- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
- Konu Sahibi Mervekaramela
-
ya bende öğretmenim ama akademisyenler biraz daha mı rahat oluySeni anca senle benzer durumdakiler anlar. Benim eşim de akademisyen. İlk başlarda ben de kıskanıyordum, aslında arkadaşlarım işkillendiriyordu beni. Yok işte ben olsam çok kıskanırdım, sen nasıl kıskanmıyorsun vs. Öyle böyle kısa bir süre sonra alıştım. Eğer eşine güveniyorsan, herhangi bir ters hareketini görmediysen, senin de aynı şeyi yapmanı tavsiye ederim.
Ek: benim eşime de kadının biri sürekli mesaj atsa rahatız olur muydum emin değilim. Eşimin iş arkadaşlarını hep tanırım çünkü. Öğrenci atıyor olsa da eşimin mesafeyi ayarlamasını beklerim.
yorumunuz için teşekkürlerEşimde önceden hocaydı sonra kurum değiştirdi. Ki eşim çok dikkat çekici ve bakımlı bi tiptir giyinişi tarzı vb. Hiç kıskanmadım eşime güveniyordum. Evet bakan çok kız oluyordu ama dediğim gibi eşime güvenirim tanırım. Ayrıca hiçbir hoca emek vererek kurduğu kariyerini tehlikeye atmaz merak etmeyin. Bunlar NORMAL. içiniz rahat olsun
bende öğretmenim akademisyenler daha mı rahat oluyor sanki ?sizce?Ben de akademideyim ama kimseyle Whatsappim paylaşılmaz bizde.
Gerçi ben Türkiyede değilim ama.
Neyse zaten ben istemem öyle her an ulaşılacak, boş zamanında rahatsız edilecek sürekli.
Facebooktan ulaşmaya çalışan bir öğrenci oldu, mahsus cevap bile vermedim.
Ulaşmak isteyen e maille ulaşmalı.
Resmi bir ortamda kalkıp kimse bana "psikopat" diyecek kadar laçkalaşmasın mümkünse.
Ki ben akademisyen değil araştırma asistanıyım.
Akademisyen adamın böyle sınırları çizememesi çok acayip!
bende öğretmenim akademisyenler daha mı rahat oluyor sanki ?sizce?
ya öylededirde ben eşAkademisyenler daha rahat değil ama meslek gereği danışman öğrencileriyle daha içli dışlı olmak zorundalar
ya sen bihter ziyagil işin gücün yok boşboş yorum yazıyorsun galibaHer yoruma "öyle değil, böyle değil" yazmışsınız. Tamam eşiniz o kadınla beraber ya da eşinize kur yapılıyor. Umarım bunu kabul edersiniz. Duymak istediğinizi yazdım
Eşin çakmadan kadını engelleHerkese hayırlı akşamlar hanımlar
Benimde bir derdim var sizinle paylaşmak istedim umarım beni anlayıp güzel cewplar yazarsınız...
Eşim akademisyen olduğu için haliyle bayanlarla muhattap oluyor vede bu benim canımı cok sıkıyor ...neyse konuya geliyim ...bulunduğumuz yere yeni taşındık yeni uni yeni öğrenciler derken eşime hep mesaj geliyor nerde olursak olalım muhakkak cewp verir yine her zaman olduğu gibi telefonunu karıştırdım kadının biri gün içerisinde her saatte ders ile alakali mesaj atiyor ama her saatte. çenesi açıldı mi kapanmayan türden. Bugünde yazmış bide bana piskopat piskopat konuşma derler diye eşimde bişey yazmamis sizce ne amaçla bunu yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?