Herşeyin bi ölçüsü olur.Ama elinde imkan varkende ailesini ihmal ederse tabiki eşi tepki verir.Çocuk bir daha o yaşlara dönebilecek mi acaba.Yada onun minicik ruhunda açılan yaralar hangi parayla tamir edilir.Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancak
Şimdide çok çalışıyor deniyor anlamak mümkün değil
Gidip 8/5 çalışsa alıcağı maaş belli ozamanda para yetmiyo dert yancak
Şimdide çok çalışıyor deniyor anlamak mümkün değil
valla bi şeyden memnun olmayan sensin bence. iki gündür bütün konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun :)Adam çalışmaz, işsiz güçsüz,sorumsuz olur
Suçlu derler
Adam geceye kadar çalışir yine suçlu olur
Bune şimdi
Biz insanoğlu hiç bişeyden memnun olmayız gerçekten
Eşiniz işi bıraksın ozaman
böylelikle sürekli kızıyla görmüşmüş olur.
He he evet :)valla bi şeyden memnun olmayan sensin bence. iki gündür bütün konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun :)
He he evet :)
Nasıl yani yahu yeni mi actı ki orayı hic gitmediniz?Restoran bize 2 saat uzaklıkta ve kızımı emziriyorum gidip dönmemiz çok zor oluyor ve daha ben görmedim bütün akrabalarımız gitti gördü
Moralinizi bozmak istemem ama tecrübe ettiğim bişeyi de paylaşmak istiyorum.
Benim evliliğimde de benzer bir sorun olmuştu, bir butik pastane devralmıştık, ben yeni doğum yapmıştım ve 2 küçük bebekle dışarı çıkamadığım için hem çocuklar hem ben kafayı yiyorduk evde.
İizn yapamıyordu, kimseye bırakamıyordu, sabah gidip gece dönüyordu..
İlk zamanlar işi napsın, bizim için çalışıyor dedim, sonraları bizim dışımızda başka insanlara (arkadaşlarına, ailesine) yeri geldiğinde zaman ayırabildiğini farkettim ama müdahale edemedim, sonraları bizden iyice koptu, evi otel gibi kullanmaya başladı, konuşmaya çalıştığımda ben iş güç peşindeyim sen bana aşk meşk diyorsun demeye başladı.
Sonra bi kadın mevzusu yakaladım, tamamen tesaadüf aldatma gibi değil ama yakalamasaydım sonu kesin aldatmaya gidecek bi mesele..
Baktım olmuyor, ben fedakarlık ettikçe tepeme çıkıyor,
Boşadım.
Ohh!
Üzerinden iki yıl geçti, şimdi yalvarıyor.
Nasıl yani yahu yeni mi actı ki orayı hic gitmediniz?
Emzirin ne olacak ki 18 aylık demişsiniz normal yemekte yiyordur her dk emzirmiyorsunuzdur
Hem eşinizin ofisi vs vardır içerde en kötü o yoksa bile örtü ceker üstünüze yine emzirirsiniz
Eşiniz cok basına buyruk ve ailenize sahip cıkmıyor
Bir an önce ilişkinize sahip cıkın aile oldugunuzu hatırlatın eşinize
Eşim evlendiğimizden beri 7 senenin 5senesi sürekli gece çalışıyor oda istemez gece kar soğunda dışarda çalışamayı ama yapcak bişey yok onun işi buYazdıklarımdan bunu çıkarmanız ne acı kaldı ki sizde bebek bekliyorsunuz çocuk farklı boyut oluyor siz demek ki para getirsin çocuğumla ilgilenmesin çocuğum baba diye ağladığında kulaklarımı tıkarım yeter ki para getirsin diyorsunuz. O çocuk bir daha bu yaşlarına gelemiycek sanırım çocuk psikolojisi hakkında en ufak fikriniz yok. Çoçuğun babayla oluşacak ilişkisi bu dönemlerde başlıyor bunlar ögrenin
Restoran bize 2 saat uzaklıkta ve kızımı emziriyorum gidip dönmemiz çok zor oluyor ve daha ben görmedim bütün akrabalarımız gitti gördü
Eşim evlendiğimizden beri 7 senenin 5senesi sürekli gece çalışıyor oda istemez gece kar soğunda dışarda çalışamayı ama yapcak bişey yok onun işi bu
Şuan hamileyim
sabah 9da isten eve geliyor yorgun argın
Şimdi ben bu adama nasıl diyim
canım uyuma kalk hadi hastaneye kontrole gidicez yazık değilmi ona
O der bazen olsun gidelim hastaneye bende görüyüm diye
ama ben kabul etmem video ceker ona getiririm zaten çalısıyor sabaha kadar surat mı yapıyım
şimdi ben daha mı iyi olur ozaman
Allahın izniyle bebek doğduğundada
bu böyle sürücek ben bunu bile bile eşimle evlendim
2 saat bir şey değil. Zaten ek gıdaya geçmiş bir bebek. Iki saat emmesede olur.
Gidin beraber olun. Yemek yiyip dönersiniz.
Akşam 9 a kadar uyumasına sözüm yok. Çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?