- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Tamam yogundur streslidir ama kızıyla oyun oynasa stres vs kalmazEvet 1 ay oldu evde olduğunda hiç götüreyim gör demedi uyudu. İlk acılıstasta bizde geliriz dedim ben tekrar bırakamam tekrar dönüşünüz çok zor falan diyince bozuldum gitmedim. Normal calışırkende hep böyleydi dışarda arkadaslarıyla olurdu kızınca çalışıyorum stresliyim diyordu
sıkıntı çalışması değil de herkese vakti varken size olmaması.
karşınıza alıp konuştuğunuzda ne diyor size? sizin için çalışıyorum memnun edemiyorum tarzı kavga mı ediyor?
Tabi ki ek gıda alıyor herşeyi yiyor ama eşim bunu anlamıyor bir kere gitmek istedim kem küm edince bozuldum ve gitmedim
Tamam yogundur streslidir ama kızıyla oyun oynasa stres vs kalmaz
Ya şimdi bişey yapın bu evlilik icin yada herşey daha kötüye gidecek haberiniz olsun
Alın karsınıza ok yogunsun bizim icin calısıyosun ama bizim paradan cok sana ihtiyacımız var diyin gerekirse bende calısırım diyin Acık acık konusun henüz gec olmamısken
Önceliklerini belirlesin
Dengeyi sevdiğimiz için olabilir mi bu memnuniyetsizlik?Adam çalışmaz, işsiz güçsüz,sorumsuz olur
Suçlu derler
Adam geceye kadar çalışir yine suçlu olur
Bune şimdi
Biz insanoğlu hiç bişeyden memnun olmayız gerçekten
Bence siz biraz dişinizi gösterin. Ne demek sizin işyerine gelmenizi istememesi?Tabi ki ek gıda alıyor herşeyi yiyor ama eşim bunu anlamıyor bir kere gitmek istedim kem küm edince bozuldum ve gitmedim
Merhaba Hanımlar,
Eşimle birşeyler yolunda gitmiyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşim kendi işini kurdu sürekli çalışıyor tatili olmuyor. Bir tane kızımız var ve kızım da babasını çok özlüyor. Eşim sabah çıkıyor gece geliyor. Gece geldiğinde kızım uyuyor sabah gittiğinde kızım yine uyuyor oluyor gece emmeye kalktığında bile babası uyurken gördüğünde çok seviniyor hemen sarılıyor öpüyor babasını öyle uyuyor kızım 18 aylık. Oturduğumuz yer İstanbul’un dışında ve ulaşımı çok sıkıntı olan bir yer. O yüzden bende kızımı bir yere götüremiyorum anca parka markete gidiyoruz. Çocuk evde çok sıkılıyor sürekli atta diye ağlıyor. Yılbaşında arkadaşına bırakmış restoranı erken çıkmış nereye gidelim dedi bende benim gezmem önemli değil kızım çok sıkılıyor onu avm ye oyun alanına götürelim dedim bu sırada kayınvalidem aradı amcası yılbaşı yemeğine çağırmış gidelim dedi amcasının evinin orda avm var oraya gidelim ordan amcama geçeriz trafiğe girmeyim dedi gittik orda da oyun parkı kapanmış avm de biraz yürüdük çıktık amcasına gittik çok geç döndük gece de arkadaslarımla buluşucam sürekli çalışıyorum zaten dedi tamam dedim sabah 5 te eve gelmiş yatmış kardesim eşiyle gelecekti eşimi sordular eşimde aşkım başbaşa olalım sizi çok özledim dedi bende kardeşime eşimin uyuduğunu söyledim gelmediler ve o gün akşam 9a kadar uyudu kaç kere kaldırmaya çalıştım kalkmadı sonra zaten çocuğun uyku saati geldi. Ve çok zoruma gitti her gün arayıp kızımı çok özledim diye sızlanan adamın yaptığına bak. Çalışmadığı dönemde böyleydi hep ya arkadaslarıyla ya uyuyor. Bu yüzden çok kızdım özür dilerim haklısın dedi bu kadar hep özür diliyor zaten. Ve ben eşimden çok soğudum. Ama ne yapcam bilmiyorum
Yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla takılmayıp evine gelip sizinle vakit geçirip yatıp uyusaydı ertesi gün de akşam 9 a kadar uyumayıp çocuğuyla vakit geçirebilirdi.. Kusura bakmayın ama eşiniz sizinle vakit geçirmek isteseydi o fırsatı her türlü yaratırdı.. Ben olsam direk boşarım.Sizin için çalışıyorum haklısın özür dilerim diyor çok calışmasına laf etmiyorum vakti olduğunda o vakti bize ayırmamasına kızdığımı söylüyorum özür diliyor haklısın diyor ama yine aynı
Kendi işiyse oturtana kadar bir süre çok yoğun olur...Kendi işini kurunca rahat eder diyenler hiç de öyle olmadığının farkına varsın.
İstanbuldasınız sanırım, arkadaş vs çevreniz, aile, akraba yok mu?
Arkadaş çevrem kalmadı hiç çıkmıyorum ailem var hepsine uzak bir tek kv e yakın
Onun işine oyle geliyordur,eşimin kafesi vardı elemanıda vardı ama aynı eşinizin gibiydi.Gece 12 de gelir sabah 11 kalkıp kahvaltı bile etmeden cıkıp giderdi.Bahanesi hep aynıydı.Sonra o iş bitti başka işe girdi gene başka bahaneler. Vs vs.Gündüzleri restorana gidin, kızınızı bazen orada bırakabilirsiniz ben öyle yapıyordum.Malesef çalışanı çok ama eşim olmayınca işler çok aksıyormus temiz calışmıyorlarmış insanlar gelip yemek yiyor temiz calışmaları için başlarında olmam gerekiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?