Eşim

Mervekaramela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
70
44
88
Herkese hayırlı akşamlar hanımlar
Benimde bir derdim var sizinle paylaşmak istedim umarım beni anlayıp güzel cewplar yazarsınız...
Eşim akademisyen olduğu için haliyle bayanlarla muhattap oluyor vede bu benim canımı cok sıkıyor ...neyse konuya geliyim ...bulunduğumuz yere yeni taşındık yeni uni yeni öğrenciler derken eşime hep mesaj geliyor nerde olursak olalım muhakkak cewp verir yine her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım kadının biri gün içerisinde her saatte ders ile alakali mesaj atiyor ama her saatte. çenesi açıldı mi kapanmayan türden. Bugünde yazmış bide bana piskopat piskopat konuşma derler diye eşimde bişey yazmamis sizce ne amaçla bunu yazdı

Ya sormak istemedim (dersle alakalı olsada insan her saatte evli bir erkeğe niye yazsın)

1. eşinizin mesleği bu!
2. her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım diyorsunuz..
3. öğrencilerini cinsiyetlerine göre ayıramaz adam.

Banan çok kıskançmışsınız gibi geldi zira eşimin telefonunu karıştırmayı kendime yakıştıramam. o benimkini karıştırsa ne hissedersem o da aynı şeyi hisseder. hoş değil..
eşinize güveniyorsanız biraz rahat olmayı deneyin. haa derseniz ki ben eşime güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum bu da sağlıklı değil..

E başka ne olabilir ki gönül ilişkisi mi
Ya öyle bişey değil kadının her dk yazması hoşuma gitmiyor
Evet cok kıskanç biriyim kadının her saatte mesaj atıp rahatsız etmesi hiç hoş değil. Telefon karıştırmak neden anormal birşeymiş gibi algıladın Onu da anlamadım yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen

Dersle alakaliymis üstelik cevap da vermemiş zaten .eğer ben rahatsız olsaydım eşime mesafeli olmasını söylerdim sadece

Engelle kuzum eşine de bunu soyle

Eşim akademisyen. Öğrencileri bazen yazar messengerdan karışmam. Diğer hocalarla yazışır karışmam kesinlikle. İş ilişkilerinde baskı kurmanız eşinizin iş yerinde alay konusu olabilir. Eşinizde her saatte cevap vermezse herkes haddini bilir ve yazılacak saati anlar. Konu tamamen eşinizle alakalı.

peki eşiniz bir şeyler karıştırıyor. bence sizi aldatıyor da oldu mu duymak istediğiniz bu ve aksi yazılınca yorum yapmak için yorum yapmış oluyoruz. Normal değilsiniz.

Ben yüksek lisans yaptım hocalarımızla her vakit araşırız ya da aranmayacak saatteysek msj bırakırız ama hocamız bizi gecenin bi yarısında bile arayabilir.Yükseklisans yaparken evliydim. Ne eşim ne hocamın eşi bişey demezdi. Hocalarımızın eşlerini de tanırdık. Mesela biyer için makale yazıyoruz yetiştirmek lazım ya da biyere başvurcam bi sürü Bilgi lazım sormak lazım yani sürekli iletişim halinde olunmalı. Bnm eşimde bu işlerin içindeydi o yüzden hiç bir zaman birbirimize problem çıkarmadık. eşiniz bu işleri bilen ve kaldırabilen biriyle daha güzel anlaşırdı. Bnce bunları dile getirip boşuna canını sıkmayın. Bu normal. Bn sabahın 7 sinde hocamı aradığımı biliyorum bi projeye yetişecektik. O zaman bn sapık mıyım?

Seni anca senle benzer durumdakiler anlar. Benim eşim de akademisyen. İlk başlarda ben de kıskanıyordum, aslında arkadaşlarım işkillendiriyordu beni. Yok işte ben olsam çok kıskanırdım, sen nasıl kıskanmıyorsun vs. Öyle böyle kısa bir süre sonra alıştım. Eğer eşine güveniyorsan, herhangi bir ters hareketini görmediysen, senin de aynı şeyi yapmanı tavsiye ederim.

Ek: benim eşime de kadının biri sürekli mesaj atsa rahatız olur muydum emin değilim. Eşimin iş arkadaşlarını hep tanırım çünkü. Öğrenci atıyor olsa da eşimin mesafeyi ayarlamasını beklerim.

Bizim ilkokul öğretmeninin bile aramamız için izin verdiği saatler var akşam 9 dan sonra aramayın açmam dedi mesela. Eşiniz neden her saatte cevap veriyor ki? Oda söylesin kendime aileme ait zamanım var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…