Eşim

İş yeri ile ev mesafesi 2 saat demissiniz bence acil olarak iş yeri yakinina taşının esiniz de evine vakit ayırabilir.
Ayrıca gece saatleri eve gelmesi de zamanla sorun yaratır. Erkek milleti fazla boş bırakma benden sana tavsiye yakınında olun.

Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancak

Şimdide çok çalışıyor deniyor anlamak mümkün değil
Herşeyin bi ölçüsü olur.Ama elinde imkan varkende ailesini ihmal ederse tabiki eşi tepki verir.Çocuk bir daha o yaşlara dönebilecek mi acaba.Yada onun minicik ruhunda açılan yaralar hangi parayla tamir edilir.

Moralinizi bozmak istemem ama tecrübe ettiğim bişeyi de paylaşmak istiyorum.
Benim evliliğimde de benzer bir sorun olmuştu, bir butik pastane devralmıştık, ben yeni doğum yapmıştım ve 2 küçük bebekle dışarı çıkamadığım için hem çocuklar hem ben kafayı yiyorduk evde.
İizn yapamıyordu, kimseye bırakamıyordu, sabah gidip gece dönüyordu..
İlk zamanlar işi napsın, bizim için çalışıyor dedim, sonraları bizim dışımızda başka insanlara (arkadaşlarına, ailesine) yeri geldiğinde zaman ayırabildiğini farkettim ama müdahale edemedim, sonraları bizden iyice koptu, evi otel gibi kullanmaya başladı, konuşmaya çalıştığımda ben iş güç peşindeyim sen bana aşk meşk diyorsun demeye başladı.
Sonra bi kadın mevzusu yakaladım, tamamen tesaadüf aldatma gibi değil ama yakalamasaydım sonu kesin aldatmaya gidecek bi mesele..
Baktım olmuyor, ben fedakarlık ettikçe tepeme çıkıyor,
Boşadım.
Ohh!
Üzerinden iki yıl geçti, şimdi yalvarıyor.

Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancak

Şimdide çok çalışıyor deniyor anlamak mümkün değil

Beni tanımıyorsunuz böyle suçlayıcı yorum yapmaya hakkınız yok. Ben eşime hiç bir zaman 8/5 calışırken yetmiyor demedim getirdiği neyse ona göre harcama yaptım ben kendime özel 1 kuruş harcamıyorum hiç bir yere gitmiyorum kendisi şartlarından memnun olmadığı için bu işe girdi.

Adam çalışmaz, işsiz güçsüz,sorumsuz olur
Suçlu derler

Adam geceye kadar çalışir yine suçlu olur

Bune şimdi

Biz insanoğlu hiç bişeyden memnun olmayız gerçekten
valla bi şeyden memnun olmayan sensin bence. iki gündür bütün konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun :)

İş yerine yakın bir yere taşınmaya bakın. Böylece gün içinde gitme fırsatınız olur

Taşınına kadar da 10 günde bir iki üç saatliğine ziyaretine gitseniz.. bir yakınınızla olabilir mesela.
Bir de bu kadar yoğunken arkadaşlarına vakit ayırması sinir bozucu

Eşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.

Yazdıklarımdan bunu çıkarmanız ne acı kaldı ki sizde bebek bekliyorsunuz çocuk farklı boyut oluyor siz demek ki para getirsin çocuğumla ilgilenmesin çocuğum baba diye ağladığında kulaklarımı tıkarım yeter ki para getirsin diyorsunuz. O çocuk bir daha bu yaşlarına gelemiycek sanırım çocuk psikolojisi hakkında en ufak fikriniz yok. Çoçuğun babayla oluşacak ilişkisi bu dönemlerde başlıyor bunlar ögrenin

Restoran bize 2 saat uzaklıkta ve kızımı emziriyorum gidip dönmemiz çok zor oluyor ve daha ben görmedim bütün akrabalarımız gitti gördü
Nasıl yani yahu yeni mi actı ki orayı hic gitmediniz?
Emzirin ne olacak ki 18 aylık demişsiniz normal yemekte yiyordur her dk emzirmiyorsunuzdur
Hem eşinizin ofisi vs vardır içerde en kötü o yoksa bile örtü ceker üstünüze yine emzirirsiniz
Eşiniz cok basına buyruk ve ailenize sahip cıkmıyor
Bir an önce ilişkinize sahip cıkın aile oldugunuzu hatırlatın eşinize

Evet malesef genelde zaten sonu böyle oluyor o yüzden tedirginim ve tek düşüncem kızım

Evet 1 ay oldu evde olduğunda hiç götüreyim gör demedi uyudu. İlk acılıstasta bizde geliriz dedim ben tekrar bırakamam tekrar dönüşünüz çok zor falan diyince bozuldum gitmedim. Normal calışırkende hep böyleydi dışarda arkadaslarıyla olurdu kızınca çalışıyorum stresliyim diyordu

Eşim evlendiğimizden beri 7 senenin 5senesi sürekli gece çalışıyor oda istemez gece kar soğunda dışarda çalışamayı ama yapcak bişey yok onun işi bu

Şuan hamileyim
sabah 9da isten eve geliyor yorgun argın
Şimdi ben bu adama nasıl diyim
canım uyuma kalk hadi hastaneye kontrole gidicez yazık değilmi ona

O der bazen olsun gidelim hastaneye bende görüyüm diye
ama ben kabul etmem video ceker ona getiririm zaten çalısıyor sabaha kadar surat mı yapıyım
şimdi ben daha mı iyi olur ozaman

Allahın izniyle bebek doğduğundada
bu böyle sürücek ben bunu bile bile eşimle evlendim

İs yoğunluğu olabilir ona bişey diyemzsiniz sonuçta oda sizin için ama işten kalan vakittede başka kişilere zaman ayiriyorsa orda dur diyin yani tamam para lazım ama o çocuğa da baba sevgisi ilgisi paradan daha çok lazım tabi sizinde ayrıca evli erkeğin sabah 5 te eve gelmesini hiç anlamiyorum ne bababmda gordum ne esimde gorursemde kötü olur yani esinizle ciddi bi şekilde konuşun bence is yerinede taksiyle gidin gelin daha kısa sürede giderseniz yada evi taşıyın sizinde cocugunda gezmek hakkınız madem çok çalışıp para kazanıyor

Restoran bize 2 saat uzaklıkta ve kızımı emziriyorum gidip dönmemiz çok zor oluyor ve daha ben görmedim bütün akrabalarımız gitti gördü

2 saat bir şey değil. Zaten ek gıdaya geçmiş bir bebek. Iki saat emmesede olur.

Gidin beraber olun. Yemek yiyip dönersiniz.

Akşam 9 a kadar uyumasına sözüm yok. Çok garip.

Evet yazmışsınız siz bile bile evlenmişsiniz. Ben bile bile evlenmedim benim için düzen önemlidir özellikle çocuğumun düzeni. Benim babam hep çalışırdı hep yurt dışındaydı. Ben o çocuk halimde babamı nasıl özlediğimi çok iyi bilirim ve ben Suan babamla uzağım neden biliyor musunuz çünkü babam benim hiç bir anımda yanımda olamadı baba diye hıçkırarak ağladığımda kendi gözyaşlarımı kendim Sildim babasıyla vakit geçiren yaşıtlarımı gözüm dolu dolu izledim. İşte o zamanlar aramızda bağ oluşmadığı için ben hiç babama yaklaşamam. Benim kızım neden öyle olsun. Benim eşim bu duruma ne kadar önem verfiğimi bilir buna rağmen böyle yapar. Ki arkadaslarıyla gezmeye vakit ayırabilen bir insan

Maddiyatiniz nasilboyun grubu araştırın yakınlarda çok keyifli oluyor aynen böyle bunaldigim dönemde oglum 16 aylıktı mahallede oyun grubu açılmıştı 2 saat oyun oynuyorlardı biz de annelerle sohbet ediyorduk falan her ikiniz için de harika olur lütfen araştırın tavsiye ederim. Zaten sonra büyüyor kreşe veriyosunuz herkes rahatlıyor çocuk da siz de...

Eşiniz çalışmak zorunda napsin şu devirde iş bulmak hele kendi işinde çalışmak sürdürmek çok zor siz de kabullenip kendiniz için biseyler yapın rahatlarsınız.

2 saat bir şey değil. Zaten ek gıdaya geçmiş bir bebek. Iki saat emmesede olur.

Gidin beraber olun. Yemek yiyip dönersiniz.

Akşam 9 a kadar uyumasına sözüm yok. Çok garip.

Tabi ki ek gıda alıyor herşeyi yiyor ama eşim bunu anlamıyor bir kere gitmek istedim kem küm edince bozuldum ve gitmedim

Şey yapsanız işine yakın bir yere taşınsanız ve eğer durum yetiyorsa size ufakta olsa bir araba alsa?

sıkıntı çalışması değil de herkese vakti varken size olmaması.

karşınıza alıp konuştuğunuzda ne diyor size? sizin için çalışıyorum memnun edemiyorum tarzı kavga mı ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…