Eşim

Tamam yogundur streslidir ama kızıyla oyun oynasa stres vs kalmaz
Ya şimdi bişey yapın bu evlilik icin yada herşey daha kötüye gidecek haberiniz olsun
Alın karsınıza ok yogunsun bizim icin calısıyosun ama bizim paradan cok sana ihtiyacımız var diyin gerekirse bende calısırım diyin Acık acık konusun henüz gec olmamısken
Önceliklerini belirlesin
 
sıkıntı çalışması değil de herkese vakti varken size olmaması.

karşınıza alıp konuştuğunuzda ne diyor size? sizin için çalışıyorum memnun edemiyorum tarzı kavga mı ediyor?

Sizin için çalışıyorum haklısın özür dilerim diyor çok calışmasına laf etmiyorum vakti olduğunda o vakti bize ayırmamasına kızdığımı söylüyorum özür diliyor haklısın diyor ama yine aynı
 

Calışmamı zaten eşimde dahil kayınvalidem görümcem dört gözle bekliyorlar olayları hep daha fazlası 8 geliyorsa sende daha çok gelsin 10 geliyorsa daha çok gelsin kv ve görümcem oğlumuz kendini garantiye alsın derdindeler bende calışacağım tabi ama kızıma kv baksın istemiyorum o yüzden emzirmeyi bırakıp bezi bırakıp kendini yeterince ifade edince öyle kreşe vermem gerekiyor yani 3 yaşını beklemem gerekiyor
 
Lütfen kendinizi de es geçmeyin.Cocugunuzun olduğu kadar sizin de ilgiye ihtiyacınız var ki 1. Çocukta böyleyse 2.de buhar olucak sanırım.Esiniz haksız, hatalı..Hep aynı şeyi yaparak ÖZÜR DILEMENIN malesef bir kıymeti yok.
 
Taşının taşının taşının.

Restorana en yakın noktaya taşının, hatta mümkünse restoranı gören bir eve taşının diyeceğim ama ayrı huzursuzluk getirir o da.
 
iş yoğunluğu neyse de her boşlukta tembellik ya da arkadaş goygoyuna gidiyorsa, benim isteklerinin ve lafimin bir hükmü yoksa ben napayım ki o evliliği. Isim gücüm var, olmasa ailem var. Evlilik sadece ev geçindirmek değil ki. Insnalar her dk birlikte olmak, paylaşımları daha da derinleştirmek için evlenir. Eğer imkan dahilinde beni izlemiyorsa ben de soğurum ve.icneldigi yerden kopsun derim. Eğer umrunda değilse de cidi ciddi boşanmayı düşünürüm. Ben empati yaparak fikrimi söyledim. Umarim hatasının farkına varır. Bir ailesi olduğunu lafta değil kalpte hisseder eşiniz.
Ayrıca en nefret ettigim şey erkekleri he he tamam, evet haklısın derken tam tersi davranışlarda bulunması. Bence büyük saygısızlık.
 

Kendi işiyse oturtana kadar bir süre çok yoğun olur...Kendi işini kurunca rahat eder diyenler hiç de öyle olmadığının farkına varsın.

İstanbuldasınız sanırım, arkadaş vs çevreniz, aile, akraba yok mu?
 
Yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla takılmayıp evine gelip sizinle vakit geçirip yatıp uyusaydı ertesi gün de akşam 9 a kadar uyumayıp çocuğuyla vakit geçirebilirdi.. Kusura bakmayın ama eşiniz sizinle vakit geçirmek isteseydi o fırsatı her türlü yaratırdı.. Ben olsam direk boşarım.
 

Arkadaş çevrem kalmadı hiç çıkmıyorum ailem var hepsine uzak bir tek kv e yakın
 
Arkadaş çevrem kalmadı hiç çıkmıyorum ailem var hepsine uzak bir tek kv e yakın

Canım çıkamıyorsan internetten whatsuptan falan takılsanız, konuşsanız. Evde yapabileceğin şeyler bulsan. Eşin hep böyleymiş demek huyu bu. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Benim eşim de işkolik, biliyorum huyunu ve kabul ederek evlendim. Bazen bunalıyorum senede 1-2 kez atarlanırım biraz ama değişen bir şey olmaz.
İstanbuldasın sanırım, mesai saatleri dışında metro vs kalabalık olmaz o saatlerde atlayıp gidebilirsin.
 
Daha merkezi biyere tasinin kizinizi da gezdirirsiniz kendiniz de hava alirsiniz surekli evde olup disari pek cikamadiginiz icin sizin icin cok zor oluyo esiniz bunun farkinda dgil
 
Ayrica sizi is yerine hic goturmemesi tam bi sacmalik sanki bisey karistiriyo gibi bence siz bi gun aksam uzeri kizinizi alin cikin gidin supriz biz geldik dersin aksam yemeginizi yersiniz beraber cikarsiniz eve gecersiniz onu beklemeyin harekete gecin. Ayrica da herkesin de dedigi gibi tasinin yakin bi bolgeye
 
Ev kira mi ? Kıraysa ben derhal taşınırdım daha sosyal bi mahalleye.
Böylece gündüzleri kızınızla çıkarsınız.
Akşam da eşinizin yanına uğrarsınız en azından.
 
Maalesef kendi işi olanlar sanırım böyle. Benim eşimde evlendiğimiz günden beri böyleydi. Evlenmeden önce tüm bunların konuşulup böyle devam etmeyeceğini söylemesine rağmen. İlk aylarımız 7 24 iş yüzünden sürekli kavgayla geçti. O da arta kalan zamanlarda spora gitmek ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istedi izin vermedim. Sonrası yine büyük kavgalar tabi. Sonrasında bir eleman aldı sadece Pazar’ları izin yapmaya başladı onda da sürekli uyuyordu. Erken çıkışların olsun bazen vakit geçirelim dediğimde saçma sapan çıkışlar yapıyordu bana. Öyle ki hamilelik döneminde ameliyat oldum işi bırakıp ameliyatıma bile gelmedi. Benim verdiğim tepkileri eşim ve çevrem hep gereksiz buldu. Çocuk doğduktan sonra arkadaşlarıyla çıkma olayları fazlalaşmaya başladı. İlk zamanlar hiç bişey demesemde sonradan fazlasıyla gözüme battı. Şimdi boşanma davamız var. Bir erkek ilgilenmek istiyorsa ailesiyle her türlü ilgilenir, ilgilenmiyorsa bir eksik vardır. Ben artık beni sevmediğini düşünüyordum ve durmadım.

Ve sevgililik döneminde sürekli gittiğim iş yerine evliyken gitmemi asla istemedi. Çocuk olmadan önce ‘ bende geleyim hem sana yardım ederim , hem vakit geçiririz ‘ tekliflerim de hep reddetti.
 
Malesef çalışanı çok ama eşim olmayınca işler çok aksıyormus temiz calışmıyorlarmış insanlar gelip yemek yiyor temiz calışmaları için başlarında olmam gerekiyor diyor
Onun işine oyle geliyordur,eşimin kafesi vardı elemanıda vardı ama aynı eşinizin gibiydi.Gece 12 de gelir sabah 11 kalkıp kahvaltı bile etmeden cıkıp giderdi.Bahanesi hep aynıydı.Sonra o iş bitti başka işe girdi gene başka bahaneler. Vs vs.Gündüzleri restorana gidin, kızınızı bazen orada bırakabilirsiniz ben öyle yapıyordum.
 
“Eşimi rahat bırakayım takmayım kendi hayatıma bakayım “deyince erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor. Oh be diyorlar resmen .sen yine kendi hayatına bak ama adam bakamasın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…