- 18 Ocak 2019
- 70
- 44
- 88
- Konu Sahibi Mervekaramela
-
Ya sormak istemedim (dersle alakalı olsada insan her saatte evli bir erkeğe niye yazsın)Bunu eşinize sorsanız daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz. Ders ile alakalı diyorsunuz ama ne amaçla diyorsunuz..
Ya sormak istemedim (dersle alakalı olsada insan her saatte evli bir erkeğe niye yazsın)
Ters dusmuslerdir
[/QUOTE
Sanmıyorum
E başka ne olabilir ki gönül ilişkisi mi
Ya öyle bişey değil kadının her dk yazması hoşuma gitmiyorE başka ne olabilir ki gönül ilişkisi mi
Evet cok kıskanç biriyim kadının her saatte mesaj atıp rahatsız etmesi hiç hoş değil. Telefon karıştırmak neden anormal birşeymiş gibi algıladın Onu da anlamadım yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen1. eşinizin mesleği bu!
2. her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım diyorsunuz..
3. öğrencilerini cinsiyetlerine göre ayıramaz adam.
Banan çok kıskançmışsınız gibi geldi zira eşimin telefonunu karıştırmayı kendime yakıştıramam. o benimkini karıştırsa ne hissedersem o da aynı şeyi hisseder. hoş değil..
eşinize güveniyorsanız biraz rahat olmayı deneyin. haa derseniz ki ben eşime güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum bu da sağlıklı değil..
Dersle alakaliymis üstelik cevap da vermemiş zaten .eğer ben rahatsız olsaydım eşime mesafeli olmasını söylerdim sadeceHerkese hayırlı akşamlar hanımlar
Benimde bir derdim var sizinle paylaşmak istedim umarım beni anlayıp güzel cewplar yazarsınız...
Eşim akademisyen olduğu için haliyle bayanlarla muhattap oluyor vede bu benim canımı cok sıkıyor ...neyse konuya geliyim ...bulunduğumuz yere yeni taşındık yeni uni yeni öğrenciler derken eşime hep mesaj geliyor nerde olursak olalım muhakkak cewp verir yine her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım kadının biri gün içerisinde her saatte ders ile alakali mesaj atiyor ama her saatte. çenesi açıldı mi kapanmayan türden. Bugünde yazmış bide bana piskopat piskopat konuşma derler diye eşimde bişey yazmamis sizce ne amaçla bunu yazdı
Engelle kuzum eşine de bunu soyleYa öyle bişey değil kadının her dk yazması hoşuma gitmiyor
Evet cok kıskanç biriyim kadının her saatte mesaj atıp rahatsız etmesi hiç hoş değil. Telefon karıştırmak neden anormal birşeymiş gibi algıladın Onu da anlamadım yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen
Yok canım ya rahatsız oluyormuşEvet hanımefendi bunu duymak için konu açmış sanırım. Ne denir ki?
Öyle yapıcam SağolasınEngelle kuzum eşine de bunu soyle
Ya öyle bişey değil kadının her dk yazması hoşuma gitmiyor
Evet cok kıskanç biriyim kadının her saatte mesaj atıp rahatsız etmesi hiç hoş değil. Telefon karıştırmak neden anormal birşeymiş gibi algıladın Onu da anlamadım yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?