Eşim

Eşimde önceden hocaydı sonra kurum değiştirdi. Ki eşim çok dikkat çekici ve bakımlı bi tiptir giyinişi tarzı vb. Hiç kıskanmadım eşime güveniyordum. Evet bakan çok kız oluyordu ama dediğim gibi eşime güvenirim tanırım. Ayrıca hiçbir hoca emek vererek kurduğu kariyerini tehlikeye atmaz merak etmeyin. Bunlar NORMAL. içiniz rahat olsun

Durup dururken böyle bir mesaj atmaz sanırım kimse, eşiniz ona birşey yazmış olması gerek ki o da ‘cevap’ olarak böyle birşey yazmış olsun . Eğer eşiniz kendi yazdığı mesajı silmişse sorun yapın .. yoksa gereksiz kıslançlıklar ile evliliğinize de huzurunuza da zarar vermeyin

ya bende öğretmenim ama akademisyenler biraz daha mı rahat oluy
yorumunuz için teşekkürler

Ben de akademideyim ama kimseyle Whatsapp paylaşılmaz bizde.
Gerçi ben Türkiyede değilim ama.

Neyse zaten ben istemem öyle her an ulaşılacak, boş zamanında rahatsız edilecek sürekli.
Facebooktan ulaşmaya çalışan bir öğrenci oldu, mahsus cevap bile vermedim.

Ulaşmak isteyen e maille ulaşmalı.
Resmi bir ortamda kalkıp kimse bana "psikopat" diyecek kadar laçkalaşmasın mümkünse.

Ki ben akademisyen değil araştırma asistanıyım.
Akademisyen adamın böyle sınırları çizememesi çok acayip!

bende öğretmenim akademisyenler daha mı rahat oluyor sanki ?sizce?

bende öğretmenim akademisyenler daha mı rahat oluyor sanki ?sizce?

Sanmıyorum.
Ben hiçbir hocamın whatsapp ini almadım.
Yani onlar da vermezlerdi zaten istemiş olsaydık dahi.
Hep maille haberleşiyoruz.
Süpervizörümün karısının doğum günü partisi vardı.
Onda bile adam herkese, kendi iş arkadaşları dahil, mail ile davetiye gönderdi.
İnsan bir kere utanır yani, adamın hayatı var, ailesi var, işi gücü var.
Her dakika öğrenci emrine amade mi ki zıpırt tıpırt mesajlara yazsın.

Akademisyenler daha rahat değil ama meslek gereği danışman öğrencileriyle daha içli dışlı olmak zorundalar
ya öylededirde ben eş
Her yoruma "öyle değil, böyle değil" yazmışsınız. Tamam eşiniz o kadınla beraber ya da eşinize kur yapılıyor. Umarım bunu kabul edersiniz. Duymak istediğinizi yazdım
ya sen bihter ziyagil işin gücün yok boşboş yorum yazıyorsun galiba

Eşiniz neden cep numarasını vermiş ki öğrencilerine? Bahsettiğiniz kadının tez danışmanlığını yapıyorsa soru sorması normal. Akademik kariyerin bir mesai saati yok. Kafasına takılanları o an sormak istiyordur.
Benim okuduğum okulda herkes sadece e mail üzerinden haberleşiyor. Emaillere de hocalar canları istemezse cevap vermiyor

Eşim polis ve çalıştığı ortamda kadınlarda var ve hatta kadın avukat ,savcı ,psikolog numaraları da var.Cunku iş gereği hep iletişim halinde oluyorlar bazen gecenin 12 dinde bile mesaj gelebiliyor çünkü sabah eşimden devralacak diyelim evrakı veya birşey çözülmemiş vs..Mesela yakinlarimizda oturan bir iş arkadaşı var .Kadının çocuğu var ve hamile eşimi arar sabahları ya gecerken beni de alırmışiniz dolmuşla ugrasmayayim diye ...
Yüksek lisans yaparken maassuz araştırma görevlisi gibi hocanın her çalışmasında işinde gücünde vardım derslerinde bile bulunduğun oldu ve inan telefonumda ilaç firmasının çalışanından tut ,öğrenciler ,tip fakültesinde hocalar,asistanlar bi ton numara vardj ve canlı hücre üzerinde çalıştığımız için akşam işimiz bile oluyordu lab ta .Bazen hoca gece mesaj atardi sabah işlem 7 ye alındı vs diye ne bileyim eşim bu adam niye mesaj atiyo diye laf etse ağzıma geleni sayardim.
Şunu da söyleyeyim liseden bir hocam var ama 17 yıldır hep aradım sordum nikah şahidim bile oldu doğum gününde bayram seyran hepsinde ararım mesaj ararım o da arar .Manevi babam gibidir .Geçen ailemin yanına gittim ve çalıştığı okulda ziyaret ettim oğlumla .Foto çektik int te paylaştım eşim buna laf etse hiç iyi tepki vermem .
Yapmsyin inanın birşey yapacak olsa yapar

Eşin çakmadan kadını engelle

okuduğum bölümde erkek kadın asistanlar ve hocalar var. hiçbirinin numarası yoktur telefon üzerinden mesajla veya aramayla kesinlikle hiçbir öğrenciyle görüşmezler. iş vb durumlar için referans oldukları öğrencilerde bile özel numaraları yoktur bölüm telefonları üzerinden veya emaille iletişim kurulur. eşinize bu mesafeyi koydurmaya çalışın öncelikle. kadında değil sıkıntı onlara bu rahatlığı veren eşte

Bende üni okudum, hiç hocalarıma mesaj attığımı hatırlamam. En fazla mail atarım, gerçekten yakın zaman içinde öğrenmem gereken bir durumda o süre içinde okulda göremeyeceksem arkadaşlarımdan numaralarını alır ararım.
Eğer öğrenciyse bilemiyorum, ama benim öğrenciliğim bu şekilde.
Eğer meslektaşım olsaydı belirli sınır ve kurallar içinde bilgi almam, bilgi vermem veya soru sormam gerektiği zaman (saat kavramım benimde pek yoktur, o an müsaitimdir aklıma gelmiştir geldiği anda) mesaj atardım.
Ama hanımefendinin yazdığı mesaj biraz samimiyete gitmiş sanki laf atmış konu açılsın devam etsin yüz göz olalım azıcık diye fakat karşılığını alamamış eşinizden diye düşündüm ben.

Eşinizde sıkıntı var biraz. Yani öğrencileri mi böyle dakika başı dersle ilgili yazanlar? Anormal bir durum, ben de hoşlanmazdım ama eşimden kıllanırdım. Öyle öğrencilerine telefon vermesi, geceleri yazışması falan sıkıntı. Biz de öğrenci olduk, hocalarımızla maille haberleşirdik. Yüksek lisans öğrencisiyim, tez danışmanımın numarası var ona rağmen kadını aramam. Mail atarım, görüşeceksem maille randevu ister odasında görüşürüm. Bana ister kızın ister darılın, elin kızında değil eşinizde sıkıntı var.

Bende akademisyenim öğrencilerime numaramı falan vermeyeyim egosunuda yaşamadım hiç, ulaşılmaz olma derdinde değilim. Benim telefonumda hiç durmaz cvp verme saatini ayarladığın sürece problem yok eşimde sağolsun hiç tlf karıştırmaz bence anlayışlı olmalısınız zira mesleğimiz gereği iletişim kurmak zorundayız.

Doktora öğrencisiyim, evliyim ama bizde yeri geliyor mesaj atmak aramak zorunda kalıyoruz. Özellikle sunumlar ve savunmaların yaklaştığı dönemde daha sık görüşmek zorunda kalıyoruz. Yanlış düşünmeyin, akademide çalışmalar esnasında karşınızdaki bayan mı erkek mi onu bile dikkate almıyorsunuz, yeterki o çalışma bitsin ona odaklanıyorsunuz. İçinizi ferah tutun, maalesef bu iş böyle, kız erkek diye öğrenci ayırt edemez hoca ise.

Bayanın birisi engelleyin diye akıl vermiş bence asla böyle bişey yapmayın kız eşinize okulda ne yaptımda engellediniz hocam dese adam rezil olur eve geldiğinde güzel bi kavga edersiniz. Adamın iş ilişkisine karışmayın bence yıllarını vermiş bu işe aklı havada ergenler için mesleğini tehlikeye atar mı sizce biraz rahat olun eşinize güvenin

eşinizin mesleğiyle durumun ne ilgisi var anlayamadım.

bende akademisyenim ama gün içinde öğrencilerimle mesajlaşmıyorum, ofisi ararlar veya mail atarlar.

bahsettiğiniz sohbet tadındaki şey normal değil ve çok ciddiyetsiz.

Demek ki bir mesele var ki mesaj atıyor. Sanmıyorum ki o kadın da eşinizle konuşmaya çok meraklı. Eşinizin cevap vermediğini söylemişsiniz, belki cevap alamadığı ve mesele de önemli olduğu için atıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…