşun.Gerekiyorsa akşam yerine bakacak birini bulsun.Ama seni ve kızını böyle ihmal etmeye hakkı yok.
İnan ki benimle vakit geçir demiyorum çocukla ilgilen vakit geçir seni çok özlüyor diyorum. Benim babamda hep yurt dışında çalışırdı babamı Çok az görürdüm ve çok özlerdim rüyalarımda görürdüm çocuğumda böyle özlüyor gün içinde hep baba baba diye ağlıyor içim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?