Eşim

Gulay0160

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
45
18
38
32
Merhaba Hanımlar,
Eşimle birşeyler yolunda gitmiyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşim kendi işini kurdu sürekli çalışıyor tatili olmuyor. Bir tane kızımız var ve kızım da babasını çok özlüyor. Eşim sabah çıkıyor gece geliyor. Gece geldiğinde kızım uyuyor sabah gittiğinde kızım yine uyuyor oluyor gece emmeye kalktığında bile babası uyurken gördüğünde çok seviniyor hemen sarılıyor öpüyor babasını öyle uyuyor kızım 18 aylık. Oturduğumuz yer İstanbul’un dışında ve ulaşımı çok sıkıntı olan bir yer. O yüzden bende kızımı bir yere götüremiyorum anca parka markete gidiyoruz. Çocuk evde çok sıkılıyor sürekli atta diye ağlıyor. Yılbaşında arkadaşına bırakmış restoranı erken çıkmış nereye gidelim dedi bende benim gezmem önemli değil kızım çok sıkılıyor onu avm ye oyun alanına götürelim dedim bu sırada kayınvalidem aradı amcası yılbaşı yemeğine çağırmış gidelim dedi amcasının evinin orda avm var oraya gidelim ordan amcama geçeriz trafiğe girmeyim dedi gittik orda da oyun parkı kapanmış avm de biraz yürüdük çıktık amcasına gittik çok geç döndük gece de arkadaslarımla buluşucam sürekli çalışıyorum zaten dedi tamam dedim sabah 5 te eve gelmiş yatmış kardesim eşiyle gelecekti eşimi sordular eşimde aşkım başbaşa olalım sizi çok özledim dedi bende kardeşime eşimin uyuduğunu söyledim gelmediler ve o gün akşam 9a kadar uyudu kaç kere kaldırmaya çalıştım kalkmadı sonra zaten çocuğun uyku saati geldi. Ve çok zoruma gitti her gün arayıp kızımı çok özledim diye sızlanan adamın yaptığına bak. Çalışmadığı dönemde böyleydi hep ya arkadaslarıyla ya uyuyor. Bu yüzden çok kızdım özür dilerim haklısın dedi bu kadar hep özür diliyor zaten. Ve ben eşimden çok soğudum. Ama ne yapcam bilmiyorum

işler hep böyle mi olacak? restoran işi var sanırım yerine bi eleman alsın sorumluluğunu azaltsın.

Biraz boşvermeye çalış bence...çok belli etme bu kadar vakit geçirmek istediğini...biraz uzaklaş sen de dışarı arkadaşlarınla çık.kardeşin geleceği zaman engelleme özlerse özlesin de

Eşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.

işler hep böyle mi olacak? restoran işi var sanırım yerine bi eleman alsın sorumluluğunu azaltsın.

Malesef çalışanı çok ama eşim olmayınca işler çok aksıyormus temiz calışmıyorlarmış insanlar gelip yemek yiyor temiz calışmaları için başlarında olmam gerekiyor diyor

işi evinize yakınmı yoksa oranın fiyatları daha uygun diyemi orada oturuyorsunuz ,

daha merkezi bir yerlere taşınsanız

Cok uyuyan insan en sevmedigim insan tipi esimde ilk aradigim ozellik buydu Sabah erken kalkiyor mu ailesiyle duzenli ogunleri yiyorlar mi diye cok dikkat etmistim cunku benim babaminda kendi isi gece gec saate kadar calisir evde oldugu zamanlarda bayram ziyaretlerinde bile sohbet ederken gozleri gider yani her firsatta uyur hic aksam yemeklerinde olmaz cok uzulurdum cocukken is icin yardimcilar alabilir her sey para degil siz diretin sizinlede ilgilensin

Çalışmak zorunda

Malesef bu durumda ya iş yükünü azaltmak için eleman alacak ya da yoğunluk gecene kadar böyle sürecek.

işi evinize yakınmı yoksa oranın fiyatları daha uygun diyemi orada oturuyorsunuz ,

daha merkezi bir yerlere taşınsanız

Daha önce çalıştığı yere yakın diye buraya tasınmıştık ve ben o zaman daha lohusaydım hiç bakamadım sonra baktım ki burdan sadece annesine kolay ulaşım var sonra ordan çıktı kendi işini kurdu ve çok uzak

Malesef çalışanı çok ama eşim olmayınca işler çok aksıyormus temiz calışmıyorlarmış insanlar gelip yemek yiyor temiz calışmaları için başlarında olmam gerekiyor diyor

restoran zinciri olanlar napıyor? aynı anda iki restoranda olamıyolar mesela, illaki birinde başka bi sorumlu var. eşiniz bahane etmesin. sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor olabilir.

acil olarak taşın oradan , daha merkezi çarşıya yakın parka yakın ,
mumkunse anasına uzak

restoran zinciri olanlar napıyor? aynı anda iki restoranda olamıyolar mesela, illaki birinde başka bi sorumlu var. eşiniz bahane etmesin. sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor olabilir.

İnan ki benimle vakit geçir demiyorum çocukla ilgilen vakit geçir seni çok özlüyor diyorum. Benim babamda hep yurt dışında çalışırdı babamı Çok az görürdüm ve çok özlerdim rüyalarımda görürdüm çocuğumda böyle özlüyor gün içinde hep baba baba diye ağlıyor içim sızlıyor

Eşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.
Neden kadını suçlayıcı bi mesaj atıyorsunuz.Kadın kocam işini bıraksın mı diyor.Ama tabiki haklı.Bu kadar yoğun çalışacaksa evlenip çocuk yapmasaydı.O çocuğun baba ilgisine baba sevgisine hiç mi ihtiyacı yok.Hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil.Farkındaysanız çalışmadığı dönemde böyleydi demiş.Ayrıca arkadaşlarına vakit ayırabiliyorsa çocuğuna karısına da pek ala ayırabilir.Konu sahibi arkadaşım eşinizle ciddi ciddi konuşun.Gerekiyorsa akşam yerine bakacak birini bulsun.Ama seni ve kızını böyle ihmal etmeye hakkı yok.

Bir de böyle saçma sapan yorum yapanlar var...kadın derdini anlatmaya çalışmış,maşallah yorumunuz çok yardımcı olmuş
Adam çalışmaz, işsiz güçsüz,sorumsuz olur
Suçlu derler

Adam geceye kadar çalışir yine suçlu olur

Bune şimdi

Biz insanoğlu hiç bişeyden memnun olmayız gerçekten

Bende hiç sevmiyorum ama Onuda anlıyorum yoruluyor tamam ama o zaman gece çıkma dışarı uyu gündüz kızına ayır zamanını ama yok hep öncelik arkadaşları sonra uyku

Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancak

Şimdide çok çalışıyor deniyor anlamak mümkün değil

kendisi ne diyor peki, planı neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…